Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Embassy CES summer - плаж, палми и нови приятели (Ref No:675)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Бедфорд
Език: Английски език
Възраст: от 16 - 20, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1025 $ 

Информация за училището

Форт Лодърдейл се намира в центъра на едно от най-прекрасните места за лятна почивка в света. Разположен на бреговете на Флорида, между Палм Бийч и Маями този град ще ви грабне още с пристигането ви тук. Субтропичният климът и приятният бриз почти през цялата година се отразяват изключително благоприятно на хилядите посетители, които летуват във Форт Лодърдейл. Градът е много приятно място за живеене, както и за летуване, поради факта, че тук забавленията нямат край. Той ще ви предложи множество възможности за релаксиране, ободряване, и спорт, които са неизменна част от всяка лятна програма.

Градът е опасан с многобройни канали, които дават възможност за прекрасни разходки с лодки. Той е известен като американската Венеция, факт който привлича туристи от цял свят.

Училище Embassy се намира в сърцето на Форт Лодърдейл по протежението на булевард Las Olas Boulevard, който очарова ежегодните си посетители със своите модерни магазини, изящни ресторанти. Тук вие ще се намирате в центъра на модата и забавлението. Базата на училището разполага с модерни класни стаи, които предлагат всички необходими материали и атмосфера за изучаването на английски език, съчетани с едно вълнуващо и незабравимо лято във Форт Лодърдейл.

Град

Информация за Бедфорд

снимки от Бедфорд


Бедфорд е голям град, намиращ се в Източна Англия, административен център на едноименния регион. Населението му наброява около 80 000 жители, а на предградието му – градчето Кемпстън - към 20 000 души. Градът е разположен край Уз. В него има множество културно-исторически забележителности от рода на средновековни катедрали, стари сгради и т.н. Бедфорд има малко нетипична за останалата част на Великобритания тристепенна образователна система състоящата се от т.нар. основни, средни и висши училища. Тя е била одобрена на специален регионален референдум през 2006 година, който отхвърля двустепенния образователен модел. Най-престижните държавни висши учебни заведения в града са St Thomas More Catholic Upper School , Bedford Academy, Mark Rutherford Upper School и Biddenham Upper School. В последно време обаче се правят постъпки регионът постепенно да се ориентира към преминаването към двуфазния модел на обучение. Особено популярни образователни институции в района са и четирите частни училища на организацията Harpur Trust charity, както и независимите от въпросната структура - Rushmoor School, St. Andrew School и Polam Oaks School. В Бедфорд се намира и кампусът на University of Bedfordshire, който заедно с частният Stella Mann College (колеж по изкуствата) и държавният Bedford College съставят системата на висшето образование в региона. В тях учат студенти от цяла Великобритания и чужбина.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Групата от студенти, обучавани в летните езикови курсове е с капацитет 15 студента, което се прави с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки курсист и да се проследи темпото, с което той се развива по време на обучението.

За старт на курса, вие можете да изберете всяка удобна за вас дата, в рамките на юли и август.

Занятията по английски език се провеждат всеки ден в сутрешните часове, а следобед е времето, в което разпускате, разглеждате забележителностите на Лондон и неговите околности и се запознавате с други международни ученици. През уикендите се организират екскурзии до различни места, от които ще останете очаровани.
Цели и задачи на обучението Курсът по английски език има за цел да обогати вашите знания и умения, получени както по време на учебните занятия, така и в часовете за отдих извън тях. Обучението има за цел да ви запознае с местната култура, като същевременно ви въведе в нравите, традициите и обичайте на населението. Вие ще имате множество възможности за използване на лексиката, която вземате в часовете и да я прилагате по време на свободното си време и по време на екскурзиите и разходките из града.
Планирани резултати от курса След завършването на курса, вие ще бъдете удовлетворени от получените резултати. Ще имате значително по-богат речников запас и ще се чувствате много по-уверени във воденето на ежедневната комуникация. Благодарение на курса, вие ще преодолеете езиковата бариера и ще опознаете нравите и ценностите на англичаните.
Процес на обучение Пристигането на студентите става в късния следобед на неделния ден. На следващия, курсистите започват с обучението си с входящ тест и въвеждащи уроци. Предвидени са 4 часа учебни занимания дневно, като продължителността на едно занятие е 45 минути. Така средната натовареност на програмата е 20 учебни часа седмично. По време на уроците учениците натрупват знания и умения под ръководството на квалифицирани специалисти, с богат образователен опит и усет към нуждите и предпочитанията на всеки курсист. Задачата на преподавателите е да предлагат теми за дискусии и да мотивират студентите да участват в тях. Това се прави с цел усвояване специфичните граматични и лексикални особености, както и упражняването на комуникационните умения. Летните ваканционни курсове са направени както с образователна, така и с разтоварваща цел. Ето защо всеки ден за курсистите има специално организирани спорни занимания или други развлекателни дейности, включително разходки из Лондон и околността. По време на тях те ще могат да упражняват своята лексика и да придобиват умения за водене на интересни разговори.
Контрол на обучението Контролът на обучението се провежда непрекъснато от самия старт на курса до неговия край. Още в първия ден от процеса на обучение, студентът се явява на входящ тест, изграден от няколко основни компонента. На негова база се установява първоначалното му ниво и се разпределя в съответната група. По време на целия учебен процес. Студентите ще са насърчавани да вземат активно участие в занятията. Регулярно, ще се правят малки контролни работи, които ще илюстрират напредъка на курсиста.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 11:00 - 00:00 Спорт и забави
 

Настаняване

Материалната база Модерните общежития за живеене на студентите са построени още през 1985 година, като 10 години по-късно са добавени още няколко. Стаите са единични и модерно обзаведени, разположени в апартаменти с отделни кухни. Капацитета на всеки апартамент е 8 или 9 студента. На етаж , броят на апартаментите е 2.

Кингсууд Хол разполага и с отделна сграда с няколко спални помещения с обща баня и тоалетна. Сградата е добре оборудвана и поддържана.
Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
1 седмицa - 1025
- - -
2 седмици - 2050
- - -
3 седмици - 3075
- - -
4 седмици - 4100
- - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Embassy CES предлага всеки ден на своите курсисти различна развлекателна програма, която включва спортни дейности – футбол, бейзбол, скуош, волейбол, аеробика и тенис, социални дейности – караоке, танцова вечер, вечер на чуждестранните студенти, модни ревюта и викторини, и екскурзии.

В програмата са застъпени една целодневна и две полудневни екскурзии седмично, като всички те са провеждани с екскурзовод. Целодневните екскурзии са до дестинации като Thorpe Park, колежите Cambridge и King, Стратфорд на Ейвън (Stratford upon Avon), родното място на Шекспир, Лондон и музеят на мадам Тюсо.

Полудневните екскурзии се провеждат обикновено до Hampton Court, Леголенд (Legoland), Hatfield House и Slough Ice Arena), като цените варират между £19.00 и £27.00.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
1 седмицa - 1025
- - -
2 седмици - 2050
- - -
3 седмици - 3075
- - -
4 седмици - 4100
- - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Допълнителна екскурзионна програма - 0.00 лв.

—   Трансфер до летището - 72.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център