Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Научи английски в Лондон - културното средище на Великобритания. (Ref No:686)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Лондон
Език: Английски език
Възраст: над 18, 
Вид: Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 377 £ 

Информация за училището

Ние Ви приветстваме в Лондон - културното средище на Великобритания!Лондон е един от най-известните и впечатляващи градове в света и е едно от най-подходящите места за изучаване на английски език! Градът е място, което всеки би трябвало да посети поне веднъж в живота си. Училище EC Лондон предоставя възможността да съчетаете престой в една модерна столица, но и да повишите ниво си на владеене на езика.

Не случайно Лондон е познат на мнозина като културен център на множество националности. Градът привлича с неповторимо разнообразие от исторически забележителности, културни мероприятия и забавления. Допълнително в Лондон може да попаднете в интернационална среда от 7 милиона население от различни националности.

Лондон е културното средище и икономическата столица на Англия. Градът е известен със своите 300 музеи и галерии, 6000 ресторанта и 400 заведения за културни мероприятия. Докато изучавате английски език в автентична английска среда вие може да посетите невероятните 238 забележителности, които са напълно безплатни. Когато разполагате със свободно време, вие може да се разходите сред 143-те парка, които съставят 30% от цялата площ на града, или да обиколите 30,000 магазини в центъра. Поради тези причини Лондон е място, където всеки може да намери своята среда и да използва активно английския език.

EF International Language Schools е образователна организация с над 40-годишна история и повече от 85 представителства в цял свят. Член е на ARELS, IALC и е акредитирана от British Council (Британски съвет). EC London Language School се намира на тиха пешеходна улица в сърцето на Уест Енд и е на близко разстояние до много от забележителностите на Лондон. Училището е модерно и уютно място за учене, което е построено да служи като езиков център.

По време на престоя си тук вие сами ще наблюдавате вашето развитие, което неимоверно ще вдигне самоувереността ви в ежедневните ви контакти на английски език. Вие ще имате възможността да учите езика заедно с други студенти от различни страни от цял свят и да се запознаете с местните забележителности.

Град

Информация за Лондон

снимки от Лондон


Лондон е столицата на Обединеното кралство и Англия. Наред с Ню Йорк, Париж и Токио, Лондон е един от четирите най-важни глобални градове. В него се произвежда 17% от БВП на Великобритания, а Лондонското сити (City of London) е един от основните финансови центрове в света. През Лондон тече река Темза, над която са построени множество мостове. Най-известният сред тях е Тауър Бридж (Tower Bridge), построен през ХІХ век от крепостта Tower of London, откъдето носи и името си. Лондонското метро е първото метро в света. Други забележителности в Лондон са: прочутата часовникова кула Биг бен; Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство; Бъкингамския дворец, резиденцията на кралското семейство; Катедрата Сейнт Пол и разбира се London Eye - колело за наблюдение високо 137 метра. Огромна забележителност в Лондон са музеят с восъчни фигури на Madame Tussauds, British museum и Природоисторическия музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Oxford street, по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току що пристигнал турист.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Стандартният курс за подготовка по английски език в Лондон е подходящ за всички студенти и ученици над 18 годишна възраст. Курсовете, които се организират, са подходящи както за хора имащи начално ниво на английски, така и за по-напреднали участници. Всеки курс започва с входящ тест, който има за цел да определи ниво на владеене на английски език, след което курсистът е настанен в група, която отговаря на неговите познания в областта.

