Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Научи английски в Кеймбридж с EC (Ref No:682)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Език: Английски език
Възраст: над 18, 
Вид: Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 295 £ 

Информация за училището

Кеймбридж е малък и много дружелюбен град. Тук свободно можете да се придвижите от единия край до другия посредством велосипед или пеша. Докато се разхождате из града можете ще се натъкнете на много старинни сгради и много университети, които придават на Кеймбридж неговата неповторима академична и университетска атмосфера. Лондон се намира на по-малко от 1 час с влак. Кеймбридж е чудесно място за запознаване с британската култура и забележителности.

Заобиколено от множеството университети EC Cambridge се намира в централната част на града. Училището е основано през 1983 година и от тогава посреща множество студенти от цял свят, които са предпочели Кеймбридж за своя летен курс по английски език. Много близо до него се намират известните Market Square и градската библиотека. Kings College Chapel е само на 3 минути път. Базата на училището разполага със свободен достъп до интернет, богата библиотека, стая за кино. Класните стаи са много добре оборудвани с мултимедии и множество материали за самоподготовка по английски език. Преподавателите са отлични професионалисти и са винаги насреща ако се нуждаете от помощ или от нещо друго.

Град

Информация за Кеймбридж

снимки от Кеймбридж


Кеймбридж е компактен космополитен град със стара и нова архитектура. Красотата на старинния център на града се състои в средновековните улици за разходка, дворовете на колежите, обширните градини и паркове, мостовете. Всеки сезон е приятен, за да посетите Кеймбридж. Може да се насладите на многото кафета, ресторанти, пъбове и места за забавление, където може и да пазарувате. В същото време това е един прекрасен град, където може отпочинете и да прекарате и малко време сред природата по бреговете на река Кам. Вдъхновяващи са музеите и галериите за изкуства, местата на звездите на бъдещето – студентски театрални постановки, или да посетите шоу в Театъра на Изкуствата. Филми, всякакъв вид жива музика, поетично четене, открити лекции са едни от начините да надникнете в интелектуалния живот на студентите, докато се в Кеймбридж.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Курсът се състои от 20 учебни часа на седмица. Всеки един час е с продължителност от 45 минути. Вие сте предимно заети сутрин, когато се водят лекциите по английски език. В тях вие се упражнявате да пишете, говорите и изразявате себе си. Набляга се много на дискусиите и на упражненията за лексика. В следобедните часове се провеждат много екскурзии до местните забележителности. Можете да практикувате своя английски език докато разглеждате кафетата, докато пазарувате или докато отивате на училище. Броят на курсистите в една група е до максимум 12 човека. За да участвате в лятната програма вие трябва да владеете поне ниво Beginner.
Цели и задачи на обучението Програмата има за цел да ви запознаете с местната бит и култура. Вие ще имате шанса да се запознаете от близо с местното население и да посетите едни от най-красивите забележителности на Кеймбридж. Наред с това вие ще научите как да се изразявате на английски език, което ще ви помогне в бъдещите ви разговори. Ще станете много по-уверени в себе си и с много по-лесно ще участвате в разговори на различни теми.
Планирани резултати от курса По време на курса вие ще усетите как лекциите ще ви помогнат да усъвършенствате вашите комуникационни възможности. Наред с това вие ще обогатите познанията си за Англия и английският начин на живот. Вие също така ще изучавате английски език в реална среда и ще посетите местните забележителности, които ще разкрият цялата прелест на Кеймбридж и околността.
Процес на обучение Часовете по английски език протичат предимно сутрин. Часовете отредени за игри и разходки са предвидени следобедите и през уикендите. В часовете по английски език вие ще наблегнете на употребата на английски език в ежедневните разговори. Ще правите много упражнения за граматика и лексика. Свободното си време можете да прекарате в компанията на вашите международни колеги, докато спортувате или се разхождате из местните атракции. Така ще придобиете ценен опит и впечатления от английската култура и ще упражните наученото в класните стаи.
Контрол на обучението В началото на курса вие държите изпит по езика. Той ще определи нивото ви на владеене, спрямо което ще бъдете разпределени в група с други курсисти с равни на вашите възможности. В програмата на курса са включени много тестове, чрез които ще се следи как усвоявате материала. Ако се нуждаете от повече внимание и материали, преподавателите ще ви помогнат. В края на курса вие получавате сертификат за успешно преминат летен курс по английски език.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 12:30 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 12:30 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 12:30 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 12:30 Курс по английски език
Петък 09:00 - 12:30 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Имате възможност за настаняване в приемно семейство. Разстоянието до училището е между 15 и 30 минути, в зависимост от разположението на семейството спрямо EC Cambridge. Разполагате с единична или двойна стая, като цената е £ 100 и съответно £ 120 на седмица.

Резиденция Jesus College се намира в центъра на Кеймбридж. В околността са разположени множество магазини, ресторанти, кафенета, спортни бази, кино и прекрасни исторически забележителности. Училището е само на 5 минути пеша от резиденцията. Предлагат се единични стаи за £ 175 на седмица. Не се включва пансион.


 

Развлекателна програма

Забавление Вие можете да се присъедините към колегите си, които играят голф или към тези, които се разхождат с лодка по река Кам. Можете да посетите кафенетата, където задължително трябва да опитате традиционния английски чай. Можете да посетите местните музеи и старинни сгради, които допълват уникалната академична атмосфера. Училището дава възможност и за много спортни прояви, кратки разходки и релаксация из зелените поляни на Кеймбридж.
 

Цена


Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 40.00 £

—   Самолетен билет - 130.00 €

—   Джобни пари - 100.00 £

—   Натоварен сезон от годината - 21.00 £

—   Трансфер до летището - 280.00 £

 Други езикови програми


One to one
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център