Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Австралия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове, 

Езиково обучение в Брисбейн! (Ref No:538)

Обща информация

виж галерията

Държава: Австралия
Град: Брисбейн
Език: Английски език
Възраст: от 16 - 25, 
Вид: Стандартни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Апартаменти,  Хостели, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1165 $ 

Информация за училището

Според списание Billboard Embassy Brisbane безспорно е едно от най-добрите образователни училища, като попада в челната петорка на International Music Hotspots. Училището се гордее и с факта, че преподава по най-съвременните методи и се съобразява с всички изисквания, които налага днешният стандарт на живот. Сградата на учебното заведение се използва и от ученици на Martin College. Нещо, което отличава университета е и факта, че по желание на участника, той може да се прехвърли в Martin College Business или да се запише на курсове по IT технологии, графичен дизайн или друг предмет, който е от особен интерес за него.

Училищната сграда е напълно осъвременена, модерно оборудвана и добре поддържана. Разполага с няколко лаборатории, компютърни зали, светли и просторни кабинети, библиотека, столова и специално помещение за студентите за отдих и почивка. Участниците могат да се насладят и на незабравимите гледки, които се откриват от няколкото тераси. Броят на учениците в един клас е между 13 и 15. Най-близкото заведение се намира в сградата на учебното заведение, а най-близките спирка и супермаркет - на 10 минути пеша. Достъпът до интернет е безплатен, като има ограничение от 40Mb на седмица. Ако лимита се надхвърли, може да се заплати символична сума и да се премине в друго ниво на достъп.

Град

Информация за Брисбейн

снимки от Брисбейн


Брисбейн е столицата на щата Куинсленд, известен под името „Слънчевия щат”. Градът е близо до живописната река Брисбейн и притежава множество зоопаркове и национални паркове.
Информация за Австралия

снимки от Австралия

Австралия предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Австралия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Австралия се простира на територия от над 7 милиона кв.км. и е единствениата държава в света, която заема цял континент. Намира се между Тихия и Индийския океан. На югоизток е разположена Нова Зеландия и Индонезия, а Папуа Нова Гвинея и Източен Тимор са на север. Към територията и се причисляват и множество красиви малки острови, сред които и остров Тасмания, който е известен като Островът на ябълките заради изобилието от ябълки. Интересен факт е, че Южната тропическа окръжност (Тропика на козирога) преминава почти през средата на Австралия. Тя е единствената държава-континент, в която няма действащ вулкан и никога не е имало ледников период.

Аборигените са коренните жители на Австралия, които са се заселили на континента преди повече от 40 хиляди години. Те са изключителен народ, който държи на традиционното изобразително изкуство, народни приказки, музика, танци. Аборигените живеят на племена, като всяко племе вярва в свой собствен бог и има своя територия, която ревниво брани.

Страната е била колония на Великобритания до началото на 20 век. След това тя се превръща в парламентарна република, като през 1999 година, след референдум, австралийците остават част от състава на Британската общност, като кралицата на Великобритания става техен държавен глава.Името „Австралия” идва от фразата terra australis incognita - непозната южна земя. Опознаването на Австралия започва в епохата на великите мореплаватели. Те откриват нейната красота и уникалност. Тя е дом на редица защитени видове като коалата, кенгуруто, уомбата птицечовката, тасманийският дявол и др. Животните, както и природата й превръщат Австралия в интересна дестинация за туристите от цял свят.

Столицата на Австралия е град Канбера, който е построен специално за столица през 1913-1927 г по проекта на американския архитект Уолтър Грифин. Останалите по-големи градове са Сидни, Брисбейн, Мелбърн, Пърт, Аделаида, които предлагат прекрасни възможности за живеене.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Австралия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Австралия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Австралия.


Прочетете повече за Австралия
 

Курс

Описание на курса Всеки, който иска да съчетае полезното с приятното, е добре дошъл в Embassy Brisbane School. С образователната програма, курсистът ще подобри нивото си по английски език, като в същото време ще се забавлява с различните социални и спортни дейности, които се предвиждат.

