Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Танци,  Спорт,  Изкуства,  Стандартни курсове,  Специализирани курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Забавлявайте се с курс по Испански език и Фламенко в Севиля, Испания! (Ref No:748)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Град: Севиля
Език: Испански език
Възраст: над 17, 
Вид: Танци,  Спорт,  Изкуства,  Стандартни курсове,  Специализирани курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 770 

Информация за училището

Севиля е централният град на автономната област Андалусия, където се заражда фламенкото като танц през 18 век.


Училището е разположено на няколко минути пеша от известната катедрала и от всички търговски зони и исторически забележителности, в самостоятелно отделена сграда на шест етажа. В нея са разположени тринадесет учебни и конферентни зали, богата библиотека, кафене, обширен балкон с басейн. Освен различни видове курсове по испански език, тук ще откриете прекрасната възможност да се забавлявате чрез комбинацията от песен, китара и танц – фламенко в Севиля!

Град

Информация за Севиля

снимки от Севиля


Севиля е центърът на автономната област Андалусия, който се определя като художествената, културната и финансовата столица на Южна Испания. Това е четвъртият по големина град в страната, в който живеят около 600 000 души. Севиля има многовековна история и традиции, което определя и облика на града днес – това е най-доброто място да се запознаете с танца фламенко и да видите традиционните за Испания борби с бикове. Със своята история от над 2000 години, Севиля представлява голям исторически център, в който се откриват различни цивилизации и запазено средновековно, ренесансово и бароково историческо наследство, наред с влиянието на арабската култура. В него се намират много световни паметници на културата, признати за такива от ЮНЕСКО. Това е и градът на прочутия художник Диего Веласкес.
Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Описание на курса sdfdsfds
Цели и задачи на обучението В програмата на този вид курс се включва стандартен курс по испански език (20 учебни часа на седмица по 50 минути) и отделен курс по фламенко (8 занимания по час и половина, провеждани следобед). Курсът се осъществява съвместно със световно известния Музей по фламенко.
Планирани резултати от курса Това е идеалната комбинация от курс по испански език и курс по фламенко. След завършване на курсовете ще бъдете по-уверени в своите езикови способности и в своите познания за испанския начин на живот и дори зашеметяващия танц фламенко!
Усъвършенствайте своя испански език и танцувайте фламенко в Севиля!
Процес на обучение Заниманията по испански език се провеждат сутрин - от 9.15 до 13.00 ч. всеки работен ден. Курсът по фламенко е разделен на осем занимания, всяко от които са с продължителност час и половина. Цялата езикова и танцова фиеста продължава две седмици. Към пакета имате екскурзии и различни културни прояви, чрез които да се потопите в атмосферата на Севиля. Няма как да бъдете в този град и да не останете запленени от музиката и цветовете.
Контрол на обучението Курсът започва с входящ тест за определяне на вашето ниво по испански език. Предлагат се осем нива, в които се обучават курсисти с еднакви знания и езикови способности. След разпределянето на курсистите на съответните нива в групи от 6 до 10 души, се правят постоянни тестове за определяне на личния езиков напредък.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Вторник 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Сряда 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Четвъртък 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Петък 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Изберете една от трите опции за настаняване - апартамент, общежитие или приемно семейство. Предимството на апартаментите е, че в тях ще живеете с испански курсисти, с помощта на които ще практикувате своя език. Недостатък е, че можете да бъдете настанени в двойна стая, само ако пътувате с някой друг като вас.


Освен в апартаментите, можете да общувате на испански език и в приемното семейство. При избора на този вариант можете да се възползвате от предлаганите пакети за храна: полупансион и пълен пансион. Обядът в Испания е основното хранене през деня, поради което в полупансиона са включени закуска и обяд. Пълният пансион включва закуска, обяд и вечеря.


И трите варианта за настаняване са разположени в близост до учебната база (максимум на 20 минути пеша). Освен това и трите опции включват почистване всяка седмица.


Апартаментите и общежитията имат общи кухни и помещения за развлечения, които могат да бъдат използвани от всички курсисти, избрали по-голяма самостоятелност.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 850
- 930
- 870
950
930
1010
770
- 810
- 610
3 седмици - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Освен овладяването на колоритния танц фламенко, ще разгледате всички местни забележителности чрез включените еднодневна и полудневна екскурзия всяка седмица. Ще се влюбите в ритъма на танца и града, докато същевременно усъвършенствате своя испански език. Няма по-добър начин да се докоснете до испанската култура и начин на живот!
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 850
- 930
- 870
950
930
1010
770
- 810
- 610
3 седмици - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Настаняване

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 40.00 €

—   Учебни материали - 45.00 €

—   Трансфер до летището - 45.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център