Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Немски език

В коя държава?

Германия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Немски за всеки (Ref No:722)

Обща информация

виж галерията

Държава: Германия
Град: Ашафенбург
Език: Немски език
Възраст: от 12 - 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство, 
Ниво език: Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 830 

Информация за училището

Ашафенбург не е от най-големите градове, с които Германия може да се похвали, но във никакъв случай не е и без известен. Намира се в близост до Франкфурт, само на 40 км източно от него. Тук вие ще можете да се разходите и да съберете впечатления от Бавария, от замъците Йоханисбург и Меспелбрън.

Градът е много подходящ за изучаване на немски език, тъй като имате възможност да го упражнявате по всяко едно време. Вие можете да се възползвате от възможностите, които предлага града, както и от организираните екскурзии. Учебната база е разположена на централно място в града и разполага с просторни и уютни стаи, които ще ви предразположат да учите и да се забавлявате с останалите курсисти от групата.

Град

Информация за Ашафенбург

снимки от Ашафенбург


Ашафенбург е красив, университетски град, намиращ се във федералната провинция Бавария и административния окръг Долна Франкония. Населението му е около 68 800 души, а площта - 62,57 кв. км. Градът се разделя на десет общински района. Главната забележителност в него е известният замък Йоханесбург, построен в началото на 17 век. Ашафенбург не случайно се води за едно от най-академичните градчета. В него има редица висши учебни заведения, а общо броят на студентите, живеещи там, е около 18 000. Най-известните образователни институции в града са Университетът за приложни науки, намиращ се на улица Würzburger и висшето училище Hochschule Aschaffenburg. В Ашафенбург има и бурен културен живот – ежегодно там се провеждат множество фестивали, изложения, изложби, панаири, концерти и т.н. важни мероприятия не само от регионален мащаб. Сред забележителностите на града се нареждат и множеството местни музеи, театри, галерии и паркове, които традиционно привличат вниманието на немските и чуждестранните туристи.
Информация за Германия

снимки от Германия

Германия се намира в централна Европа. Държавата се  състои от 16 провинции, като две от тях - Хамбург и Бремен, представляват свободни и отделни градове, а провинцията-град Берлин е федерална столица. Населението към днешна дата наброява 84 млн души.Германия е страна с богата култура и традиции и винаги има какво да се види. С посещението си, без значение под каква форма - работа, кандидатстване или езиков курс в Германия, може да откриете много нови места, да се забавлявате, да релаксирате, да посетите изпълнени с живот градове, с удивителна архитектура, страхотни търговски центрове и вълнуващ нощен живот.

Пленителните средновековни градчета и традиционни села, производители на вино с приятелски фестивали и регионални специалитети. Живописни околности, с идеални за разходка и почивка места. Замъци, дворци и абатства, които са въплъщение на немския романтизъм. Забавление и спорт, добрина и почивка, Германия е страна на хиляди възможности и много интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

По всяко време на годината може да се забавлявате в Германия, поради провеждането на много и различни фестивали, концерти и световно известните бирени фестивали през октомври.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Германия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Германия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления!  Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за вузовете и училищата в Германия.


Прочетете повече за Германия
 

Курс

Описание на курса Всяка седмица вие имате 15 учебни часа, които се провеждат от 9 до 12:30 часа, в дните от понеделник до петък. Курсът е подходящ за хора, които владеят до известна степен езика – не е подходящ за ниво начинаещ. Групите са малки – до 15 курсиста. Това допринася за по-добрата организация на курса и също така дава възможност на всеки да взема участие в дискусиите. Курсът се провежда през лятото, като освен обучение по немски език включва и няколко полудневни екскурзии до местните забележителности. Целта е децата да обогатят знанията си и общата си култура. В свободното време (следобед) вие можете да спортувате, да обикаляте магазините или просто да се наслаждавате на прекрасните гледки и атракции, които Ашафенбург предлага.
Цели и задачи на обучението Програмата е изцяло насочена към това да ви запознае както с местната традиция и атмосфера, така и да ви помогне да овладеете техниката на използване на думите. Вие ще сте принудени да общувате във всеки един момент с множество хора, както в рамките на курса, така и по време на обиколките ви или когато си купувате нещо от магазина. Вие ще обогатите културата си и ще можете много по-свободно да боравите с езика.
Планирани резултати от курса Вие ще имате уникалната възможност да прекарате няколко седмици в немскоговоряща обстановка, което ще ви направи много по-уверени в използването на езика. От друга страна вие можете да го практикувате докато се забавлявате с вашите колеги и докато обикаляте местните забележителности.
Процес на обучение Програмата е много разнообразна. В часовете по немски вие ще имате най-различни занимания, които включват подготовка и учене на нови думи, граматически упражнения и множество дискусии. Всичко това трябва да ви помогне да опресните знанията си по немски език и да започнете да ги прилагате много по-уверено. Децата могат да практикуват своя немски във всеки един момент – докато играят с другите деца, докато се разхождат или докато пазаруват в магазините.
Контрол на обучението Учениците започват програмата с входящ тест, резултатите от който ще помогнат за определяне на нивото им на владеене на езика. В зависимост от това какви са резултатите, вие ще бъдете разпределени в група, която най-пълно съответства на вашето ниво. Курсът ще редува вземане на материал с текущи контролни, за да бъдете стимулирани да учите редовно, и за да са убедени преподавателите, че материала е добре усвоен.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
Неделя 11:00 - 00:00 Забавна програма
 

Настаняване

Материалната база Вие имате възможност за настаняване в специално подбрано приемно семейство, което ще отговаря за вас и ще бъде съобразено с вашите навици и стил на живот. В тази среда вие можете да упражнявате своя немски език, да питате каквото не ви е ясно и разбира се да прекарате незабравими мигове в компанията на хората, които ще се грижат за вас през времето, в което живеете с тях. Семейството ви предлага двойна стая и пълен пансион, като вие ще делите стая с друго дете, което няма да бъде от вашата националност. Семействата са разположени обикновено на около 30-45 минути разстояние от училището. В цената се включва посрещане на участника от гарата от семейството.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
2 седмици - 830
- 865
-
3 седмици - 1190
- 1260
-
4 седмици - 1550
- 1690
-
5 седмици - 1910
- 2085
-
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Програмата е изключително динамична. Вие можете да се възползвате от свободното си време като го оползотворите по най-различни начини. Можете разбира се да се включите в организираните екскурзии или да се разходите из града. Можете да се насладите на местната кухня в някой от примамливите ресторанти, да си купите сувенири или да посетите атракциите на Ашафенбург.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
2 седмици - 830
- 865
-
3 седмици - 1190
- 1260
-
4 седмици - 1550
- 1690
-
5 седмици - 1910
- 2085
-
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Целодневна екскурзия

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Храна

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 35.00 €

—   Самолетен билет - 150.00 €

—   Трансфер до летището - 80.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център