Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Лятна оферта за английски език в Лондон (Ref No:68)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Лондон
Език: Английски език
Възраст: от 11 - 13,  oт 14 - 17, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: от 2009-06-04 до 2009-08-30
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1250 £ 

Информация за училището

Училището се намира в Лондон и е отворено за своите курсисти през цялата година. Тук ще намерите качествени курсове по английски език спрямо желаната продължителност. Максималният курс може да бъде една академична година, а минималният - една седмица.

Училището разполага с нова и добре оборудвана сграда, отговаряща на всички съвременни изисквания. Преподавателите са млади и амбициозни хора, работещи по съвремени методи на обучение. Учебната база разполага с големи и просторни класни стаи, с модерна апаратура, както и със специално създаден спортен център в близост до учебната сграда, където участниците могат да избират между редица спортове, сре дкоито са и бадминтон, футбол, волейбол, и др. В създаденото арт- студио свободно може да творите и да дадете воля на въображението си.

Град

Информация за Лондон

снимки от Лондон


Лондон е столицата на Обединеното кралство и Англия. Наред с Ню Йорк, Париж и Токио, Лондон е един от четирите най-важни глобални градове. В него се произвежда 17% от БВП на Великобритания, а Лондонското сити (City of London) е един от основните финансови центрове в света. През Лондон тече река Темза, над която са построени множество мостове. Най-известният сред тях е Тауър Бридж (Tower Bridge), построен през ХІХ век от крепостта Tower of London, откъдето носи и името си. Лондонското метро е първото метро в света. Други забележителности в Лондон са: прочутата часовникова кула Биг бен; Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство; Бъкингамския дворец, резиденцията на кралското семейство; Катедрата Сейнт Пол и разбира се London Eye - колело за наблюдение високо 137 метра. Огромна забележителност в Лондон са музеят с восъчни фигури на Madame Tussauds, British museum и Природоисторическия музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Oxford street, по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току що пристигнал турист.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Курсовете са насочени за деца между 8-17 години. Основната цел на програмата е усъвършенстване знанията по английски език по време на 20 учебни часа на седмица. Обучаващите се постигат подобрение на своите езикови способности по време на езиковите занимания, забавленията и екскурзиите, базирани на определена тематика, например „Околна среда”, „Медия”, „Култура и изкуства”. В обучението често има заложени задачи: обучаващите практикуват езиковите си способности чрез задачи като ръководство и писане на съобщения. Всички английски курсове имат една академична екскурзия, наречена „Опознаване на Лондон”, която се провежда всяка седмица до галерии, музеи и исторически страни. Фокусът е в използването на Лондон като отворена класна стая. Студентите правят интензивна подготовка за екскурзии, попълват задачи и работни проекти по време на екскурзиите и продължават работата си след като се прибират в класните стаи. Също така има и една спортна сесия на седмица. Курсистите практикуват спортове като футбол, баскетбол, волейбол, танци, зимни кънки и бадмингтон.
Цели и задачи на обучението Целта на този вид програма е да усъвършенства и подобри знанията на учениците, които участват в нея. Заедно с това, курсът има за задача да запознае младежите с Лондон, с английския начин на живот и традиции. След края на езиковата ваканция участниците си тръгват обогатени и отпочинали, с незабравими спомени от Англия.
Планирани резултати от курса В края на курса всеки получава сертификат за броя изучавани часове и нивото на постигнати резултати.
Контрол на обучението Контролът започва още с постъпване на курсиста в програмата–чрез входящ тест за владеене на английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за нивото му група. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя и текущите тестове ученикът получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да повиши своето ниво.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:05 - 15:15 Английски език + курсове по изкуства, спорт
Вторник 09:05 - 15:15 Английски език + курсове по изкуства, спорт
Сряда 09:05 - 15:15 Английски език + курсове по изкуства, спорт
Четвъртък 09:05 - 15:15 Английски език + курсове по изкуства, спорт
Петък 09:05 - 15:15 Английски език + курсове по изкуства, спорт
Събота 00:00 - 00:00 Целодневна екскурзия
Неделя 00:00 - 00:00 Полудневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Предлага се настаняване в приемни семейства, внимателно подбрани от агенцията, с която Skola работи. Има постоянни проверки за отношението на семейството към курсиста. Семействата осигуряват закуска и вечеря, а уикендите и обяд за курсистите. През седмицата от понеделник до петък обядът се сервира в училището. Двойните стаи се предлагат за ученици, които пътуват заедно.
Цена в

£

Семейство - деца 11-13г. Семейство - деца 14-17г. Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 1250
- 1290
- 1180
- 1250
- 780
3 седмици 1875
- 1935
- 1770
- 1875
- 1170
4 седмици 2500
- 2580
- 2360
- 2500
- 1560
Extra Week 625
- 645
- 590
- 625
- 390
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Организират се екскурзии за до различни забележителности на Лондон из центъра на града и разглеждане на Биг Бен, Окото на Лондон, Бъкингамския дворец. Наслаждавате се на многонационалната кухня в Лондон, както и на еднодневна екскурзия до някой от близките градове като Брайтън, Кеймбридж и др. Развлекателната програма включва и спортни занимания като тенис, футбол, баскетбол, волейбол и др.
 

Цена

Цена в

£

Семейство - деца 11-13г. Семейство - деца 14-17г. Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 1250
- 1290
- 1180
- 1250
- 780
3 седмици 1875
- 1935
- 1770
- 1875
- 1170
4 седмици 2500
- 2580
- 2360
- 2500
- 1560
Extra Week 625
- 645
- 590
- 625
- 390
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Целодневна екскурзия

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 85.00 £

—   Самолетен билет - 110.00 £

—   Депозит за настаняване - 50.00 £

—   Сервиз с минибус - врата до врата - 90.00 £

—   Джобни пари - 50.00 £

—   Трансфер до летището - 200.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център