Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Малта

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Спорт,  Сертификационни,  Стандартни курсове,  Специализирани курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Бизнес английски в Малта! (Ref No:696)

Обща информация

виж галерията

Държава: Малта
Град: Мдина
Език: Английски език
Възраст: над 19, 
Вид: Спорт,  Сертификационни,  Стандартни курсове,  Специализирани курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Хотел, 
Ниво език: Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 310 

Информация за училището

Училището се намира в слънчевия град Мдина. Много близо до него е университетът на Малта. Самата база на училището представлява триетажна сграда, с модерно оборудвани и просторни класни стаи. Във всяка има мултимедия и климатична инсталация, които правят занятията по-интересни. В близост до училището се намира курортното място Сейнт Джулиънс. Можете да се възползвате от свободното си време като обиколите магазините, заведенията и местните екскурзии.

На територията на училището се намира кафетерия и кафене, където можете да провеждате своите разговори с вашите колеги от курса, които могат да се окажат бъдещи ваши партньори.

През уикендите можете да посетите някои от забележителностите на Малта, както и да упражните някой от водните спортове, които се практикуват най-често от туристите – плаване, гмуркане, уиндсърфинг, каране на водни ски и други. Посетете и ресторантите, които ще ви очароват с традиционната си кухня.

Град

Информация за Малта

снимки от Малта

Красивият остров Малта може да се похвали с грандиозна природа, кристално чисто море и залези. Има толкова много да видите и да правите, от красивите рибарски селца, живописни пристанища и исторически сгради до огромен избор от забавления за свободното време, водни спортове и нощен живот. В Малта, повече от 95 % от населението говори английски език (който е официален език на острова), въпреки че не е непременно майчин език. Местните вестници, телевизия, радио и островните знаци по пътищата са също на английски. Този опит може да предложи перфектна подготовка за всеки, който ще използва английски език за международно, английско използване.

Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг (Малта, Гозо, Комино) в центъра на Средиземно море южно от Италия, източно от Тунис и северно от Либия. Официалният език е малтийски и английски.

Малта е парламентарна република, начело с президент избиран за срок от 5 години. Висшият законодателен орган е Парламента, а изпълнителния - правителство начело с премиер-министър.

Червеният и белият цвят са традиционни за островната държава и присъстват още от Средновековието в герба на Мдина - старата столица на Малта. Георгиевският кръст е отличие, с което е награден малтийският народ за проявената храброст по времето на Втората световна война от краля на Великобритания Джордж VI.Малтийците обичат празненствата. Всяко село и градче има своя празник - "феста", който е посветен на светеца-патрон. Фестата е най-важното събитие в календара на всяко населено място и всички участват активно в нейното подготвяне и провеждане. Улиците се украсяват със знамена, огромни драперии, а вечер - с хиляди разноцветни светлини. Специално внимание се отделя и на украсата на черквите. В деня на празника статуята на светеца-патрон се понася на раменете на няколко мъже из улиците на селището, а тържественият камбанен звън придружава процесията. Вечерта завършва с грандиозни фойерверки.Изключително интересно е да се посети Малта по Коледните и Новогодишните празници. Ще Ви привлекат не само приятните температури (дневни-около 15 градуса), но и невъобразимото оживление и купон навсякъде.На Великден на определени места се организират пищни шествия-процесии, пресъздаващи сцени от Библията. Въодушевлението по празнично украсените и обсипани с безброй светлини площади, улици, магазини, ресторанти и други заведения е изключително.Република Малта е част от Европейския съюз от май 2004, което гарантира свободното придвижване и заселване на български граждани в страната. Основната парична единица е Малтийска лира, равна на около 2,50 EUR.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Малта или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Малта. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Малта.


Прочетете повече за Малта
 

Курс

Описание на курса Курсът е подходящ за професионалисти, които искат да затвърдят своите умения по английски език за целите на бизнеса си или в сферата, в която работят. Лекциите се провеждат предимно сутрин. Програмата ви дава 20 учебни часа на седмица. Всеки час е с времетраене от 45 минути. Часовете по бизнес английски са структурирани по начин, който отговаря на специфичните нужди и изисквания на бизнес ориентираните хора, с професия или със стаж в тази сфера. Сформираните групи са с до максимум 6 човека. Програмата се провежда целогодишно. Единствено условие е да резервирате минимум 1 седмица. Трябва също така да владеете минимум ниво Pre-intermediate.

През свободното си време и в следобедните часове вие можете да се отдадете на разходки, на спорт или на обиколка из местните забележителности.
Цели и задачи на обучението Този курс е подходящ за бизнесмени или хора от този бранш, които искат да затвърдят знанията си по английски език. С всяко следващо занятие вие ще усетите, че ставате все по-уверени във воденето на кореспонденция и разговори на английски език. Програмата ще ви предостави и свободно време, което вие можете да оползотворите по ваш начин. Можете да го използвате за разглеждане на малтийските острови, за практикуването на спорт, или за изследване на нощните клубове и заведения.
Планирани резултати от курса Програмата ще ви предостави възможност за солидна подготовка и изпипване на вашето ниво на владеене английски език. В края на курса вие ще владеете много повече лексика и много по-лесно ще провеждате своите разговори с чужденците и ще водите кореспонденция с тях. Също така ще прекарате незабравими мигове в Малта, които ще ви останат за цял живот. Тук ще намерите и много чуждестранни приятели и може би и бъдещи партньори.
Процес на обучение В лекциите вие ще се обучавате как да водите своята кореспонденция с партньорите си или с клиентите си. Часовете протичат в дискусии и ролеви игри, които ще ви позволят да упражните своите комуникативни умения. Преподавателите ще ви насърчат да говорите и да общувате помежду си. Ще се фокусирате върху натрупване на много нова и полезна лексика, която ще ви помага в ежедневието ви. По време на лекциите винаги можете да се обърнете към преподавателите, които ще отговорят на вашите въпроси, свързани с курса.
Контрол на обучението През първия учебен ден вие ще трябва да направите входящ тест за определяне нивото ви по английски. Спрямо резултатите ви ще бъдете разпределен в група, която отговаря на вашето ниво на владеене на английски език. По време на курса вие ще имате няколко текущи теста, които ще помогнат на преподавателите да се ориентират как усвоявате преподадения от тях материал. Учителите са тези хора, към които трябва да се обърнете за въпроси, възникнали по време на лекциите.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база В цената на курса се включва настаняване в приемно семейство. Вие ще имате отделна стая със самостоятелна баня. Включва се полупансион – закуска и вечеря. Приемното семейство може да ви ориентира кои места да посетите и да коментирате теми, които ви интересуват. Семействата се намират на близко разстояние до училището.

Ако тази опция не ви допадне, винаги можете да се настаните в някой от местните хотели. Разбира се този вид настаняване трябва да се заплати допълнително.


 

Развлекателна програма

Забавление През свободното си време вие можете да посетите местните забележителности. Ако сте авантюристи можете да се отправите към известните острови Гозо, Коминo и Мдина, където ще се насладите на уникалната природа и атракции. Валета е също атрактивна дестинация, както и всяко друго кътче и местност в Малта. Освен екскурзиите, друг начин за оползотворяване на свободното време са спортовете – запишете се на няколко занятия по гмуркане или наемете яхта или лодка и опитен мореплавател, който ще ви покаже океана. Можете да се насладите и на нощния живот като посетите местните барове, клубове и нощни заведения.
 

Цена


Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 0.00 €

—   Самолетен билет - 270.00 €

—   Джобни пари - 0.00 €

—   Трансфер до летището - 0.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център