Курсовете са целогодишно и са с продължителност от 2 до 52 седмици. Минималното ниво, което се изисква е “Elementary”. Обикновено групите са по 15 курсиста над 16 годишна възраст. Часовете са средно по 20 учебни часа по 50 минути, сутрин и/или след обяд.
Цели и задачи на обучението Като цяло образователната програма цели добро качество на обучение, като основно набляга на разбирането и говоренето в ежедневието. Тя ще ви помогне да усъвършенствате първоначалното си ниво. Ще научите много нови думи, с които лесно и по-свободно ще разговаряте.
Планирани резултати от курса На края на програмата вие ще сте на по-високо ниво по английски език, с по-богат речник и по-самоуверени в общуването си, както с местните австралийци, така и със съучениците и туристите на града. И не само това, след края на програмата ще имате нови приятели от цял свят, ще научите за различните култури и ще видите прекрасната красота на Австралия.
Процес на обучение Учебната програма е със стандартно натоварване от 20 уч./ч. Те включват различни упражнения за развиване на комуникативните способности на курсиста, упражнения по основните правила в английския език, обогатяването на речника с идиоми, фразеологични глаголи и нови термини. Ще усъвършенствате уменията си по писане.
Контрол на обучението Курсът започва с Welcome, Placement test, Orientation и Activities presentation. Чрез Placement теста се определя първоначалното ниво на курсиста, спрямо което той бива разпределен в подходяща за него група. С течение на курса има и текущи тестове, самостоятелни и групови упражнения, игри на думи и домашни работи, целта на които е затвърждаване и подобряване на знанията на участниците в програмата.
Примерна учебна програма
Понеделник 10:00 - 14:00 Обучение + развлекателна програма
Вторник 10:00 - 14:00 Обучение + развлекателна програма
Сряда 10:00 - 14:00 Обучение + развлекателна програма
Четвъртък 10:00 - 14:00 Обучение + развлекателна програма
Петък 10:00 - 14:00 Обучение + развлекателна програма
Събота 10:00 - 18:00 Целодневна екскурзия
Неделя 10:00 - 18:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Настаняването бива няколко варианта.

Възможността да живеете в приемно семейство ви позволява да упражнявате езика дори и когато сте извън учебната среда. Освен това, имате възможност да опознаете начина на живот на местните, тяхната култура и манталитет. Не е за пренебрегване и фактът, че приемното семейство осигурява и една семейна среда, която малко или много е близка до вашата собствена. Това е изключително подходящо за хора, които плануват да останат за по-дълъг период. Освен всичко това, винаги има с кой да поговорите или дори да попитате за елементарни, но изключително необходими неща, особено в началото на вашия престой. Пътуването до училището е с обществен транспорт и отнема не повече от 40 мин. Вие получавате самостоятелна стая, закуска и вечеря.

Имате възможност за настаняване в местните хотели, което се заплаща допълнително.

Като допълнение към програмата, Embassy Smart Express организира, за удобството на своите курсисти, трансфери от различните летища.
Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - - - - - - 1165
- 578
3 седмици - - - - - - 1505
- 867
4 седмици - - - - - - 2005
- 1156
5 седмици - - - - - - 2505
- 1445
6 седмици - - - - - - 3010
- 1734
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Организират се редица екскурзии до забележителности, като Stradbroke Islands, Lone Pine Koala Sanctuary и др. Някои от предвидените екскурзии са безплатни, а други изискват доплащане. Освен това, често се организират и редица спортни прояви, като мачове, състезания и турнири. При желание от страна на кандидата, могат да се подготвят и круизи и посещения на предварително заявени места.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - - - - - - 1165
- 578
3 седмици - - - - - - 1505
- 867
4 седмици - - - - - - 2005
- 1156
5 седмици - - - - - - 2505
- 1445
6 седмици - - - - - - 3010
- 1734
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

Допълнително се заплаща

—   Допълнителен учебен час - 110.00 $

—   Такса за регистрация - 149.00 $

—   Трансфер до летището - 159.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център