Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Испански език в Малага, Испания! (Ref No:758)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Град: Малага
Език: Испански език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 528 

Информация за училището

Малага е един от идеалните градове за езикова ваканция в чужбина. Освен целогодишното слънце и дългите плажни ивици, тук ще намерите разнообразни архитектурни паметници и съвременен испански начин на живот. В града на Пабло Пикасо и Антонио Бандерас винаги има какво да правите – да се разходите из красивите паркове или в централните части на града, да ядете тапас или да отидете на плаж ..., да разгледате музеите или да участвате в пищна испанска фиеста ..., защо не и да се научите да танцувате фламенко. Няма как да се изброят десетките неща, които бихте могли да правите в Малага, независимо от продължителността на престоя ви – времето никога няма да ви достигне! Това е изключително красиво място, обагрено с цветове и слънце!

Учебният център разполага със собствена база, в която курсистите могат да учат, живеят и забавляват. За разлика от повечето места, сградата позволява всичко това да се прави на едно място, тъй като тя е голяма с различни помещения и насоченост. От едната страна са т. нар. общежития, които са на няколко етажа и включват 105 единични, двойни или тройни стаи, студиа и малки апартаменти. Учебният център обхваща 25 учебни зали, компютърни, мултимедийни и конферентни зали, регистрация, информационен център, огромна библиотека, читални и места за отдих. Към всичко това трябва да добавим басейна, външното кафене, вътрешния ресторант, студио за танци, обширни фоайета, тераси и градини. Ако успеете да си представите всичко това, сега си представете, че всичко е идеално – навсякъде ще видите цветя, картини и усмихнати хора.


Ако искате да усъвършенствате испанския си език и търсите качествен курс във водещ учебен център, вие сте попаднали на правилното място. Предлагаме ви широка гама от курсове, възможности за настаняване и допълнителни услуги. Опитът, натрупан от 40 години и постоянната връзка с курсистите потвърждава, че това е едно от най-добрите места в Малага. Доказателство са десетките награди и акредитации за високо качество на предлаганото обучение.

Град

Информация за Малага

снимки от Малага


Малага е шестият по големина град в Испания, разположен на брега на Средиземно море и една от най-популярните дестинации в Андалусия, Европа и Средиземно море. Климатът е субтропичен, което означава че има топла зима и негорещо лято. Времето е топло и устойчиво, а спрямо годината тук има най-много слънчеви дни и съответно най-продължителен летен сезон. Провинция Малага има очарователна природа и чудесен климат, който позволява да се наслаждавате на слънцето чрез дългата си 130 км плажна ивица. Освен слънчев, Малага е и изключително красив и интересен град – с широки булеварди, палмови дървета, разнообразна растителност и паркове, богат нощен живот, отлична морска кухня. Градът има всички елементи на типичен южен испански град. Красиви исторически сгради, тесни улици с интересни магазини, барове, широки авенюта с палмови дървета, много фестивали и гостоприемни местни жители. Малко хора знаят, че Малага е и един от най-старите градове в света. Със своята история от над 2700 години, градът предлага исторически и културни паметници от няколко века. Някои от тях са Римският амфитеатър, арабската крепост, известната катедрала в центъра и много други повлияни от ислямското присъствие забележителности. Театър Сервантес осигурява богат културен опит, който само допълва региона с музеи и паметници. А обширната плажната ивица допълва всичко това със своята красота и слънце! Малага е родното място на Пабло Пикасо и Антонио Бандерас. Определено има какво да видите и на какво да се зарадвате! Освен слънце, море и плаж, Малага ще ви предложи много повече!
Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Описание на курса Стандартните курсове включват 20 учебни часа на седмица, всеки с продължителност 50 минути. Училището работи със собствена методика на обучение, която обхваща всички нива по испански език. Независимо от знанията ви към момента, тук винаги има стартиращи групи, в които можете да се включите. Има ограничения само за тотално начинаещи – групите стартират през две седмици!

Стандартните курсове имат за цел усъвършенствате на езиковите ви умения. За тази цел се използват разнообразни материали извън учебната програма. Курсовете се провеждат в малки групи, като средният брой на курсистите е 7 – 8 души. Това дава възможност да преподавателите да работят по-добре и дават всичко на своите курсисти.

