Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Гърция

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Подготвителна година,  Летни ваканционни курсове, 

Научете английски език в Гърция! (Ref No:678)

Обща информация

виж галерията

Държава: Гърция
Град: Глифада
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Подготвителна година,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване:
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 980 

Информация за училището

Alpine College е основоположник и лидер в сферата на образованието, свързано с международното хотелиерство и туристическия мениджмънт в Гърция. Със своята многообразна структура AWS D1.1от обучаващи се и преподаватели, представители на над 30 различни националности, през последните 23 години колежът подготвя студенти за мениджърски и ръководни позиции в областта на икономиката.

Кампусът на колежа е разположен в Глифада, известен още като „Гръцката Ривиера”, на около 12 км от Атина и на 23 км от международното летище в града. Колежът се намира в близост до хотел „Palmyra Beach” и е изцяло оборудван с всички необходими спортни съоръжения и модерни asme standards учебни центрове.

Град

Информация за Гърция

снимки от Гърция

Република Гърция е държава в Югоизточна Европа, заемаща най-южната част на Балканския полуостров. Граничи с България, Република Македония и Албания на север, Турция и Егейско море на изток, Средиземно море на запад и юг.

Гърция е невероятно съчетание от прекрасна и разнообразна природа и богата история. Многовековното смесване на различни културни тенденции и фактори сформират културния облик на страната. Гърция е сред най-желаните и любими туристически дестинации в целия свят. Годишно Гърция се посещава от над 10 милиона туристи, привлечени както от добрите условия за почивка, така и от древната история и красота на страната. Близостта на България до Гърция е основно предимство за постоянния поток от пътуващи на юг българи. След приемането на България в Европейския съюз, влизането на български граждани в южната съседка е свързано с минимални фомралности. Все повече младежи избират да продължат образованието си в Гърция, заради многобройните предимства и възможности, които предлага и не високите семестриални такси.

Ако сте избрали Гърция за вашата туристическа дестинация или сте решили да се възползвате от предимствата на висшето образование – вие сте изключително превилегировани що се отнася до това как да прекарате свободното си време. Южната ни съседка предлага за всекиго по нещо – ако сте фенове на пазаруването, то не трябва да пропускате да посетите Солун – един от най-големите европейски шопинг центрове. Ако пък обичате да се любувате на стари камъни – то това е мястото за вас. Навсякъде в Гърция можете да откриете руини, легенди и митове, които отвеждат до античния свят. Егейските острови са едно от райските кътчета на планетата – лазурно синя вода, ситни и бели пясъци, разнообразна природа и прекрасна старинна архитектура – това е доказано успешната комбинация за една перфектна почивка.

Гърция – огромен хоризонт за опознаване, безкрайни туристически възможности, нощен живот, културни мероприятия и още безброй предимства, които сме сигурни, че и сами ще откриете, след като се потопите в гръцката атмосфера.


Прочетете повече за Гърция
 

Курс

Описание на курса Alpine College предлага едногодишна подготвителна програма, която е специално пригодена за задълбочаване на знанията по английски и подобряване ASME B31.1 на езиковото ниво на курсистите. Тя развива техните умения до степен, необходима за кандидатстване в икономическите специалности, които предлага колежът за по – нататъшно обучение. Програмата се провежда в периода октомври – март.
Цели и задачи на обучението Обхватът на обучение включва различни сектори, някои от които са авиация, круизни линии, спорт, конференции и събития, управление на активи, управление на марката, управление на ASME B16.5 франчайзинга и интернет – бизнес. Ако изберете да станете част от нашите модерни методи на преподаване и учене, в края на курса вие ще притежавате сертификат, диплома за магистърска или бакалавърска програма, признати от Швейцария, Великобритания и Америка.
Процес на обучение В процеса на обучение се включват слушане с разбиране, четене и граматика, като се акцентира на хотелиерската и туристическата индустрия и се дискутират ASME Y14.5 свързани с тях теми със специфичните термини.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Вторник 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Сряда 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Петък 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Събота 11:00 - 18:00 Развлекателна програма
Неделя 11:00 - 18:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Курсистите се настаняват в двойни или тройни стаи, като им се осигурява закуска и вечеря по време на целия престой. Има и опция за настаняване в AWS D1.1 единична стая, която обаче се заплаща допълнително.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
1 седмица 980
- - - 700
2 седмици 1960
- - - 1400
3 седмици 2900
- - - 2100
Extra Week - - - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Допълнителни активитети: плуване и плажни спортове, кинопрожекции, клубни вечери, разглеждане на забележителности, различни игри.

Възможни са допълнителни целодневни екскурзии, които се заплащат ASME Y14.5 допълнително.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
1 седмица 980
- - - 700
2 седмици 1960
- - - 1400
3 седмици 2900
- - - 2100
Extra Week - - - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 100.00 €

—   Допълнителна екскурзионна програма - 0.00 лв.

—   Трансфер до летището - 60.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център