Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Австралия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Езиков курс в Австралия – лятна ваканция с много емоции! (Ref No:551)

Обща информация

виж галерията

Държава: Австралия
Град: Пърт
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 910 $ 

Информация за училището

Пърт се намира в западната част на Австралия. Преди да се превърне в град и културно средище, той е бил населяван от местните аборигени. Днес все още могат да се видят останките от древните им селища, датиращи от преди 39 000 години. През 1826 година капитан Джеймс Стърлинг стъпва на плодородната почва на днешен Пърт и основава британската колония Суон Ривър, на името на местната река. По-късно колонията се преименува на Западна Австралия, като за столица е обявен Пърт. През 20 век територията между него и град Фримантъл се застроява, като двата града се сливат в мегаполис.

Днес Пърт е един от най-слънчевите градове в Австралия. Той предизвиква интереса на стотици хиляди посетители през цялата година, защото е един от най-изисканите градове на континента. Многобройните барове и ресторанти и културните забележителности са тези неща, които привличат като магнит. Най-доброто от всичко е възможността да се отпуснете сред парковете и великолепните плажове.

EF Пърт се намира в центъра на цялата тази картина. Сградата разполага със собствен външен басейн, еспресо бар и просторни зали. Всички те са идеални за усвояване на материала и упражняване на вашите комуникационни умения, като си общувате с другите международни студенти.

Град

Информация за Австралия

снимки от Австралия

Австралия предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Австралия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Австралия се простира на територия от над 7 милиона кв.км. и е единствениата държава в света, която заема цял континент. Намира се между Тихия и Индийския океан. На югоизток е разположена Нова Зеландия и Индонезия, а Папуа Нова Гвинея и Източен Тимор са на север. Към територията и се причисляват и множество красиви малки острови, сред които и остров Тасмания, който е известен като Островът на ябълките заради изобилието от ябълки. Интересен факт е, че Южната тропическа окръжност (Тропика на козирога) преминава почти през средата на Австралия. Тя е единствената държава-континент, в която няма действащ вулкан и никога не е имало ледников период.

Аборигените са коренните жители на Австралия, които са се заселили на континента преди повече от 40 хиляди години. Те са изключителен народ, който държи на традиционното изобразително изкуство, народни приказки, музика, танци. Аборигените живеят на племена, като всяко племе вярва в свой собствен бог и има своя територия, която ревниво брани.

Страната е била колония на Великобритания до началото на 20 век. След това тя се превръща в парламентарна република, като през 1999 година, след референдум, австралийците остават част от състава на Британската общност, като кралицата на Великобритания става техен държавен глава.Името „Австралия” идва от фразата terra australis incognita - непозната южна земя. Опознаването на Австралия започва в епохата на великите мореплаватели. Те откриват нейната красота и уникалност. Тя е дом на редица защитени видове като коалата, кенгуруто, уомбата птицечовката, тасманийският дявол и др. Животните, както и природата й превръщат Австралия в интересна дестинация за туристите от цял свят.

Столицата на Австралия е град Канбера, който е построен специално за столица през 1913-1927 г по проекта на американския архитект Уолтър Грифин. Останалите по-големи градове са Сидни, Брисбейн, Мелбърн, Пърт, Аделаида, които предлагат прекрасни възможности за живеене.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Австралия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Австралия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Австралия.


Прочетете повече за Австралия
 

Курс

Описание на курса Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 2 до 20 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите включват до 12 курсиста. Часовете са по 40 минути, предимно сутрин.
Цели и задачи на обучението С EF вие ще придобиете нужните ви умения за по-лесното воденето на разнообразни разговори, както и ще намерите много нови приятели, с които да споделите преживяното в Пърт. Курсът ще ви помогне да допълните речниковия си запас, както и умело да го прилагате в ситуациите от ежедневието.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще ставате все по-уверени в използването на лексиката и уменията си за воденето на разговори. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера, както и да подобрите нивото си на владеене на езика и обогатите речниковия си запас.
Процес на обучение В програмата са заложени 26 учебни часа на седмица. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Всяка седмица има един специален курс, в който гост лектор ще води дискусия на много интересна тема. Ще можете да упражните своите комуникационни умения и да научите повече за Рим и местната култура.
Контрол на обучението Всеки един от студентите предварително трябва да държи входящ тест по езика, който ще определи нивото му на владеене на алпийски. На негова база ученикът ще бъде разпределен в групата, която е най-подходяща за него. Всяка седмица преподавателите ви изготвят тестове по материала, целта на които е да се провери и следи нивото ви през целия курс. По преценка на учителя ви се обръща повече внимание под формата на повече тестове и задачи.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Езиковият курс включва настаняване и седмичен план за хранене. Настаняването е предимно в резиденции или хотели,в централните части на Пърт, в близост до училището, което позволява на студентите да свикнат със своя град – домакин и да го опознаят по-добре. Настаняването в приемно семейство е включено в цената на програмата. То е в двойни стаи с осигурен полупансион през делничните дни и пълен пансион през уикендите.

EF International House – Billabong е студентски хотел, който предлага двойни, тройни и четворни стаи. Цените са съответно $ 185, $ 100 и $ 55 на седмица. В стаите има легло, бюро, телевизор, собствен санитарен възел. В цената се включва закуската. Хотелът разполага със спортен салон, външен басейн и игрална зала.Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
ВB FB NB FB HB FB HB FB
2 седмици 1360
- - - 910
- 1010
- -
3 седмици 2040
- - - 1365
- 1515
- -
4 седмици 2720
- - - 1820
- 2020
- -
5 седмици 3400
- - - 2275
- 2525
- -
6 седмици 4080
- - - 2730
- 3030
- -
8 седмици 2440
- - - 3640
- 4040
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Климатът в Пърт е мек през цялата година. Това го прави много подходящ за започване на курс през което и да е време от годината. Тук можете да пробвате от всичко. Ресторантите са многобройни и предлагат разнообразна морска храна. Магазините са много изискани. Не пропускайте да си купите нещо модно, с което да привличате погледите. Баровете и заведенията са също идеалното място за упражняване на вашия английски език. През вечерта можете да се отправите към Northbridge, където от всякъде струи музика и се вихрят танци. Една от атракциите на града е Аквариума, където можете да видите много от екзотични същества. Друга атракция е зоологическата градина, където могат да се наблюдават коали, уомбати и кенгурута в естествената им среда. Водните забавления като водни ски, риболов, гмуркане са само на няколко спирки разстояние от училището с градски транспорт.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
ВB FB NB FB HB FB HB FB
2 седмици 1360
- - - 910
- 1010
- -
3 седмици 2040
- - - 1365
- 1515
- -
4 седмици 2720
- - - 1820
- 2020
- -
5 седмици 3400
- - - 2275
- 2525
- -
6 седмици 4080
- - - 2730
- 3030
- -
8 седмици 2440
- - - 3640
- 4040
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Полупансион (закуска + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 145.00 $

—   Самолетен билет - 890.00 €

—   Джобни пари - 100.00 $

—   Куриерска такса - 85.00 $

—   Трансфер до летището - 55.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център