Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Канада

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Интензивни,  Сертификационни,  Подготвителна година,  Академична година,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 

Интензивна програма с курс по английски език в Торонто (Ref No:439)

Обща информация

виж галерията

Държава: Канада
Град: Торонто
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Интензивни,  Сертификационни,  Подготвителна година,  Академична година,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 30.00 часа на седмица
Цена на курса: 1040 $ 

Информация за училището

Училището в Канада се намира в близост до центъра на Торонто, в близост до Кебиджтаун. Учиището разполага с рецепция, светли и просторни класни стаи, кухня, библиотека и компютърна зала. Преподаватели създават приятелска и спокойна обстановка за учениците.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Торонто

снимки от Торонто


Торонто е едно мултикултурно място, където всеки е добре дошъл. Всяко притеснение, което човек може да изпита покрай напускането на родината си, ще бъде облекчено от гостоприемността на този град. Торонто има репутация на културна и бизнес столица на Канада. Града се намира на северния бряг на езерото Онтарио и заема важно място в света – той е лидер в политиката, индустрията, изкуствата и академичния напредък. Също така градът дава възможност за професионално развитие и забавления.
Информация за Канада

снимки от Канада

Канада е високоразвита и модерна северноамериканска държава, чиято територия е втора по големина в световен мащаб. Тя има много малка гъстота на населението, което обуславя факта, че приема немалко емигранти, търсещи професионална реализация, работа и нов, по-добър стандарт на живот. Страната граничи на юг и северозапад със САЩ, на североизток с датското владение Гренландия и на изток с френското – Сен-Пиер и Микелон. Бреговете й мият водите на три океана - Атлантическия, Тихия и Северния ледовит океан. Територията на страната е  34 213 000 кв. км., а броят на жителите й наброява около 9 984 670 души.

 

За Канада са характерни силното национално промишлено производство и широкото приложение на високите технологии в стопанската сфера. Качеството на живот в тази страна е следствие от голямото наличие и разнообразие от природни ресурси в нея и активният й търговски обмен с мощна икономика като американската. Официалните езици в Канада са два – английският и френският. Тя е федерална държава, включваща в себе си три автономни територии и десет провинции. Широка автономия също така притежава нейният френскоговорящ регион Квебек. Останалата част от страната се нарича „Английска Канада”. Най-много от вярващите хора в тази държава изповядват католическата религия.

 

Най-известните и големи градове в Канада са, освен столицата Отава, центърът на френскоезичната култура Монреал (от своя страна столица на високите технологии, финансовата дейност и модния бизнес), Торонто (най-развитият англоезичен икономически и културен център), Ванкувър (високоразвит индустриален град с огромно външнотърговско значение), Уинипег (важен селскостопански център), градът на Зимните олимпийски игри – Калгари (известен със своята енергетика и промишленост) и др.

 

Важна характеристика на канадския начин на живот е неговия мултикултурализъм. В Канада са си дали среща десетки развити и интересни микро и макрокултурни рамки, ценностни нагласи и исторически традиции. Като цяло доста елементи от канадската култура са силно повлияни и от американската, като при това страната определено е запазила своята неповторима, национална идентичност и независим, толерантен и либерален дух. Уникалното културно лице на Канада, основано на мултикултурализма, е плод на нагласата, че е необходимо да бъдат развивани традициите на отделните езикови и етнически общности, които стават все по-пъстри, благодарение на емиграцията в страната.


Прочетете повече за Канада
 

Курс

Описание на курса Курсът е с минимум на изучаване осем седмици, като на ден се провеждат по 6 часа, с продължителност 45 минути. Интензивната подготовка е подходяща за тези, които искат да подобрят силно нивото си на писмен и устен английски език. Курсът отговаря на изискванията и критериите на всички, желаещи да се обучават по съответния език. Може да е с продължителност една академична година (36 седмици), като такъв вид езикова ваканция гарантира отлични резултати. След приключване на курса учениците остават не само с натрупаните знания по английски език, но и с нови приятели от цял свят. Максималният брой на курсистите е 12 човека в група, като това дава възможност да се обърне индивидуално внимание на всеки един от учениците.
Цели и задачи на обучението Учителите са подбрани внимателно, защото те са ключът към успеха на курсистите. Те са способни и квалифицирани, добронамерени и приветливи и чрез разнообразна система от писмени и устни упражнения правят процеса на обучение лесен и приятен.
Планирани резултати от курса В края на курса всеки един от учениците получава сертификат, в който е посочено завършеното ниво.
Процес на обучение Квалифицираните учители използват в процеса на обучение различни образователни материали и чрез системата от внимателно подбрани устни и писмени упражнения се гарантира постигане на максимално добро ниво на обучение.
Контрол на обучението РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Вторник 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Сряда 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Петък 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Събота 00:00 - 00:00 развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Курсистите могат да се настаняват в апартаменти или приемни семейства. Който и начин да изберат ще могат да упражняват наученото в часовете в една реална обстановка. Апартаментите са приятни и комфортни, с отделни бани и кухни, снабдени с всичко необходимо. Намират се на 15-20 минути път от училището. Приемните семейства са внимателно подбрани, за да се гарантира максимално удобство и сигурност за курсистите.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604


 

Развлекателна програма

Забавление Предлагат се много различни възможности за забавление през свободното време за курсистите – като плаване с кану, разходка сред природата, каране на ски, посещение на забележителности, галерии и музеи.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
 

Цена


Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 800.00 €

—   Джобни пари - 200.00 $

—   Натоварен сезон от годината - 75.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център