Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Малта

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Спорт,  Сертификационни,  Стандартни курсове,  Специализирани курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Учи в Малта! (Ref No:693)

Обща информация

виж галерията

Държава: Малта
Град: Сейнт Джулианс
Език: Английски език
Възраст: над 19, 
Вид: Спорт,  Сертификационни,  Стандартни курсове,  Специализирани курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти,  Хотел, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 618 

Информация за училището

Лятното училище в Малта ви предлага уникална възможност за изучаване на английски език, съчетана с подготовка по избор на един от водните спортове – плаване, уиндсърфинг, гмуркане. Тук вие ще съчетаете както приятното, така и полезното, като упражнявате придобитите в класната стая знания по английски език. През свободното си време вие ще общувате, ще говорите, ще обсъждате с вашите колеги всичко, което ви вълнува. Местата за посещение са многобройни – можете да се разходите из местните улици, да посетите ресторантите, клубовете, плажа.

Училището разполага с над 20 учебни зали, където вие ще се обучавате при изключителни специалисти. Стаите са оборудвани с мултимедия и учебници, които ще улеснят усвояването на материала. На ваше разположение е и прожекционната зала, снабдена с модерни аудио и видео съоръжения, както и интернет кафето и залата за билярд, където можете да упражнявате своя английски език. Водните спортове ще ви накарат истински да усетите атмосферата в Малта и да бъдете въвлечени в незабравими преживявания, които ще ви дадат много позитивна енергия и добро ваканционно настроение.

Град

Информация за Малта

снимки от Малта

Красивият остров Малта може да се похвали с грандиозна природа, кристално чисто море и залези. Има толкова много да видите и да правите, от красивите рибарски селца, живописни пристанища и исторически сгради до огромен избор от забавления за свободното време, водни спортове и нощен живот. В Малта, повече от 95 % от населението говори английски език (който е официален език на острова), въпреки че не е непременно майчин език. Местните вестници, телевизия, радио и островните знаци по пътищата са също на английски. Този опит може да предложи перфектна подготовка за всеки, който ще използва английски език за международно, английско използване.

Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг (Малта, Гозо, Комино) в центъра на Средиземно море южно от Италия, източно от Тунис и северно от Либия. Официалният език е малтийски и английски.

Малта е парламентарна република, начело с президент избиран за срок от 5 години. Висшият законодателен орган е Парламента, а изпълнителния - правителство начело с премиер-министър.

Червеният и белият цвят са традиционни за островната държава и присъстват още от Средновековието в герба на Мдина - старата столица на Малта. Георгиевският кръст е отличие, с което е награден малтийският народ за проявената храброст по времето на Втората световна война от краля на Великобритания Джордж VI.Малтийците обичат празненствата. Всяко село и градче има своя празник - "феста", който е посветен на светеца-патрон. Фестата е най-важното събитие в календара на всяко населено място и всички участват активно в нейното подготвяне и провеждане. Улиците се украсяват със знамена, огромни драперии, а вечер - с хиляди разноцветни светлини. Специално внимание се отделя и на украсата на черквите. В деня на празника статуята на светеца-патрон се понася на раменете на няколко мъже из улиците на селището, а тържественият камбанен звън придружава процесията. Вечерта завършва с грандиозни фойерверки.Изключително интересно е да се посети Малта по Коледните и Новогодишните празници. Ще Ви привлекат не само приятните температури (дневни-около 15 градуса), но и невъобразимото оживление и купон навсякъде.На Великден на определени места се организират пищни шествия-процесии, пресъздаващи сцени от Библията. Въодушевлението по празнично украсените и обсипани с безброй светлини площади, улици, магазини, ресторанти и други заведения е изключително.Република Малта е част от Европейския съюз от май 2004, което гарантира свободното придвижване и заселване на български граждани в страната. Основната парична единица е Малтийска лира, равна на около 2,50 EUR.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Малта или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Малта. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Малта.


Прочетете повече за Малта
 

Курс

Описание на курса Курсът е подходящ за тези, които искат да опреснят знанията си по английски език и същевременно да научат тънкостите при един от следните водни спортове – уиндсърфинг, гмуркане или плаване. Програмата се състои от 20 часа по английски седмично. Всеки час е с продължителност от 45 минути. Натовареността на курса ви позволява да изследвате острова и да се насладите на местната традиция и дух. След лекциите по английски вие ще имате уроци по един от гореспоменатите водни спортове. При уиндсърфинга и плаването занятията са 4 на брой по 3 учебни часа всяко. Могат да се вземат за два последователни дни или за четири дни с по учебен час и половина.