Курсовете в Лондон се провеждат целогодишно и са с продължителност от минимум 1 седмица в зависимост личните предпочитания на курсиста и от входящото ниво на владеене на езика на участника. Групите включват максимум 12 курсиста. Всеки делничен ден учебните занятия са от четири урока по 45 минути - сутрин или след обяд. През останалото време всеки има възможност да практикува наученото в местната обстановка.
Цели и задачи на обучението Стандартният курс по английски език има за цел да наблегне на разбирането, говоренето, четенето и писането в среда, предразполагаща за интензивно напредване. Всекидневната комуникация с местни жители и курсисти от други страни ще ви помогне да повишите нивото си на знания и умения по езика. В зависимост от продължителността на курса, която варира от 1 седмица до цяла академична година, вие ще можете да обогатите нивото си на владеене и да се запознаете от близо с английската нация. Един EС общ курс включва 20 урока седмично, които се провеждат сутрин или следобед всеки ден от понеделник до петък.
Планирани резултати от курса След успешно завършване на курса, вие ще сте повишили вашите знания и умения по английски език. Социалните контакти ще обогатят вашата самоувереност в знанията ви и ще можете да прилагате правилно граматическите правила. Като допълнение вие ще имате задълбочени познания по културата и бита на англичаните, което ще допринесе за цялостната ви обща култура.
Процес на обучение Учебната програма е със стандартно включва 20 часа седмично по общ английски с упражнения по граматика, развитие на комуникативните способности чрез участие в дискусии, писмени теми и разиграване на роли по групи. В следобедните часове и през уикендите се организиарт редица екскурзии и забавления. Целта е да се запознаете с местната обстановка, традиции и да опознаете английската култура. Програмата ще ви даде множество възможности за общуване и практикуване на вашите комуникационни умения.
Контрол на обучението Контролът започва още с постъпване на курсиста в програмата – чрез входящ тест за владеене английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за нивото му група. Тя отговаря на неговите знания и спомага активно за практикуване на устната форма за комуникация. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя и текущите тестове ученика получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да поддържа нивото на курса. Входящият тест за определяне на ниво се провежда на първия ден от предстоя на курсиста в Англия и е в 09.00 часа сутринта.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:00 Обучение по английски език
Вторник 09:00 - 13:00 Обучение по английски език
Сряда 09:00 - 13:00 Обучение по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:00 Обучение по английски език
Петък 09:00 - 13:00 Обучение по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Екскурзионна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база В зависимост от вашите предпочитания, можете да бъдете настанени в приемно семейство. Това е най-разпространеният тип настаняване за студенти от всички възрасти. Често предпочитаното настаняване подобрява нивото на устния ви английски език и също така ще обогати познанията ви по бит и култура на местното население. Според месторазположението на дома на приемното семейство те се разделят на зони 1 и 2, луксозни и зони 3 и 4. При зони 1 и 2 домът се намира на 20-35 минути разстояние от езиковото училище като предлага само закуска или стол на половин ден. Луксозните зони се намират на 20-60 минути разстояние от училището, като този тип настаняване предлага възможността за наемане на единична стая със закуска или стол на половин ден. Зони 3 и 4 се намират приблизително на 1 час от училището в по-тих квартал, далеч от шумовете на града. За удобство се използва метро и отново се осигурява само закуска или стол на половин ден.

Друг тип настаняване е в Луксозни резиденции, които се намират в Зона 1 близко до езиковото училище. Този тип предлага единични стаи като някои от тях са със собствен санитарен възел, но не предлага стол или закуска.

Студио апартаментите са подходящо място за обитаване през предстоя. Студията се намират на около 30-50 минути от училището с автобус, като качеството на апартамента отговаря на стандартите в хотелите.

В случай, че разходите по престоя ви са ограничени, съществува вариант за настаняване в икономично общежитие, където може да срещнете много студенти от различни националности. Стандартният тип общежитие включва като допълнение към икономичния тип осигурен полупансион.
Цена в

£

Общежитие Семейство Студио Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB NB FB
1 седмици - - 377
- - - 390
- - - 468
- 195
2 седмици - - 754
- - - 780
- - - 936
- 390
3 седмици - - 1131
- - - 1170
- - - 1404
- 585
4 седмици - - 1508
- - - 1560
- - - 1872
- 780
5 седмици - - 1885
- - - 1950
- - - 2340
- 975
6 седмици - - 2262
- - - 2340
- - - 2808
- 1150

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Специфичното за този тип програма е, че позволява на курсистите да упражняват английския си език и извън учебните зали и лаборатории. Всеки студент разполага с достатъчно свободно време, през което да обикаля Лондон и да посещава множеството от интересни културни мероприятия и исторически забележителности.

Можете да изберете дали да посетите модерни забележителности или познатите на всички исторически места. Голяма част от по-горе изброените се намират в зона 1, което ги прави изключително удобни за обикаляне пеша. Разбира се не само забележителностите заслужават да бъдат посетени, но и парковете като Хайд Парк и Ковънт Гардън.

Вашето пребиваване в града може да се превърне в приключение, което да обогати знанията ви по английски език, но и да бъде изключително запомнящо се събитие във вашия живот.
 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Студио Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB NB FB
1 седмици - - 377
- - - 390
- - - 468
- 195
2 седмици - - 754
- - - 780
- - - 936
- 390
3 седмици - - 1131
- - - 1170
- - - 1404
- 585
4 седмици - - 1508
- - - 1560
- - - 1872
- 780
5 седмици - - 1885
- - - 1950
- - - 2340
- 975
6 седмици - - 2262
- - - 2340
- - - 2808
- 1150

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 40.00 £

—   Самолетен билет - 130.00 €

—   Джобни пари - 100.00 £

—   Натоварен сезон от годината - 30.00 £

—   Трансфер до летището - 180.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център