Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Малта

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Лятна езикова програма в Малта! (Ref No:571)

Обща информация

виж галерията

Държава: Малта
Град: Сейнт Джулианс
Език: Английски език
Възраст: от 13 - 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1090 $ 

Информация за училището

Малта е прекрасно място за изучаване на английски език, както и синоним на незабравимо приключение. Тук ще можете да се насладите на лъчите на слънцето, на водните спортове и на много културни събития, музеи и архитектурни паметници.

Училището се намира в централните части на града, където вие ще сте само на една ръка разстояние от магазините, кафетата, където възможностите за упражняване на езика са много.

Учебните зали на училището разполагат с мултимедия и много помагала, необходими за усвояването на английския език. Базата има и модерни езикови лаборатории, в които учениците практикуват научената граматика и лексика. През уикенда можете да се насладите на уникалната природа на остров Gozo.

Град

Информация за Малта

снимки от Малта

Красивият остров Малта може да се похвали с грандиозна природа, кристално чисто море и залези. Има толкова много да видите и да правите, от красивите рибарски селца, живописни пристанища и исторически сгради до огромен избор от забавления за свободното време, водни спортове и нощен живот. В Малта, повече от 95 % от населението говори английски език (който е официален език на острова), въпреки че не е непременно майчин език. Местните вестници, телевизия, радио и островните знаци по пътищата са също на английски. Този опит може да предложи перфектна подготовка за всеки, който ще използва английски език за международно, английско използване.

Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг (Малта, Гозо, Комино) в центъра на Средиземно море южно от Италия, източно от Тунис и северно от Либия. Официалният език е малтийски и английски.

Малта е парламентарна република, начело с президент избиран за срок от 5 години. Висшият законодателен орган е Парламента, а изпълнителния - правителство начело с премиер-министър.

Червеният и белият цвят са традиционни за островната държава и присъстват още от Средновековието в герба на Мдина - старата столица на Малта. Георгиевският кръст е отличие, с което е награден малтийският народ за проявената храброст по времето на Втората световна война от краля на Великобритания Джордж VI.Малтийците обичат празненствата. Всяко село и градче има своя празник - "феста", който е посветен на светеца-патрон. Фестата е най-важното събитие в календара на всяко населено място и всички участват активно в нейното подготвяне и провеждане. Улиците се украсяват със знамена, огромни драперии, а вечер - с хиляди разноцветни светлини. Специално внимание се отделя и на украсата на черквите. В деня на празника статуята на светеца-патрон се понася на раменете на няколко мъже из улиците на селището, а тържественият камбанен звън придружава процесията. Вечерта завършва с грандиозни фойерверки.Изключително интересно е да се посети Малта по Коледните и Новогодишните празници. Ще Ви привлекат не само приятните температури (дневни-около 15 градуса), но и невъобразимото оживление и купон навсякъде.На Великден на определени места се организират пищни шествия-процесии, пресъздаващи сцени от Библията. Въодушевлението по празнично украсените и обсипани с безброй светлини площади, улици, магазини, ресторанти и други заведения е изключително.Република Малта е част от Европейския съюз от май 2004, което гарантира свободното придвижване и заселване на български граждани в страната. Основната парична единица е Малтийска лира, равна на около 2,50 EUR.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Малта или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Малта. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Малта.


Прочетете повече за Малта
 

Курс

Описание на курса Курсовете се провеждат от юни до август и са с продължителност от 2 до 10 седмици. Нивото на владеене на езика на участника трябва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.
Цели и задачи на обучението Курсът по английски език има за цел да помогне на учениците да станат по-умели в използването на езика. Той е подходящ за тези от тях, които желаят да усъвършенстват познанията си по езика, да запълнят пропуските и да се запознаят с културата и образователната система в Малта и културата на Сейнт Джулиънс.
Планирани резултати от курса След края на курса учениците ще могат много по-лесно да общуват. Той ще им даде както незабравими спомени, така и много възможности за обогатяване на речника си и за прилагането на новите знания в най-различни ситуации.
Процес на обучение Курсът включва 20 учебни часа по английски език предимно сутрин. В часовете се набляга на комуникацията между учениците и преподавателите. Насърчават се говоренето и слушането с разбиране. В останалите часове от деня учениците са заети или със спорт или с организирани разходки до местните атракции или с гледане английски видео материали, разбира се под прекия контрол на преподавателите, които са винаги наоколо.
Контрол на обучението Преди стартирането на курса всеки ученик трябва да държи изпит по езика, който ще определи нивото му, според което ще бъде разпределен в подходящата за него група. По време на курса на учениците се дават регулярни тестове, с които преподавателите определят нивото на усвояване на материала. Тази система дава поглед върху напредъка на групата и върху индивидуалния напредък на всеки курсист. В случай, че някой се нуждае от повече време за разбиране на материала преподавателите идват на помощ, като дават повече домашни и задачи.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 15:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 15:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 15:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 15:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 15:00 Курс по английски език
Събота 00:00 - 00:00 Целодневна екскурзия
Неделя 00:00 - 00:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Учениците ще бъдат настанени в общи двойни стаи в резиденциите на EF Сейнт Джулиънс, заедно с други международни ученици, за да усетят по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на английския език и комуникационните умения. Базата е спокойна и сигурна, като има 24 часово наблюдение и множество служители, които се грижат за удобството на курсистите във всеки един момент.
Цена в

$

Семейство Луксозен апартамент Aпартамент Студио Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB
2 седмици - 1090
- - 710
1088
890
1268
-
3 седмици - 1600
- - 1025
1405
1295
1673
-
4 седмици - 2110
- - 1340
1718
1700
2078
-
6 седмици - 3130
- - 280
658
370
748
-
8 седмици - 4150
- - - - - - -
10 седмици - 5030
- - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление В Сейнт Джулиънс вие ще имате възможността да опознаете Малта по начин, по който ще изпитате най-големите приключения, съчетани с едно модерно изучаване на английски език. Ще можете да го практикувате както в класните стаи по време на занятията, така и когато се разхождате по улиците, когато си купувате нещо за спомен или когато играете боулинг. Имате възможността да посетите местните забележителности като остров Gozo, да се разходите с лодка по Blue Grotto. 

Цена

Цена в

$

Семейство Луксозен апартамент Aпартамент Студио Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB
2 седмици - 1090
- - 710
1088
890
1268
-
3 седмици - 1600
- - 1025
1405
1295
1673
-
4 седмици - 2110
- - 1340
1718
1700
2078
-
6 седмици - 3130
- - 280
658
370
748
-
8 седмици - 4150
- - - - - - -
10 седмици - 5030
- - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Медицинска застраховка

—  Целодневна екскурзия

—  Трансфери до летището

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Самолетен билет - 160.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Допълнителна екскурзионна програма - 0.00 лв.

 Други езикови програми


Танци
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център