Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Обучение по английски език - ела в Англия с EF! (Ref No:559)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Сейнт Антъни
Език: Английски език
Възраст: от 10 - 13, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 2395 $ 

Информация за училището

Сейнт Антъни е едно от най-красивите градчета в Англия. То ще ви очарова със своите средновековни тесни пътища и атмосфера, както и със своето абатство. Живописната природа, както и замъците на територията на Сейнт Антъни са едно от най-прекрасните гледки, на които може да се наслаждава човек с часове.

Училище EF се помещава в прекрасна сграда, тип замък, в който децата ще са в безопасност. Обучените служители са винаги на близо и готови да помогнат с каквото могат, за да се чувстват курсистите възможно най-добре. Тук децата могат да се насладят на живописните гледки и поляни, които предразполагат за множество игри на чист въздух. Организираните турнири по волейбол и футбол са изключително подходящо занимание след часовете по английски език прекарани в класните стаи.

През уикендите малчуганите могат да се насладят на екскурзиите до Лондон и неговите най-големи забележителности – Биг Бен, Уестминстърското абатство. Също в програмата са заложени две полудневни екскурзии до Дорчестър и Уеймът.

Град

Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Курсовете се провеждат от юни до август и са с продължителност от 3 до 10 седмици. Нивото на владеене на езика на участника трябва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.
Цели и задачи на обучението Курсът по английски език има за цел да помогне на учениците да станат по-умели в използването на езика. Той е подходящ за тези от тях, които желаят да усъвършенстват познанията си по езика, да запълнят пропуските и да се запознаят с културата и образователната система в Англия.
Планирани резултати от курса След края на курса учениците ще могат много по-лесно да общуват. Той ще им даде както незабравими спомени, така и много възможности за обогатяване на речника си и за прилагането на новите знания в най-различни ситуации.
Процес на обучение Курсът включва 20 учебни часа по английски език предимно сутрин в дните от понеделник до петък. В часовете се набляга на комуникацията между учениците и преподавателите. Насърчават се говоренето и слушането с разбиране. Курсистите ще участват в дебати и много игри, в които могат да упражнят своя английски език. В останалите часове от деня учениците са заети или със спорт или с организирани разходки до местните атракции или с гледане английски видео материали, разбира се под прекия контрол на преподавателите, които са винаги наоколо.
Контрол на обучението Преди стартирането на курса всеки ученик трябва да държи изпит по езика, който ще определи нивото му, според което ще бъде разпределен, в подходящата за него група. По време на курса на учениците се дават регулярни тестове, с които преподавателите определят нивото на усвояване на материала. Тази система дава поглед върху напредъка на групата и върху индивидуалния напредък на всеки курсист. В случай, че някой се нуждае от повече време за разбиране на материала преподавателите идват на помощ, като дават повече домашни и задачи.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 15:00 Курс по английски език и развлекателна програма
Вторник 09:00 - 15:00 Курс по английски език и развлекателна програма
Сряда 09:00 - 15:00 Курс по английски език и развлекателна програма
Четвъртък 09:00 - 15:00 Курс по английски език и развлекателна програма
Петък 09:00 - 15:00 Курс по английски език и развлекателна програма
Събота 00:00 - 00:00 Целодневна екскурзия
Неделя 00:00 - 00:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Всеки EF курс включва настаняване и седмичен план за хранене. Настаняването е предимно в резиденциите на училището. Това позволява на учениците да свикнат с техния град – домакин и да го опознаят по-добре. Приемните семейства и хотелите са също опция.

Учениците ще бъдат настанени в общи двойни стаи в резиденциите на EF Сейнт Антъни, заедно с други международни ученици, за да усетят по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на английския език и комуникационните умения. Базата е спокойна и сигурна, като има 24 часово наблюдение и множество служители, които се грижат за удобството на курсистите във всеки един момент.

Цена в

$

Стандартен апартамент Луксозен апартамент Семейство Студио Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB
3 седмици - 2395
- - 710
1088
890
1268
-
3 седмици 695
1073
965
1343
1025
1405
1295
1673
320
4 седмици 900
1278
1260
1638
1340
1718
1700
2078
400
Extra Week 170
548
260
638
280
658
370
748
70
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Програмата предлага редица развлечения. Децата могат да се запишат на спорт – футбол, волейбол, като ще имат време да се опознаят с другите деца и да упражнят своя английски език. Зелените поляни около и на територията на кампуса са също едно чудесно място за игра. Освен това EF Сейнт Антъни предлага и организирани екскурзии до Лондон, Девън и Таунтън, където децата ще могат да се запознаят по-добре с местните забележителности и да натрупат впечатления, които след това да обсъждат помежду си, разбира се на английски език.
 

Цена

Цена в

$

Стандартен апартамент Луксозен апартамент Семейство Студио Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB
3 седмици - 2395
- - 710
1088
890
1268
-
3 седмици 695
1073
965
1343
1025
1405
1295
1673
320
4 седмици 900
1278
1260
1638
1340
1718
1700
2078
400
Extra Week 170
548
260
638
280
658
370
748
70
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Медицинска застраховка

—  Целодневна екскурзия

—  Трансфери до летището

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Самолетен билет - 139.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Допълнителна екскурзионна програма - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център