Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Испански език в Малага – градът на Пикасо! (Ref No:760)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Град: Малага
Език: Испански език
Възраст: над 18, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 528 

Информация за училището

В Малага има всичко – исторически и културни забележителности, море и плаж, целогодишно слънце, отлична кухня, фиести и фестивали, фламенко, хубави хора ... Ще останете изненадани, че всичко е събрано на едно място – типичен испански град и култура, наред със съвременен начин на живот.

Предлагаме ви курсове по испански език в един от водещите учебни центрове в Малага. Училището работи от 40 години и с помощта на своето отлично обучение успява да спечели десетки награди и акредитации от езикови институти. Учебният център е най-реномираната езикова школа за чуждестранни курсисти в Малага, която работи по своя собствена учебна методика за обучение по испански език. Центърът поддържа постоянно връзка със своите курсисти, като им дава възможност да учат и да се забавляват в слънчева Испания!

Важна особеност на училището е, че базата предлага обучение и настаняване на едно място. Освен учебна база, която включва 25 учебни зали, богата библиотека, читални, информационен център, рецепция, конферентни зали, места за отдих, има и помещенията за настаняване. Те включват общо 105 единични, двойни или тройни стаи, студиа и малки апартаменти. Към всичко това можете да използвате кафене, бар, вътрешен ресторант, студио за танци, обширни фоайета, тераси и градини, както и голям плувен басейн.

С това кратко описание едва ли ще успеете да си представите целостта на центъра. Най-общо – предлага се обучение и настаняване на едно място, което е идеално поддържано и много красиво. На всеки ъгъл има цветя и усмихнати хора на различни възрасти, говорещи един общ език – испански език. Постигнатото високо качество на езиковите курсове гарантират бърз езиков прогрес, а всичко останало е само допълнение към пакетните програми за курсисти над 18 години. Все пак става дума за Малага – един от най-пищните испански градове с безкрайни възможности за забавления!

Град

Информация за Малага

снимки от Малага


Малага е шестият по големина град в Испания, разположен на брега на Средиземно море и една от най-популярните дестинации в Андалусия, Европа и Средиземно море. Климатът е субтропичен, което означава че има топла зима и негорещо лято. Времето е топло и устойчиво, а спрямо годината тук има най-много слънчеви дни и съответно най-продължителен летен сезон. Провинция Малага има очарователна природа и чудесен климат, който позволява да се наслаждавате на слънцето чрез дългата си 130 км плажна ивица. Освен слънчев, Малага е и изключително красив и интересен град – с широки булеварди, палмови дървета, разнообразна растителност и паркове, богат нощен живот, отлична морска кухня. Градът има всички елементи на типичен южен испански град. Красиви исторически сгради, тесни улици с интересни магазини, барове, широки авенюта с палмови дървета, много фестивали и гостоприемни местни жители. Малко хора знаят, че Малага е и един от най-старите градове в света. Със своята история от над 2700 години, градът предлага исторически и културни паметници от няколко века. Някои от тях са Римският амфитеатър, арабската крепост, известната катедрала в центъра и много други повлияни от ислямското присъствие забележителности. Театър Сервантес осигурява богат културен опит, който само допълва региона с музеи и паметници. А обширната плажната ивица допълва всичко това със своята красота и слънце! Малага е родното място на Пабло Пикасо и Антонио Бандерас. Определено има какво да видите и на какво да се зарадвате! Освен слънце, море и плаж, Малага ще ви предложи много повече!
Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Описание на курса Стандартните курсове имат максимална продължителност 10 седмици и се наричат краткосрочни курсове. Те включват 20 учебни часа на седмица с продължителност 50 минути.

Ако желаете да останете по-дълъг период от време, ще се наложи да регистрирате интензивен курс, тъй като този тип програми са дългосрочни. Тази особеност показва, че разработената методика има за цел бърз езиков прогрес, поради което и всички курсове се определят като интензивни и прогресивни.

Стандартните курсове започват с входящ тест за определяне на нивото ви на владеене на испански език. След неговото провеждане курсистите се разпределят в групи (около 7 – 8 души) на общо шест нива. Препоръчва се продължителност от 2 до 4 седмици за покриване на едно ниво. Максималният брой на курсистите в една група са 10 души.

