Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Интензивни,  Летни ваканционни курсове, 

Интензивни курсове по испански език в Севиля! (Ref No:741)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Град: Севиля
Език: Испански език
Възраст: над 19, 
Вид: Интензивни,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 30.00 часа на седмица
Цена на курса: 670 

Информация за училището

Училището разполага с модерни бази в Севиля и Кадис.

Учебната база в Севиля се намира в централната част на града, на броени минути от катедралата и от всички основни забележителности около нея, вкл. и търговската зона. Чрез чудесната локация ще успеете да се потопите в атмосферата на типичния испански град, като същевременно усъвършенствате испанския си език. Базата разполага с всичко необходимо за това – учебни и конферентни зали, библиотека, книжарница, кафене, фоайе, интернет, балкон и дори басейн. Сградата е самостоятелна и можете да получите информация за всички екскурзии и развлекателно-културни дейности, организирани за курсистите всеки ден.

Град

Информация за Севиля

снимки от Севиля


Севиля е центърът на автономната област Андалусия, който се определя като художествената, културната и финансовата столица на Южна Испания. Това е четвъртият по големина град в страната, в който живеят около 600 000 души. Севиля има многовековна история и традиции, което определя и облика на града днес – това е най-доброто място да се запознаете с танца фламенко и да видите традиционните за Испания борби с бикове. Със своята история от над 2000 години, Севиля представлява голям исторически център, в който се откриват различни цивилизации и запазено средновековно, ренесансово и бароково историческо наследство, наред с влиянието на арабската култура. В него се намират много световни паметници на културата, признати за такива от ЮНЕСКО. Това е и градът на прочутия художник Диего Веласкес.
Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Описание на курса Интензивните курсове по испански език са насочени за над 17-годишни курсисти, които имат желание да постигнат по-големи резултати за по-кратък период от време. Курсът включва 30 учебни часа на седмица, всеки от 50 минути. Освен тях ще бъдете стимулирани да практикувате наученото в час чрез многобройните мероприятия, организирани всяка седмица – разходки, екскурзии, партита и т. н.
Планирани резултати от курса При всички случаи, след завършване на интензивен курс ще бъдете много по-уверени в своите езикови способности по испански език. Ако имате знания преди курса, вие определено ще говорите свободно новия си език.
Процес на обучение Интензивният курс обхваща 30 учебни часа по 50 минути всеки от тях. Обучението се провежда от понеделник до петък в групи от шест до десет души, предимно сутрин – от 9.15 до 13.00 ч. и от 13.30 до 15.10 ч. Заниманията от 13.30 ч. се провеждат в групи от 3 до 5 души. Училището работи по своя методика на обучение и предлага осем нива. Всеки курс започва с входящ тест, с помощта на който курсистите попадат в група на своето ниво.
Контрол на обучението Всеки курс стартира с входящ тест, с помощта на който курсистите се разпределят в съответното ниво и група. Освен учебни материали, постоянно се правят тестове за определяне на личния напредък на всеки курсист.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:15 - 15:10 Учебни занимания
Вторник 09:15 - 15:10 Учебни занимания
Сряда 09:15 - 15:10 Учебни занимания
Четвъртък 09:15 - 15:10 Учебни занимания
Петък 09:15 - 15:10 Учебни занимания
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Предлага се настаняване в приемни семейства, апартаменти и общежития. При всеки от тези варианти е включено почистване веднъж седмично и смяна на спално бельо. Необходимо е да носите собствени хавлии.

Апартаментите са споделени с испански курсисти, което ви дава възможност да общувате с тях. В тях можете да бъдете настанени в единична стая или двойна стая – само ако пътувате заедно с друг курсист. Не се предлагат двойни стаи за самостоятелни пътуващи курсисти.

Опции за храна се предлага само от приемните семейства – полупансион и пълен пансион. За разлика от другите държави, основното хранене през деня в Испания е обядът. Затова полупансионът включва закуска и обяд.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 750
- 830
- 770
850
830
910
670
- 710
- 510
3 седмици 1105
- 1225
- 1135
1255
1225
1345
985
- 1045
- 745
4 седмици 1420
- 1580
- 1460
1620
1580
1740
1260
- 1340
- 940
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Развлекателната програма се подготвя за всяка седмица. В нея се включват екскурзии, уроци по танци, разходки, партита и много други развлечения, по време на които ще намерите много нови приятели. Целта на всички тези мероприятия е да се запознаете с испанската история и култура, като същевременно практикувате своите езикови умения. Всеки курс включва една целодневна и една полудневна екскурзия на седмица из околните градове и забележителности.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 750
- 830
- 770
850
830
910
670
- 710
- 510
3 седмици 1105
- 1225
- 1135
1255
1225
1345
985
- 1045
- 745
4 седмици 1420
- 1580
- 1460
1620
1580
1740
1260
- 1340
- 940
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 40.00 €

—   Учебни материали - 45.00 €

—   Трансфер до летището - 45.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център