Свободното време можете да прекарате в приятни разходки из града с вашите нови колеги. Можете да се насладите на местната кухня в някой от ресторантите и да се докоснете до местния живот като посетите баровете и нощните клубове.
Цели и задачи на обучението Програмата ще ви позволи да упражните своя английски език. Вие ще наблегнете на говоренето, писането и четенето с разбиране, които са важни компоненти в ежедневното общуване с хората. В зависимост от това какъв спорт изберете вие ще научите основните техники при гмуркането, ще се запознаете с екипировката, баланса при уиндсърфинга, тайните за набира не скорост, ориентиране и други важни моменти, които ще ви донесат наслада при упражняването на тези спортове. Освен курса и спорта вие ще се запознаете от близо с традициите и начина на живот в Малта, както и с голям брой чуждестранни курсисти, с които можете да планирате организирането на партита и дуги видове забавления.
Планирани резултати от курса Курсът, съчетан с воден спорт, ще ви предостави възможност да упражните своите комуникационни умения и умения за плаване, гмуркане или управление на уиндсърф. С течение на програмата вие ще усетите как разговорите стават много по-приятни и лесни за водене, а избраният от вас воден спорт – много по-приятен за практикуване.
Процес на обучение Продължителността на всеки курс е от минимум 1 седмица. Нивото на владеене на езика на участника трябва да бъде минимум Elementary. Групите се състоят от максимум 12 курсиста. Часовете са 20 на седмица по 45 минути всеки, сутрин и след обяд. В тях се набляга на комуникацията между учениците и преподавателите. Можете да изберете един от 3-те вида воден спорт. Занятията по уиндсърф и плаване са 4 на брой, като всяко е с продължителност от 3 учебни часа. Могат да се вземат в 4 дни по половин занятие или в два последователни дни от по 2 занятия. Курсът по гмуркане е с продължителност от 4 до 5 дни, в зависимост от това до колко добре вие се чувствате във водата.
Контрол на обучението Програмата стартира с входящ тест за определяне на вашето ниво на владеене на езика. След това вие бивате разпределени в група от максимум 12 курсиста. Нивото на групата отговаря на вашето. По време на курса ще ви бъдат провеждани регулярни тестове, целта на които е да илюстрира до колко добре усвоявате материала.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 13:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Вие можете да изберете между няколко вида настаняване. Приемното семейство предлага единични, двойни или тройни стаи, като пансионът се включва в цената на стаята.

Настаняването в резиденция ви осигурява двойни, тройни или четворни стаи. Предвиден е план за хранене.

Настаняването в резиденция ви дава право да избирате между двойна, тройна или четворна стая. Единични стаи не се предлагат по време на силния сезон. Можете да избирате между пълен пансион и полупансион. Разстоянието до училището е 25 минути (15 с автобус и 10 пеша).

Имате възможност за настаняване в апартаменти, които се намират на разстояние 5-10 минути от училището. Не се включва пансион.

Друга опция са местните хотели, които са между 3 и 5 звездни. Намират се на разстояние 15 минути от училището. Повечето от тях разполагат с плувен басейн, фитнес, ресторант. Можете да избирате своя план на хранене – полупансион или пълен пансион.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB NB FB NB FB
1 седмици 618
632
723
737
593
- 632
- 450
2 седмици 1236
1264
1446
1474
1186
- 1264
- 900
3 седмици 1854
1896
1719
2211
1779
- 1896
- 1350
4 седмици 2472
2528
1992
2948
2372
- 2528
- 1800
5 седмици - - - - - - - - -
6 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление След края на учебните занятия вие можете да съчетаете наученото в класните стаи с реалната практика на плажа, по улиците, в ресторантите или в компанията на новите си международни приятели. По време на уроците по уиндсърф, гмуркане или плаване също можете да упражните езиковите си способности, придобити по време на програмата.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB NB FB NB FB
1 седмици 618
632
723
737
593
- 632
- 450
2 седмици 1236
1264
1446
1474
1186
- 1264
- 900
3 седмици 1854
1896
1719
2211
1779
- 1896
- 1350
4 седмици 2472
2528
1992
2948
2372
- 2528
- 1800
5 седмици - - - - - - - - -
6 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 30.00 €

—   Самолетен билет - 270.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Трансфер до летището - 22.00 €

 Други езикови програми


Спорт
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център