Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Ваканция и обучение по английски език в Сохо, Лондон (Ref No:67)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Лондон
Език: Английски език
Възраст: над 18, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Частни квартири, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 21.00 часа на седмица
Цена на курса: 670 £ 

Информация за училището

Сохо е квартал в центъра на Уест Енд в Лондон, Англия. Предполага се, че името произхожда от съкращението на Самърсет Хаус, голям дворец, който се намира на юг от улица Странд, построен през 1547.

Училището се намира в центъра на Лондон на няколко минути от Oxford Street, Piccadilly Circus и Leicester Square. Разположението е идеално за разглеждане на забележителностите на града. В близост е до главните търговски улици, на които се намират множество магазини, бутици, кафенета и ресторанти.

Град

Информация за Лондон

снимки от Лондон


Лондон е столицата на Обединеното кралство и Англия. Наред с Ню Йорк, Париж и Токио, Лондон е един от четирите най-важни глобални градове. В него се произвежда 17% от БВП на Великобритания, а Лондонското сити (City of London) е един от основните финансови центрове в света. През Лондон тече река Темза, над която са построени множество мостове. Най-известният сред тях е Тауър Бридж (Tower Bridge), построен през ХІХ век от крепостта Tower of London, откъдето носи и името си. Лондонското метро е първото метро в света. Други забележителности в Лондон са: прочутата часовникова кула Биг бен; Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство; Бъкингамския дворец, резиденцията на кралското семейство; Катедрата Сейнт Пол и разбира се London Eye - колело за наблюдение високо 137 метра. Огромна забележителност в Лондон са музеят с восъчни фигури на Madame Tussauds, British museum и Природоисторическия музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Oxford street, по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току що пристигнал турист.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Курсът е предназначен за хора, които искат да комбинират собствената си ваканция с курсове по английски език. Включва 21 учебни часа на седмица, като те се провеждат сутрин и следобед с почивка между тях. Останалото време е свободно за развлечения, разходки, спорт или почивка.
Цели и задачи на обучението Целта на този вид програма е да усъвършенства и подобри знанията на учениците, които участват в нея. Заедно с това, курсът има за задача да запознае младежите с Лондон, с английския начин на живот и традиции. След края на езиковата ваканция участниците си тръгват обогатени и отпочинали, с незабравими спомени от Англия.
Планирани резултати от курса В края на курса всеки получава сертификат за броя изучавани часове и нивото на постигнати резултати.
Процес на обучение Учебните занимания за всеки делничен ден от 10:00 до 13:15. При необходимост може допълнително да се заплати превоз с минибус от и до училището. Следобедните занятия са между 14:15 - 15:45 два или три пъти в седмицата. Всеки ден се дават домашни работи, които са проверявани и обсъждани на следващият ден. Сутрешните занимания интегрират говорене, произнасяне, слушане, четене и писане. Следобедните часове се фокусират върху комуникационните умения на учениците.
Контрол на обучението Контролът започва още с постъпване на курсиста в програмата–чрез входящ тест за владеене на английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за нивото му група. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя и текущите тестове ученикът получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да повиши своето ниво.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:30 Занимания по английски език + следобедна развлекателна и спортна програма
Вторник 09:00 - 14:30 Занимания по английски език + следобедна развлекателна и спортна програма
Сряда 09:00 - 14:30 Занимания по английски език + следобедна развлекателна и спортна програма
Четвъртък 09:00 - 14:30 00:0Занимания по английски език + следобедна развлекателна и спортна програма
Петък 09:00 - 14:30 Занимания по английски език + следобедна развлекателна и спортна програма
Събота 09:00 - 22:00 Свободно време
Неделя 09:00 - 22:00 Свободно време за развлечения и екскурзии
 

Настаняване

Материалната база Настаняването може да бъде в приемно семейство или в частни квартири, като те са или стандартни или луксозни. Приемните семейства се подбират внимателно, като се проверяват редовно. Те имат за цел да асистират на курсистите при битовите им и ежедневни нужди като пране и др. Цените се определят от това дали изборът на курсиста е самостоятелна или двойна стая, с и без пансион (закуска и вечеря през седмицата и обяд през събота и неделя). И при двата вида настаняване е взето предвид разстоянието до училището.
Цена в

£

Семейство Семейство - лукс Частна квартира Частна квартира - лукс Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB BB FB BB FB BB FB BB FB
2 седмици 670
- 700
- 720
- 760
- 620
- 640
- 680
- 720
- 370
3 седмици 1000
- 1045
- 1075
- 1135
- 925
- 955
- 1015
- 1075
- 550
4 седмици 1340
- 1400
- 1440
- 1520
- 1240
- 1280
- 1360
- 1440
- 740
Extra Week 305
- 320
- 330
- 350
- 280
- 290
- 310
- 330
- 155
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Организират се екскурзии за до различни забележителности на Лондон из центъра на града и разглеждане на Биг Бен, Окото на Лондон, Бъкингамския дворец. Наслаждавате се на многонационалната кухня в Лондон, както и на еднодневна екскурзия до някой от близките градове като Брайтън, Кеймбридж и др. Развлекателната програма включва и спортни занимания като тенис, футбол, баскетбол, волейбол и др.
 

Цена

Цена в

£

Семейство Семейство - лукс Частна квартира Частна квартира - лукс Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB BB FB BB FB BB FB BB FB
2 седмици 670
- 700
- 720
- 760
- 620
- 640
- 680
- 720
- 370
3 седмици 1000
- 1045
- 1075
- 1135
- 925
- 955
- 1015
- 1075
- 550
4 седмици 1340
- 1400
- 1440
- 1520
- 1240
- 1280
- 1360
- 1440
- 740
Extra Week 305
- 320
- 330
- 350
- 280
- 290
- 310
- 330
- 155
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 110.00 £

—   Джобни пари - 50.00 £

—   Учебни материали - 30.00 £

—   Такса за регистрация в общежитието - 50.00 £

—   Трансфер до летището - 200.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център