Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Малта

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Сертификационни,  Стандартни курсове,  Бизнес професионални ,  Летни ваканционни курсове,  Комбинирани курсове (бизнес + стандартен), 

Приключения в Малта! (Ref No:689)

Обща информация

виж галерията

Държава: Малта
Град: Сейнт Джулианс
Език: Английски език
Възраст: над 19, 
Вид: Сертификационни,  Стандартни курсове,  Бизнес професионални ,  Летни ваканционни курсове,  Комбинирани курсове (бизнес + стандартен), 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти,  Хотел, 
Ниво език: Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 370 

Информация за училището

Избирайки тази програма вие ще се озовете в прекрасната и слънчева Малта. Базата и обстановката в Гриза, където се намира и учебната база, ще ви предразположат максимално добре за покриване компонентите, заложени в курса по бизнес английски. Паралелно с него вие ще имате възможността да опознаете страната, да практикувате английския език и да се забавлявате, като откриете невероятните й красоти и забележителности.

Училището има 27 просторни учебни зали. Всяка една от тях е оборудвана с мултимедия и много материали за упражняване и усъвършенстване бизнес английския. Учебната база разполага със зала за игри, както и билярдна зала, кафене, място за барбекю и много други възможности за забавления. Обстановката е изключително спокойна и подходяща за изучаването на английски език. В този курс вие ще имате уникалния шанс да упражнявате своите комуникативни умения в реална обстановка. През уикендите вие може да предприемете различни екскурзии до местните забележителности и да опознаете Малта и нейната култура.

Град

Информация за Малта

снимки от Малта

Красивият остров Малта може да се похвали с грандиозна природа, кристално чисто море и залези. Има толкова много да видите и да правите, от красивите рибарски селца, живописни пристанища и исторически сгради до огромен избор от забавления за свободното време, водни спортове и нощен живот. В Малта, повече от 95 % от населението говори английски език (който е официален език на острова), въпреки че не е непременно майчин език. Местните вестници, телевизия, радио и островните знаци по пътищата са също на английски. Този опит може да предложи перфектна подготовка за всеки, който ще използва английски език за международно, английско използване.

Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг (Малта, Гозо, Комино) в центъра на Средиземно море южно от Италия, източно от Тунис и северно от Либия. Официалният език е малтийски и английски.

Малта е парламентарна република, начело с президент избиран за срок от 5 години. Висшият законодателен орган е Парламента, а изпълнителния - правителство начело с премиер-министър.

Червеният и белият цвят са традиционни за островната държава и присъстват още от Средновековието в герба на Мдина - старата столица на Малта. Георгиевският кръст е отличие, с което е награден малтийският народ за проявената храброст по времето на Втората световна война от краля на Великобритания Джордж VI.Малтийците обичат празненствата. Всяко село и градче има своя празник - "феста", който е посветен на светеца-патрон. Фестата е най-важното събитие в календара на всяко населено място и всички участват активно в нейното подготвяне и провеждане. Улиците се украсяват със знамена, огромни драперии, а вечер - с хиляди разноцветни светлини. Специално внимание се отделя и на украсата на черквите. В деня на празника статуята на светеца-патрон се понася на раменете на няколко мъже из улиците на селището, а тържественият камбанен звън придружава процесията. Вечерта завършва с грандиозни фойерверки.Изключително интересно е да се посети Малта по Коледните и Новогодишните празници. Ще Ви привлекат не само приятните температури (дневни-около 15 градуса), но и невъобразимото оживление и купон навсякъде.На Великден на определени места се организират пищни шествия-процесии, пресъздаващи сцени от Библията. Въодушевлението по празнично украсените и обсипани с безброй светлини площади, улици, магазини, ресторанти и други заведения е изключително.Република Малта е част от Европейския съюз от май 2004, което гарантира свободното придвижване и заселване на български граждани в страната. Основната парична единица е Малтийска лира, равна на около 2,50 EUR.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Малта или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Малта. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Малта.