Датите на стартиране на новите групи са всеки понеделник, а за тотално начинаещите – през две седмици.
Цели и задачи на обучението Стандартните курсове за възрастни имат за цел постигане на бърз езиков прогрес. Използва се собствена методика на обучение, която е създадена през изминалите 40 години опит в преподаването на испански език за чужденци. Тъй като центърът предлага разнообразни курсове за различни възрасти с разнообразни пакети, вие ще попаднете на място, където ще усетите, че сте част от една международна общност. Наред с езиковата практика, която ще имате със заобикалящия ви свят, обучението ще ви даде възможността да преодолеете езиковата бариера и да общувате уверено на испански език.
Планирани резултати от курса Ако запишете курс с продължителност поне 2 седмици, със сигурност ще успеете да надградите своите знания по испански език, тъй като всички курсове са интензивни и прогресивни. Създадената методика гарантира покриване на едно ниво за период от 2 до 4 седмици, в зависимост от личните способности.
Процес на обучение Учебните занимания се провеждат сутрин (от 8.30 до 12.30 ч.) или следобед (от 16.00 до 20.00 ч.), всеки ден от понеделник до петък. Стандартните курсове включват 20 учебни часа на седмица с продължителност 50 минути.
Контрол на обучението Освен входящ тест за определяне на първоначалното ви ниво на владеене на испански език, методиката включва периодични тестове, които се провеждат всяка седмица. Те се правят в петък след вземането и овладяването на седмичния материал. По този начин ще успеете да проследите своя прогрес и да оцените своите усилия. Седмица след седмица няма да забележите колко бързо постигате напредък за кратък период от време.
Примерна учебна програма
Понеделник 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Вторник 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Сряда 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Четвъртък 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Петък 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Съществуват три основни опции, от които можете да избирате – общежитията към учебния център, апартаменти или приемни семейства. Общежитията се намират в една сграда с учебните помещения, което ще ви създаде по-голямо удобство от гледна точка на транспорт. Останалите две възможности се намират на близко пешеходно разстояние.

Общежития

Общежитията включват единични, двойни или тройни стаи, студиа и апартаменти. Те са оборудвани с отделни бани, телефон, дори и сейфове. Базата е идеално поддържана и можете да се възползвате от удобството никога да не закъснявате за час, тъй като трябва само да се прехвърлите в съседната сграда.

Приемни семейства

Семействата предлагат единични или двойни стаи, както и полупансион. Минималната продължителност за настаняване в семейство е 2 седмици. При тази опция ще се запознаете с местната култура и начин на живот, храна и традиции.

Апартаменти

В апартаментите могат да се настанят максимум 5 курсиста. Те имат на разположение общи кухненски помещения, баня и стая за развлечения. В апартаментите не се предлага храна, поради което тази опция се препоръчва на хора, които желаят по-голяма самостоятелност. Всички апартаменти се намират на 10 минути пеша от училището и в тях можете да останете от 2 до 8 седмици. Задължително изискване е да имате навършени 18 години.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 880
946
932
998
744
- 786
- 528
- 608
- 366
3 седмици 1321
1420
1400
1500
1077
- 1137
- 780
- 900
- 537
4 седмици 1754
1886
1862
1994
1429
- 1510
- 1024
- 1184
- 700
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Към пакета от курс и настаняване можете да се възползвате и от разнообразната развлекателна програма. Отличната локация на Малага дава възможност да посетите чрез целодневните екскурзии близки градове като Кордоба, Гранада, Севиля, дори и Мароко. Ще се влюбите в испанската култура и начин на живот!

Освен учебни занимания, ще можете да се научите как се приготвя паеля и гаспачо, как се танцува фламенко и какво означава тапас или испанска атмосфера по време на фиеста! Малага ще ви даде много повече – ще се запознаете с всички забележителности и ще останете очаровани от храната, реда и красивите места в града! Независимо от продължителността на вашия престой, тук времето никога няма да ви стигне ...
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 880
946
932
998
744
- 786
- 528
- 608
- 366
3 седмици 1321
1420
1400
1500
1077
- 1137
- 780
- 900
- 537
4 седмици 1754
1886
1862
1994
1429
- 1510
- 1024
- 1184
- 700
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 70.00 €

—   Депозит за настаняване - 60.00 €

—   Депозит за ключ - 90.00 €

—   Трансфер до летището - 85.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център