Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

Танци,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Уникална комбинация от Испански език и Фламенко в Севиля, Испания! (Ref No:747)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Град: Севиля
Език: Испански език
Възраст: над 17, 
Вид: Танци,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 770Град

Информация за Севиля

снимки от Севиля


Севиля е центърът на автономната област Андалусия, който се определя като художествената, културната и финансовата столица на Южна Испания. Това е четвъртият по големина град в страната, в който живеят около 600 000 души. Севиля има многовековна история и традиции, което определя и облика на града днес – това е най-доброто място да се запознаете с танца фламенко и да видите традиционните за Испания борби с бикове. Със своята история от над 2000 години, Севиля представлява голям исторически център, в който се откриват различни цивилизации и запазено средновековно, ренесансово и бароково историческо наследство, наред с влиянието на арабската култура. В него се намират много световни паметници на културата, признати за такива от ЮНЕСКО. Това е и градът на прочутия художник Диего Веласкес.
Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Цели и задачи на обучението В програмата на този вид курс се включва стандартен курс по испански език (20 учебни часа на седмица по 50 минути) и отделен курс по фламенко (8 занимания по час и половина, провеждани следобед). Курсът се осъществява съвместно със световно известния Музей по фламенко.
Планирани резултати от курса След завършване на курса ще владеете по-добре испански език и ще можете да танцувате фламенко. Тази комбинация е насочена към хора, които имат желание да се забавляват и да научават нови неща. Ако искате да се потопите в истинския испански свят, резултатите от този курс ще успеят да ви учудят със своята лекота и непринуденост.
Процес на обучение Заниманията по испански език се провеждат от 9.15 до 13.00 ч. от понеделник до петък. Освен тях, 8 следобеда ще имате уроци по фламенко, които са с продължителност час и половина. Продължителността на курса е 2 седмици, а минималната възраст – 17 години.
Към пакета имате екскурзии и различни културни прояви, чрез които да се потопите в атмосферата на Севиля. Няма как да бъдете в този град и да не останете запленени от културата на музиката и цветовете.
Контрол на обучението След вашето пристигане в Севиля, първото нещо, което ще направите е входящ тест за определяне на вашето ниво на испански език. Училището работи по своя собствена методика на обучение, която включва осем нива на езиково владеене. След разпределянето на курсистите на съответните нива в групи от 6 до 10 души, се правят постоянни тестове за определяне на личния езиков напредък.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Вторник 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Сряда 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Четвъртък 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Петък 09:15 - 13:00 Учебни занимания по испански език
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Можете да изберете приемно семейство, в което се предлага полупансион или пълен пансион, стандартен апартамент или общежитие. И трите варианта са близко разстояние до учебната база, което дава възможност да ходите пеша за своите учебни занимания (максимум 20 минути). В Испания обядът е основното хранене през деня, поради което в полупансиона се включва закуска и обяд. Пълният пансион включва три хранения на ден – закуска, обяд и вечеря.


Двойните стаи в апартаментите се предлагат само за курсисти, които пътуват заедно. В тях и в общежитията има кухненски помещения, които могат да се използват от всички, избрали тези опции.


Независимо къде сте настанени, в таксата се включва почистване един път седмично.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 850
- 930
- 870
950
930
1010
770
- 810
- 610
3 седмици - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Освен овладяването на колоритния танц фламенко, ще разгледате всички местни забележителности чрез включените еднодневна и полудневна екскурзия всяка седмица. Ще се влюбите в ритъма на танца и града, докато същевременно усъвършенствате своя испански език. Няма по-добър начин да се докоснете до испанската култура и начин на живот!
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 850
- 930
- 870
950
930
1010
770
- 810
- 610
3 седмици - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Настаняване

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 40.00 €

—   Учебни материали - 45.00 €

—   Трансфер до летището - 45.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център