Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Bedford Summer School – летен курс за всеки! (Ref No:644)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Бедфорд
Език: Английски език
Възраст: от 11 - 17, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 577 £ 

Информация за училището

Добре дошли в Bedford Summer School!

Bedford Summer School е разположено в кампуса на University of Bedfordshire Polhill, на 50 мили северно от Лондон. Бедфорд е малко пазарно градче с население от около 79 190 души.

Bedford Summer School е на 15 мин. пеша от центъра на Бедфорд. Училището разполага с модерно оборудвани класни стаи, с просторен стол за хранене, две спортни зали, The Hub bar, плувен басейн и зала с телевизор. Градчето представлява красиво, тихо и уютно място, идеално както за обучение по английски език, така и за почивка. Тук вие ще се насладите на местните забележителности и ще се запознаете с английската култура и образователна система.

Embassy Smart Express е образователна организация, която помага на над половин милион студенти да учат английски език, потапяйки се в една англоезична среда, където научават много повече от просто граматика. Член е на Study Group и е акредитирана от British Council (Британски съвет). Embassy Smart Express предлага модерно образование, базирано на 30-годишния си опит с над 28 000 курсиста от 51 страни и с 21 учебни центрове в Обединено Кралство и 10 в САЩ.

Град

Информация за Бедфорд

снимки от Бедфорд


Бедфорд е голям град, намиращ се в Източна Англия, административен център на едноименния регион. Населението му наброява около 80 000 жители, а на предградието му – градчето Кемпстън - към 20 000 души. Градът е разположен край Уз. В него има множество културно-исторически забележителности от рода на средновековни катедрали, стари сгради и т.н. Бедфорд има малко нетипична за останалата част на Великобритания тристепенна образователна система състоящата се от т.нар. основни, средни и висши училища. Тя е била одобрена на специален регионален референдум през 2006 година, който отхвърля двустепенния образователен модел. Най-престижните държавни висши учебни заведения в града са St Thomas More Catholic Upper School , Bedford Academy, Mark Rutherford Upper School и Biddenham Upper School. В последно време обаче се правят постъпки регионът постепенно да се ориентира към преминаването към двуфазния модел на обучение. Особено популярни образователни институции в района са и четирите частни училища на организацията Harpur Trust charity, както и независимите от въпросната структура - Rushmoor School, St. Andrew School и Polam Oaks School. В Бедфорд се намира и кампусът на University of Bedfordshire, който заедно с частният Stella Mann College (колеж по изкуствата) и държавният Bedford College съставят системата на висшето образование в региона. В тях учат студенти от цяла Великобритания и чужбина.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Курсовете се провеждат от 4 юли до 15 август и са с минимална продължителност от 1 до 4 седмици. Вие трябва да владеете поне ниво Elementary или по-високо. Групите включват до 15 курсиста на възраст между 11 и 17 години. Часовете са 20, сутрин и/или след обяд.

Програмата е подходяща за всеки, който има амбицията и огромното желание да учи английски език и да се забавлява по време на лятната програма на CES.
Цели и задачи на обучението Летният курс по английски език цели да подобри нивото ви по езика и да ви помогне да затвърдите знанията по направленията слушане, говорене, писане, четене и разбиране. Той ще ви помогне да усъвършенствате вашите комуникационни умения и да обогатите речника си.
Планирани резултати от курса Курсът ще ви накара да се отпуснете и да се запознаете с обстановката и атмосферата в Англия. Програмата ще ви покаже редица забележителности, ще ви срещне с много нови приятели, с които заедно ще упражнявате своите комуникативни умения по английски език.
Процес на обучение Учебната програма е със стандартно натоварване 20 уч./ч. и включва слушане, говорене, писане, четене и разбиране. Вие ще участвате в много дискусии, които ще развият вашето умение да общувате без притеснение. В следобедните часове и през уикенда вие ще можете да посетите местните забележителности, като се включите в организираните от училището екскурзии. Програмата съдържа много тестове, индивидуални упражнения и домашни работи, както и много свободно време за развлечения.
Контрол на обучението Контролът на обучение се състои е регулярни тестове, самостоятелни задачи, групови упражнения и домашни работи. В началото, всеки курсист прави входящ тест за определяне нивото му на владеене на езика. Спрямо демонстрираните резултати студентът постъпва в подходяща за нивото му група. В края на програмата той получава сертификат за успешно преминат летен курс по английски език.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 11:00 - 00:00 Спорт и забави
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е в приемно семейство в общи стаи, с обща кухня, безплатна пералня и достъп до интернет. Включен е на пълен пансион.

Има възможност и за настаняване в студентското общежитие на University of Bedfordshire - Polhill. То разполага с единични стаи, платена пералня, телефон, 24 часова спешна помощ и обща баня и кухня, като една баня се пада на пет стаи, а една кухня на девет.

Като допълнение към програмата, Embassy Smart Express организира за удобството на своите курсисти трансфери от различните летища.
Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB NB FB
1 седмицa - - 577
- -
2 седмици - - 1154
- -
3 седмици - - 1731
- -
4 седмици - - 2308
- -
5 седмици - - 2885
- -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Програмата е богата на спортни, социални и забавни мероприятия.

Спортните дейности са футбол, бейзбол и аеробика. Следобедните забавления включват международна вечер, барбекю парти, дискотека, модно шоу и караоке. Програмата предвижда голямо разнообразие от различни обиколки и пътувания, като най-любимите на курсистите са: Bedford Shopping Trip, Cambridge и St Albans.

Предлагат се и екскурзии, които допълнително се заплащат. Те са до Thorpe Park, Cadbury World, Chessington World of Adventure, Woburn Safari Park, Warwick Castle, London Eye и Tower of London.
 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB NB FB
1 седмицa - - 577
- -
2 седмици - - 1154
- -
3 седмици - - 1731
- -
4 седмици - - 2308
- -
5 седмици - - 2885
- -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Трансфер до летището - 107.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център