Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Курс по испански – бъди в центъра на коридата! (Ref No:540)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Език: Испански език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 1190 $ 

Информация за училището

Малага е град с многовековна история. Възникнал през 10 век преди Христа, днес той е една от най-предпочитаните дестинации в Испания. Центърът на града разкрива пред многобройните туристи старинните и тесни улички, модерните булеварди, зелените градини и внушителните културни паметници. Всяка година малкото китно курортно селище привлича туристи от различни кътчета на света, които с нетърпение очакват да видят родното място на всеизвестния художник Пабло Пикасо.Училище ЕF Malaga се намира в близост до плажа на Малага. Базата разполага с прекрасна сграда, която е идеална за обучение по испански език. В предната й част са разположени няколко маси, които студентите обожават, защото там намират приятелства и повод за разговори. Класните стаи са просторни, с климатична инсталация. Езиковите лаборатории предлагат нужните удобства и материали за провеждането на онлайн занятията и многобройните дискусии и игри.

Град

Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Описание на курса Курсът включва 26 учебни часа, които се провеждат сутрин. Те са с продължителност 40 минути. Минималната дължина на курса е 2 седмции. Групите са от по 12 човека, като този им размер дава възможност на преподавателите да обърнат повече внимание на всеки от курсистите.
Цели и задачи на обучението Целта на курса е да обогати вашите познания по испански език. Залага се изключително много на практичните занятия, в които студентите биват насърчавани да говорят на различни теми. Това упражнение им помага да преодолеят срамежливостта си и смело да използват лексиката, която научават всеки ден.
Планирани резултати от курса В края на курса вие трябва да сте достатъчно уверени в това, което казвате. Ще можете да общувате с местните хора и да разбирате филмите на испански език. Няма да изпитвате затруднения и неудобство в разговорите от ежедневието.
Процес на обучение Натовареността ви всяка седмица ще е от 26 часа испански език, които ще се провеждат в сутрешните часове от деня. Вие имате 14 часа предназначени за граматика и 4 часа посветени изцяло на предметите, които ви интересуват най-много. Ако примерно сте повлияни от местната култура можете да запишете фламенко или курс по Пикасо. В тях ще се набляга както на лексиката, така и на запознаването с материята на курса. Отделно програмата предвижда и 6 часа в лабораториите на училището, които изискват от вас писането на проекти или онлайн обучение, при което ще наблюдавате видео материал, а след това ще ви бъдат възложени задачи към него. В програмата ви е заложен и един час с гост лектор, в който целта е да упражните своите умения за слушане и разбиране.
Контрол на обучението На студентите се дават регулярни изпити под формата на тестове, с които преподавателите определят нивото на усвояване на материала. Тази система дава поглед върху напредъка на групата и върху индивидуалния напредък на всеки студент. В случай, че някой се нуждае от повече време за разбиране материала, преподавателите идват на помощ, като ви дават повече домашни и задачи.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Вторник 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Сряда 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Петък 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Събота 00:00 - 00:00 развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Всеки EF курс включва настаняване и седмичен план за хранене. Настаняването е предимно в резиденции или хотели,в централните части на Малага, в близост до училището, което позволява на студентите да свикнат със своя град – домакин и да го опознаят по-добре. Приемните семейства са също опция.

Независимо от начина на живот, който ви подхожда, вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия испански език и комуникационни умения. Настаняването в общежитието е осигурено от неделята преди началото на курса до обяда на последната събота от завършването му.

Училището разполага със собствена международна резиденция, която се намира в неговите граници. Тя предлага двойни, тройни или четворни стаи с включен полупансион – закуска от понеделник до петък. Стаите струват по $40 на седмица, като единичната е $200. Резиденцията предлага обща кухня, собствен телевизор във всяка стая.Цена в

$

Общежитие Семейство (само за натоварения сезон) Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
BB FB BB FB HB FB HB BB
2 седмици - - 1820
- 1190
- 1268
- -
3 седмици - - 2730
- 1785
- 1902
- -
4 седмици - - 3640
- 2380
- 2536
- -
5 седмици - - 4550
- 2975
- 3170
- -
6 седмици - - 5460
- 3570
- 3804
- -
8 седмици - - 7280
- 4760
- 5072
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Не пропускайте шанса да се разходите по плажната ивица или да яздите кон по залез слънце. Друга възможност за забавление са местните бутици и морски ресторанти. Поръчайте си паеля и се насладете на красивите гледки. Можете да упражните испанския си език докато вървите към водното място на Пикасо или сте в залите на музея Фламенко. Спортните натури могат да поиграят голф в едно от местните игрища. 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство (само за натоварения сезон) Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
BB FB BB FB HB FB HB BB
2 седмици - - 1820
- 1190
- 1268
- -
3 седмици - - 2730
- 1785
- 1902
- -
4 седмици - - 3640
- 2380
- 2536
- -
5 седмици - - 4550
- 2975
- 3170
- -
6 седмици - - 5460
- 3570
- 3804
- -
8 седмици - - 7280
- 4760
- 5072
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Такса за регистрация - 145.00 $

—   Самолетен билет - 130.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Трансфер до летището - 55.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център