Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Нова Зеландия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Embassy Auckland school - нещо повече от езиково обучение! (Ref No:525)

Обща информация

виж галерията

Държава: Нова Зеландия
Град: Оукланд
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Частни квартири, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 642 $ 

Информация за училището

Ние Ви приветстваме в Embassy Auckland School!

Окланд е най-големият град в Нова Зеландия с население над 1.4 милиона души, като чуждестранните студенти са неделима част от жителите му и начина им на живот. Те допринасят по много начини за формирането на етническия облик, ето защо Окланд е подходящ за младите хора и онези, които искат да продължат образованието си в едни от най-престижните световни университети тук.

Наложил се като модерен град, заобиколен от субтропични острови и девствени природни кътчета, Окланд е обявен за петото най-приятно място за живеене в света. Кипящ от живот, в Окланд винаги има нещо забавно, вълнуващо и неповторимо. Градът предлага широка гама от дейности – от вечеря в някой крайбрежен ресторант до разходка с яхта в океана.

Нова Зеландия предлага много повече от качествено обучение. Само няколко държави в региона могат да предложат такъв начин на живот, съчетан с невероятна природа. От субтропични райски островчета до планински ски курорти – всичко това може да намерите тук!

Embassy Auckland school се намира само на няколко крачки от University of Auckland и Auckland University of Technology, в близост до градската библиотека, художествената галерия, музея, както и до многобройните магазини и ресторанти. Капацитетът на училището е 350 курсиста, чиято минимална възраст е 16 години. Embassy Auckland school е оборудвано с модерни класни стаи, компютърни зали, мултимедиен център и библиотека.

Embassy Smart Express е образователна организация, която помага на над половин милион студенти да учат английски език, потапяйки се в една англоезична среда, където научават много повече от просто граматика. Член е на Study Group и е акредитирана от British Council (Британски съвет). Embassy Smart Express предлага модерно образование, базирано на 30-годишния си опит.

Град

Информация за Оукланд

снимки от Оукланд


Оукланд има прекрасни плажове, пристанища и невероятен търговски център. Прекрасна гледка от вулканичния връх Mount Eden или One Tree Hill. Може да научите за културата на Маури в Роторуа. Оукландското крайбрежие има гледка към местните прекрасни изгледи към морето като си печели името „Града на моряците”. Оукланд се простира на тесен провлак между блестящите води на Уайтемата и пристанище Манукау. Покривало от дъждовни гори покриват заобикалящите хълмове, дузина от спящите вулкански конусовиди точки, релефа и очарователните ваканционни острови са разположени навсякъде по обширните широки заливи. Два от най – красивите острова са Waiheke Island и Great Barrier Island. Оукландското сърце тупа на Полинезийски ритъм, тукашните хора са претопили точки от Европейската, Южен Пасифик и Азиатска култура и силно туземно наследство на маурите. Това разнообразие донася с обилие от уникален опит.
Информация за Нова Зеландия

снимки от Нова Зеландия

Нова Зеландия е държава разположена в югозападната част на Тихия океан, която се състои от два големи острова (Северен и Южен) и над 700 по-малки (около 60 от тях са годни за обитаване). Територията на страната е 268 680 кв. км при население от 4 377 000 души. Столица е град Уелингтън (води се за най-южната столица изобщо в света и има 431 400 жители). Нова Зеландия е формално конституционна монархия, като номинално държавен глава е английската кралица, но тя на практика няма досег с реалния политически живот в страната. Действителният орган на изпълнителната власт е правителството, а социумът функционира въз основа на принципите на представителната парламентарна демокрация. Формално британската кралица на всеки пет години назначава генерал-губернатор, за да я представлява в тази страна.

 

Нова Зеландия е относително млада държава, която за кратко време успява да се превърне в една от най-високоразвитите в света. Нейна характерна особеност е сравнително ясно изразената й географска изолираност, която я прави понякога именно заради това и стандарта й, предпочитана дестинация за емиграция, образование в чужбина и живот. Най-близките съседи на страната са Австралия (разделя ги Тасманово море, като най-краткото разстояние между тях е около 1700 километра), на север пък съвсем малко по-близо или по-далеч са островни територии и екзотични държавни формирования като Нова Каледония, Тонга, Фиджи и т.н. В състава на Нова Зеландия влизат и независимите по отношение на управлението си, но свободно присъединили се към самата й държавност, териториални единици като островите Кук, Ниуе, несамоуправляващата се територия Токелау и антарктическата Земя на Рос.

 

Релефът на страната е предимно планински, като над 75 на сто от територията й е на надморска височина от повече от двеста метра. По крайбрежието на Северния остров също така има и просторни долини, а по западната крайбрежна ивица на Южния – множество фиорди. Новозеландският климат е като цяло разнообразен - субтропичен на Северния остров и прохладен, умерен в южна посока и в централните райони на Южния. Най-влажната част на страната е западното крайбрежие на Южния остров, а източните райони, намиращи се само на стотина километра от него са най-сухата.

