Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

САЩ

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Boston Downtown Summer School – летен курс за всеки! (Ref No:648)

Обща информация

виж галерията

Държава: САЩ
Град: Бостън
Език: Английски език
Възраст: от 14 - 20, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1075 $ 

Информация за училището

Бостън е важно пристанище и център на културата. Той е изключително разнообразен и предлага различни удобства и начин на живеене както за своето население, така и за туристите, които идват тук всяка година. Тук вие ще се наслаждавате на местната култура която прозира в стила на сградите, заведенията и минувачите по улиците. Ще можете да се насладите на разнообразната кухня, множеството ресторанти и заведения, както и музеите, архитектурните паметници и местни атракции.

Училището се намира в централната част на града, която е известна със своите очарователни улици и булеварди, където можете да се насладите на ресторантите, заведенията за бързо хранене и магазините. Много близо до него се намират известните бостънски театри, които са разположени в Theater District. Тук вие ще се чувствате прекрасно, заобиколени от многобройните възможности да упражнявате езика, както и да го изучавате в пригодените за това модерни стаи на училището.

Ежегодно към образователната организация Embassy Smart Express се обръщат над половин милион студенти от цял свят, които желаят да изучават английски език в англоезична среда, която предразполага използването и практикуването на езика във всеки един момент. Акредитирана от British Council, организацията залага на своя 30-годишен опит с над 28 000 курсиста от 51 страни и с 21 учебни центрове в Обединено Кралство и 10 в САЩ.

Град

Информация за САЩ

снимки от САЩ

С огромната си площ не е изненадващо, че САЩ има феноменално разнообразие от климат и хора. покривайки четири различни часови зони и с различно пейзажи от снежно покрити планини до големи езера, огромни пустоши и световно известни крайбрежия, то преживяването ви на американска земя ще бъде наистина много велико от източното до западното крайбрежие. Но това е само една част от забавлението.

За страна, която е станала глобален пример и има такова голямо влияние в света, може да я посетите много пъти и всеки път да откриете различен ъгъл, където вярата, традициите и начина на живот нямат да намерят прилика с предишните ви възприятия. И с някои от световно най – известните градове само с техните имена, то посещението ви на САЩ наистина ще бъде запомнящо се.


Прочетете повече за САЩ
 

Курс

Описание на курса Броят на курсистите в групите е не повече от 15 човека, за да може да се обърне индивидуално внимание на всеки. Програмата предвижда за студентите както занимания по английски език – граматика и лексика, така и множество забавления под формата на екскурзии или спорт, по време на които курсистите могат да упражняват своя английски език.
Цели и задачи на обучението Летният курс има за цел да ви предостави благоприятна среда за изучаване на английски език, както и постоянното му практикуване в най-различни ситуации. Тук вие ще успеете да затвърдите нивото си на владеене на езика, както и да придобиете повече впечатления от престоя си в Бостън и от местната култура.
Планирани резултати от курса Още с началото на курса вие ще усетите как ставате все по-уверени във възможностите си да използвате лексиката, да говорите и да разбирате хората около вас. Курсът предоставя невероятната възможност да учите и практикувате наученото в класните стаи във всеки един момент – докато спортувате с другите международни студенти, докато се разхождате в Бостън или докато гледате телевизионната програма.
Процес на обучение Програмата се фокусира както на обучението и преподаването на английски език, така и върху забавленията, които са неизменна част от всяка лятна ваканция. Тук вие ще се запознаете с основните моменти в граматиката и лексиката. Ще правите много игри и дискусии, които ще имат за цел да ви помогнат да усъвършенствате своето ниво на владеене на езика. Часовете са мястото където можете да упражните своите знания по езика, а развлекателната програма е мястото, където можете директно да ги приложите. Часовете по футбол, фризби и баскетбол са идеалното място, където можете да общувате с вашите връстници и международни колеги, затвърждавайки лексиката си и натрупаните познания по английски език по време на курса.
Контрол на обучението В началото на всеки курс курсистите преминават през входящ тест по английски език. Той има за цел да определи нивото на владеене на езика на съответния ученик. Този тест помага при разпределението му в съответната група, която най-близко се доближава до нивото на владеене на английски език на студента. По време на курса вие ще имате регулярни тестове, с които преподавателите ще следят вашето ниво на усвояване на материала.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 11:00 - 00:00 Спорт и забави
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е предвидено в студентското общежитие в Suffolk University Residence, което предлага двойни стаи, с баня. Всички стаи разполагат с климатик и безжичен интернет достъп. Общежитието има на разположение билярдна маса, компютърна лаборатория, фитнес център, кафе и студентско фоайе.

В случай, че предпочитате да опознаете американският начин на живот от близо, то тогава може да изберете да останете и в приемно семейство.
Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB HB FB
1 седмицa 1075
- - - -
2 седмици 2150
- - - -
3 седмици 3225
- - - -
4 седмици 4300
- - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Развлекателната програма е изключително разнообразна. Всеки ден вие имате възможността да вземете участие в организираните мероприятия като нощните купони, които преминават под формата на караоке, модни ревюта, диско танци. Тук имате възможност да се запишете в отбора по футбол, баскетбол, да играете на фризби или да играете бейзбол. Курсът предлага и една еднодневна и полудневна екскурзия с влак или автобус до предварително подбрани дестинации като на пример местния Quincy Market, музея на науката, Харвард и други.

Допълнително се заплащат еднодневните екскурзии до Ню Йорк, Ню Ингланд, като цената варира от $70 до $110 в зависимост от дестинацията. Полудневната екскурзия до обсерваторията в града, наблюдението на китове също се заплаща допълнително.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB HB FB
1 седмицa 1075
- - - -
2 седмици 2150
- - - -
3 седмици 3225
- - - -
4 седмици 4300
- - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Трансфер до летището - 0.00 лв.

 Други езикови програми


Спорт
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център