Прочетете повече за Малта
 

Курс

Описание на курса Курсът има за задача да ви даде базисни познания по бизнес английски. В програмата са заложени 20 учебни часа, които покриват компонентите – бизнес лексика, комуникацията на работното място, държане на речи пред аудитория, и други. Всеки час е с продължителност от 45 минути. По време на срещите с преподавателите се набляга на говоренето и комуникационните умения. Фокусира не вниманието на групата от курсисти върху упражнения, свързани с лексиката и изказване на собствено становище по даден въпрос или казус. След края на занятията вие разполагате със свободно време за обикаляне из магазините, за разходки по плажната ивица или за дегустиране на менютата на местните ресторанти.
Цели и задачи на обучението Курсът по бизнес английски ще ви помогне да станете по-умели в използването му на работното място. Писането на кореспонденция и воденето на международни телефонни разговори ще стане по-лесно. Вие ще станете по-уверени във възможностите си. Паралелно с курса вие ще имате уникалната възможност да се насладите на почивката си в малката, но прекрасна Малта. Ще опознаете културата й и ще се запознаете с много интересни хора.
Планирани резултати от курса В края на курса вие ще сте много по-уверени в своите възможности. Програмата ще ви подготви за провеждане на разговори и водене на кореспонденция на английски език. Вие ще усъвършенствате вашите комуникативни умения, които имат изключителна тежест при бизнес срещите и воденето на преговори с потенциални партньори и клиенти.
Процес на обучение Този курс се провежда през цялата година. Минималната продължителност може да бъде 1 седмица. Вие трябва да владеете поне ниво “Intermediate”, за да можете да участвате в програмата. Часовете са по 45 минути, сутрин или след обяд. В тях се набляга на комуникацията и на правилното писане и водене на кореспонденция. Насърчава се говоренето. В останалите часове от деня вие можете да спортувате, да се разхождате или да се забавлявате, обикаляйки местните забележителности. А в компанията на вашите колеги - курсисти вие можете да упражните наученото до момента от курса, като се впуснете в приятни и леки разговори на терасата, в кафенето или на друго място.
Контрол на обучението С идването си в училището ще държите входящ тест по английски език. Спрямо постигнатите резултати вие ще бъдете разпределени в отговаряща на нивото ви група. С течение на програмата вие ще правите регулярни тестове за проследяване вашето развитие и усвояване на материала. При затруднения можете да се консултирате с преподавателите, които с радост ще откликнат на вашите запитвания.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Възможностите за настаняване са няколко. Можете да изберете единична или двойна стая в приемно семейство с включен полупансион или пълен пансион.

Стаите в резиденциите са двойни, тройни или четворни. Курсистите избират между пълен пансион и полупансион. Базата се намира на 25 минути от училището.

Имате възможност за настаняване в апартаменти, които се намират на разстояние 5-10 минути от учевната сграда. Не се включва пансион.

В близост до учебната база се намират множество хотели. Те предлагат настаняване в единични или двойни стаи. Предлагат също и много удобства и варианти за релаксация - плувен басейн, фитнес, ресторант. Можете да избирате своя план на хранене – полупансион или пълен пансион.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB NB FB NB FB
1 седмици 370
400
490
482
338
- 377
- 195
2 седмици 740
800
980
964
676
- 754
- 390
3 седмици 1110
1200
1470
1446
1014
- 1131
- 585
4 седмици 1480
1600
1960
1928
1352
- 1508
- 780
5 седмици - - - - - - - - -
6 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление След приключване на занятията вие сте свободни да правите каквото искате. Вариантите са изключително много, защото първо се намирате в Малта и второ - имате шанса да се запознаете с много хора, от различни държави и националности, с които заедно може да организирате и планирате свободното си време. Тук можете да се насладите на забележителностите, на местната кухня и прекрасните плажове.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB NB FB NB FB
1 седмици 370
400
490
482
338
- 377
- 195
2 седмици 740
800
980
964
676
- 754
- 390
3 седмици 1110
1200
1470
1446
1014
- 1131
- 585
4 седмици 1480
1600
1960
1928
1352
- 1508
- 780
5 седмици - - - - - - - - -
6 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 30.00 €

—   Самолетен билет - 270.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Трансфер до летището - 22.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център