Училището работи на нива, като препоръчителната продължителност на стандартният курс е от 2 до 4 седмици за постигане на едно ниво. Това са краткосрочните курсове. Всички дългосрочни курсове, които са с над 10 седмици продължителност са интензивни (30 учебни часа на седмица).
Цели и задачи на обучението В учебния център се предлагат различни видове курсове за различни възрасти курсисти. Това прави всички тях едно голямо семейство, тъй като курсистите учат, живеят и се забавляват на едно място. Общият език, разбира се, е испанският! Целта на езиковата ваканция е не само да усъвършенствате своите езикови умения, но и да прекрачите езиковата бариера, съществуваща при хората, които са учили език в собствената си държава. За да успеете, ще получите всичко необходимо – методиката на обучение е перфектна и е разработвана от десетилетия.
Планирани резултати от курса За да постигнете резултат, е необходимо да изберете курс с минимална продължителност 2 седмици. Курсовете са интензивни и прогресивни, с отличен баланс към изграждането на няколко умения и способности. Всеки ден ще надграждате и ще бъдете по-уверени в своите езикови умения.
Процес на обучение Стандартните курсове се провеждат от 8.30 до 12.30 ч. или от 16.00 до 20.00 ч., всеки ден от понеделник до петък. Общият брой на часовете е 20 на седмица, с продължителност 50 минути. Максималният брой на курсистите в една група е 10 души.
Контрол на обучението Освен входящ тест при пристигането в Малага, всеки петък се провеждат тестове за определяне на езиковия прогрес, постигнат през седмицата. Тези тестове са насочени към учебния материал, който е взет през седмицата. Така седмица след седмица, вие ще постигнете бърз напредък и ще успеете да усъвършенствате испанския си език за кратък период от време.
Примерна учебна програма
Понеделник 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Вторник 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Сряда 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Четвъртък 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Петък 08:30 - 12:30 Учебни занимания (или 16.00 - 20.00 ч.)
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Възможностите за настаняване са няколко – в общежитията в общата сграда, в стандартни апартаменти или в приемни семейства. Всички места са разположени на близко пешеходно разстояние до учебната база.

Общежития

Общежитията обхващат няколко етажа с единични, двойни или тройни стаи, студиа и апартаменти. Те са оборудвани с отделни бани, телефон, дори и сейфове. Базата е идеално поддържана и можете да се възползвате от удобството никога да не закъснявате за час, тъй като трябва само да се прехвърлите в съседната сграда.

Приемни семейства

Семействата предлагат единични или двойни стаи, както и полупансион. Те са разположени на близко разстояние, в повечето случаи – можете да ходите пеша до училището. Минималната продължителност е 2 седмици.

Апартаменти

Апартаментите се намират на 10 минути пеша от училището и в тях обикновено се настаняват максимум 5 курсиста в един апартамент. Те са напълно обзаведени и предлагат комфорт и удобство. Продължителността на престоя е от 2 до 8 седмици, като минималната възраст е 18 години. Тази опция е за по-самостоятелни курсисти, които могат да се справят сами с престоя си в чужбина.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 880
946
932
998
744
- 786
- 528
- 608
- 366
3 седмици 1321
1420
1400
1500
1077
- 1137
- 780
- 900
- 537
4 седмици 1754
1886
1862
1994
1429
- 1510
- 1024
- 1184
- 700
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Освен полезен и ефективен курс по испански език, имате възможност да се възползвате от изключително разнообразната развлекателна програма. В Малага ще се запознаете с испанската кухня и испанския начин на живот. Всяка седмица се организират екскурзии до Кордоба, Гранада, Севиля и други близки градове. Нещо повече, ще видите културата на Мароко чрез двудневните пътувания през уикенда.

Освен тези приключения, ще научите как се приготвя паеля и гаспачо, как се танцува фламенко, как да се забавлявате на истинска испанска фиеста. Ще получите пълна информация къде можете да спортувате и да се развличате.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 880
946
932
998
744
- 786
- 528
- 608
- 366
3 седмици 1321
1420
1400
1500
1077
- 1137
- 780
- 900
- 537
4 седмици 1754
1886
1862
1994
1429
- 1510
- 1024
- 1184
- 700
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 70.00 €

—   Депозит за настаняване - 60.00 €

—   Депозит за ключ - 90.00 €

—   Трансфер до летището - 85.00 €

 Други езикови програми


Спорт
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център