Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Немски език

В коя държава?

Германия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Немски за най-малките (Ref No:721)

Обща информация

виж галерията

Държава: Германия
Град: Франкфурт на Майн
Език: Немски език
Възраст: от 8 - 14, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Къщи за гости, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1150 

Информация за училището

Малкото градче се намира в източната част на Германия и е изключително подходяща за деца, които искат да се забавляват и същевременно да учат немски език в реална обстановка. Местността, в която се намира е планинска, като това допълнително ще направи лятната ваканция на вашето дете много по-интересна. Населението на градчето не е голямо, което допринася за приятната атмосфера и спокойствието в Хекст. Самият град е много интересен от архитектурна гледна точка, тъй като е заобиколен от средновековни замъци и гори и обработваеми земи. През летния сезон градчето се радва на множеството туристи и курсисти, които прииждат от над 60 страни, за да изучават немски език и да се наслаждават на местната обстановка.

Учебните занятия се провеждат в средновековна сграда, която разполага с модерно класни стаи и през лятото се огласява от курсистите от цял свят. Малчуганите могат да прекарват част от свободното си време в собствения парк на училището, в стаите за отдих и игри. Също така могат да се разделят на отбори и да играят футбол, баскетбол или просто да се наслаждават на слънчевите лъчи докато си играят в парка.

Град

Информация за Франкфурт на Майн

снимки от Франкфурт на Майн


Франкфурт е финансовата столица на Германия и също така градът с най – разнообразна култура. Гордее се с най – голям брой чужденци. Франкфурт е един от само 4 Европейски града, които имат значим брой небостъргачи. С десет небостъргача ( в това число сгради по – високи от 150 м) през 2004 год., Франкфурт е вторият след Париж – с дванайсет небостъргача, но преди Лондон с осем небостъргача и Москва – със седем. С неговите дълги улици от музеи и неговите небостъргачи, както и историческата част, Франкфурт е град, който слива новото и старото време. Интересна страна за разглеждане във Франкфурт включително старите къщи Sachsenhausen познати още като областта с “винените ябълки”, където може да намерите повече от 20 бара и ресторанти в тази малка област. Там е също така и Франкфуртската стара опера, която функционира като концертна зала. Дори можете да се изкачите до върха на главната кула, откъдето имате гледка към целия регион. Както и палмовите градини, зоологическа градина и вечните ресторанти, във Франкфурт винаги ще има нещо за правене. Франкфурт продължава да държи някои от най – традиционните храни и напитки. Със сигурност трябва да опитате от ябълковото вино, да ядете от горещите франкфуртски наденици или аромата и насладата от свинско месо и котлети с немско кисело зеле. Има също така изобилие от фестивали и зимата бъдете сигурни, че ще посетите стария град във Франкфурт и да опитате франкфуртския коледен пазар.
Информация за Германия

снимки от Германия

Германия се намира в централна Европа. Държавата се  състои от 16 провинции, като две от тях - Хамбург и Бремен, представляват свободни и отделни градове, а провинцията-град Берлин е федерална столица. Населението към днешна дата наброява 84 млн души.Германия е страна с богата култура и традиции и винаги има какво да се види. С посещението си, без значение под каква форма - работа, кандидатстване или езиков курс в Германия, може да откриете много нови места, да се забавлявате, да релаксирате, да посетите изпълнени с живот градове, с удивителна архитектура, страхотни търговски центрове и вълнуващ нощен живот.

Пленителните средновековни градчета и традиционни села, производители на вино с приятелски фестивали и регионални специалитети. Живописни околности, с идеални за разходка и почивка места. Замъци, дворци и абатства, които са въплъщение на немския романтизъм. Забавление и спорт, добрина и почивка, Германия е страна на хиляди възможности и много интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

По всяко време на годината може да се забавлявате в Германия, поради провеждането на много и различни фестивали, концерти и световно известните бирени фестивали през октомври.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Германия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Германия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления!  Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за вузовете и училищата в Германия.


Прочетете повече за Германия
 

Курс

Описание на курса Курсът се състои от 20 учебни часа на седмица, които се провеждат в модерно обзаведени класни стаи. По време на часовете вие ще учите немски език, а по време на следобедите и уикендите вие ще имате възможността да го практикувате докато се забавлявате заедно с другите деца. На територията на училището се намират и футболно игрище, маси за пинг понг и много други специализирани помещения за игри и забавления. Броят на децата в група не надвишава 10-12 човека. Те имат осигурен 24 часов надзор от учителите. През следобедите се организират екскурзии до местните забележителнсоти, където курисистите могар да упражнят своя немски език и да обогатят общата си култура и знания за немския народ и традиции.
Цели и задачи на обучението Обучението е изцяло насочено към обогатяване на общата култура на децата по отношение на навиците и традициите в страната, както и усъвършенстване на немския език. Тук те ще имат възможност да разгледат от близо местните забележителности и да прилагат менския език в реална обстановка.
Планирани резултати от курса Децата ще останат очаровани от преживяното тук. Те ще са опитали от местните ястия, ще са се запознали със забележителностите, ще са намерили приятели от други страни и най-важното – ще са станали по-самостоятелни и много по-лесно ще комуникират на немски език.
Процес на обучение Часовете се провеждат в сутрешните часове от деня до обяд. Групите са от по максимум 15 човека, като обикновено не надвишават 12. Така преподавателите имат възможността да обърнат нужното внимание към всеки участник. В часовете децата ще се запознаят с граматиката в немския език и с много нови думи, които ще могат да прилагат по време на игрите или мероприятия, които се организират за тях всеки следобед и вечер. Децата могат да практикуват езика във всеки един момент – докато играят с другите деца, докато се разхождат или докато ритат топка.
Контрол на обучението За да е сигурно, че децата ще попаднат в група, която съответства на тяхното ниво на владеене на езика, им се прави входящ тест. В зависимост от постигнатите резултати те ще бъдат разпределени в най-подходящата за тях група. Курсът преминава и през няколко момента, когато им се дават текущи тестове, за да се определи колко добре усвояват взетия материал.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
Неделя 11:00 - 00:00 Забавна програма
 

Настаняване

Материалната база Резиденцията в Хекст се намира в самата база на училището. Предлагат се двойни и тройни стаи като на всеки етаж има обща баня и тоалетна. На всеки етаж има специално подбран отговорник, към когото децата могат да се обръщат за всичко. Включва се пълен пансион.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
2 седмици - 1150
- - -
3 седмици - 1650
- - -
4 седмици - 2150
- - -
Extra Week - - - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Още в първия момент от вашето пристигане в Хекст вие ще бъдете посрещнати и същевременно участници в грандиозно парти за добре дошли. Програмата се е погрижила за всички деца. Те няма да скучаят, а напротив, ще са доволни, защото забавлянията са най-разнообразни и разнотипни. Провеждат се образователни пътувания до местните забележителности, тематични партитита и редица други занимания, които ще поддържат интереса ви. След многобройните игри по парещите лъчи на слънцето децата могат да се отдадат на разхлаждащо плуване в басейна и на редица друг занимания.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
2 седмици - 1150
- - -
3 седмици - 1650
- - -
4 седмици - 2150
- - -
Extra Week - - - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Целодневна екскурзия

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Храна

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 150.00 €

—   Такса за регистрация - 50.00 €

—   Трансфер до летището - 100.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център