 

Водещи икономически отрасли в Нова Зеландия са сферата на услугите и селското стопанство (животновъдството), което обуславя и ръста на хранително-вкусовата промишленост. Основните външнотърговски партньори на страната са Австралия, Япония и САЩ. Нова Зеландия е изключително красива държава и през последните няколко десетилетия е налице истински бум по отношение на развитието на международния туризъм. Мнозинството от населението изповядва протестанството, като в страната има и почти два процента православни. Болшинството от новозеландските граждани се определят за представители на местната нация, а от другите етноси най-голям процент са англичаните, австралийците и т.н.

 

Нова Зеландия е страна с изключително силно развита култура, която през вековете се е обогатявала от традициите, както на местните племена, така и на англоезичното, европейско влияние. В наши дни държавата поощрява изключително много образованието, науката, изкуството и културния сектор, което е довело до немалки постижения на локално и световно ниво в областта на архитектурата, симфоничната и съвременната музика, театъра и киното, изящните изкуства, литературата и др.


Прочетете повече за Нова Зеландия
 

Курс

Описание на курса Целогодишният курс е идеален за всички онези, които искат или просто им се налага да подобрят знанията си, да затвърдят наученото до сега или да започнат предварителна подготовка за кандидатстване във висше учебно заведение или да специализират в страни като САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Англия.

Курсовете се провеждат през цялата година, като са от 2 до 52 седмици, в зависимост от първоначалното ниво на владеене на езика на участника, което трябва да бъде “Elementary” или по-високо. Максималният брой курсисти в една група е 15 курсиста над 16 годишна възраст. Учебните часовете са 20 по 50 минути, сутрин и/или след обяд.
Цели и задачи на обучението Като цяло програмата на Embassy Smart Express има за цел да наблегне на разбирането и говоренето в основните ежедневни ситуации. Той ще ви бъде невероятно полезен за подобряването на нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате.
Планирани резултати от курса Курса ще обогати речниковия ви запас по английски език, ще се отпуснете да говорите по-уверено и ще имате по - високо самочувствие. Ще създадете много нови приятели от различни страни и ще се забавлявате много. Ще се върнете заредени с много положителна енергия и с много впечатления.
Процес на обучение Учебната програма е със стандартно натоварване 20 уч./ч. и включва различни техники на обучение като граматически упражнения, четене с разбиране, тестове, игри и домашни работи.
Контрол на обучението Контролът на обучение започва още с постъпване на курсиста в програмата с определяне нивото му - чрез входящ тест за владеене английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за него група. С течение на курса има и текущи тестове за ученика с цел затвърждаване на знанията.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Вторник 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Сряда 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Петък 09:00 - 13:00 Обучение + развлекателна програма
Събота 10:00 - 18:00 Целодневна екскурзия
Неделя 10:00 - 21:00 Целодневна екскурзия + вечeрно парти
 

Настаняване

Материалната база Първата опция за настаняване на чуждестранни студенти е в приемно семейство като Embassy CES има сключени договори с две агенции, които поемат ангажимента да намерят приемно семейство, отговарящо на предпочитанията на студента.

Следващата опция е настаняване в частна квартира като тук минималната възраст на студентите трябва да е 18 години. Embassy CES не поема ангажимента по наемането на квартира.

Третата възможност за настаняване на студентите е в хостели, но тя не се препоръчва поради ограничения им брой.

Препоръчително е курсистите да си носят собствено спално бельо.
Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB BB FB
2 седмици 642
- 732
- - - 704
- 366
3 седмици 963
- 1097
- - - 1055
- 550
4 седмици 1284
- 1463
- - - 1408
- 732
5 седмици 1604
- 1829
- - - 1760
- 915
6 седмици 1925
- 2195
- - - 2112
- 1100
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Характерното за този езиков курс е, че студентите могат да практикуват наученото в часовете по английски по време на екскурзиите, спортните занимания и социалните дейности, организирани от Embassy Auckland School.

Независимо дали ще си направят барбекю на плажа, ще посетят зоологическата градина или ще отидат на футболен мач, студентите ще извлекат максималното от престоя си в Окланд като едновременно с това ще създадат приятелства за цял живот.

Студентите могат да посетят места като Auckland Art Gallery, Auckland Zoo, Kelly Tarlton’s Underwater World, Maritime Museum и още много дестинации.

Осигуряват се екскурзии до Sydney Aquarium, Sydney Harbour, Southern Highlands, Blue Mountains.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB BB FB
2 седмици 642
- 732
- - - 704
- 366
3 седмици 963
- 1097
- - - 1055
- 550
4 седмици 1284
- 1463
- - - 1408
- 732
5 седмици 1604
- 1829
- - - 1760
- 915
6 седмици 1925
- 2195
- - - 2112
- 1100
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

Допълнително се заплаща

—   Депозит за настаняване - 215.00 $

—   Такса за регистрация - 180.00 $

—   Допълнителен учебен час - 103.00 $

—   Трансфер до летището - 79.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център