Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Научете английски език в Кеймбридж докато се забавлявате! (Ref No:524)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Език: Английски език
Възраст: над 18, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Хостели, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 774 £ 

Информация за училището

Добре дошли в Cambridge school!

Cambridge е изключително интересен град с богата история и прекрасна природа. Разположен на река Кам, с население от около 125 хиляди души, той е голяма туристическа атракция за хора от цял свят.

Кеймбридж, заедно с Оксфорд, са много важни университетски градове не само в Англия, но и в цял свят.

Embassy Cambridge School се помещава в модернизирана къща от периода на едуардите, само 20 мин. пеша от центъра на града и е оборудвано с две мултимедийни зали, библиотека, общи стаи за отдих. Училището предлага и колела под наем, като разполага и с чудна градини.

Embassy Smart Express е образователна организация, която помага на над половин милион студенти да учат английски език, потапяйки се в една англоезична среда, където научават много повече от просто граматика. Член е на Study Group и е акредитирана от British Council (Британски съвет). Embassy Smart Express предлага модерно образование, базирано на 30-годишния си опит.

Кеймбридж и Оксфорд са любимите градове на студентите, там те се потапят в една академична и младежка среда, където ученето и живеенето се сливат в едно.

Град

Информация за Кеймбридж

снимки от Кеймбридж


Кеймбридж е компактен космополитен град със стара и нова архитектура. Красотата на старинния център на града се състои в средновековните улици за разходка, дворовете на колежите, обширните градини и паркове, мостовете. Всеки сезон е приятен, за да посетите Кеймбридж. Може да се насладите на многото кафета, ресторанти, пъбове и места за забавление, където може и да пазарувате. В същото време това е един прекрасен град, където може отпочинете и да прекарате и малко време сред природата по бреговете на река Кам. Вдъхновяващи са музеите и галериите за изкуства, местата на звездите на бъдещето – студентски театрални постановки, или да посетите шоу в Театъра на Изкуствата. Филми, всякакъв вид жива музика, поетично четене, открити лекции са едни от начините да надникнете в интелектуалния живот на студентите, докато се в Кеймбридж.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Стандартният курс за подготовка по английски език на Embassy Smart Express е подходящ за тези, които желаят да усъвършенстват знанията си, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование или специализират в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Англия.

Курсовете се провеждат целогодишно и са с минимална продължителност от 2 до 52 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Elementary”. Групите включват до 15 курсиста на възраст над 16 години. Часовете са 20 по 50 минути, сутрин и/или след обяд.
Цели и задачи на обучението Стандартният курс по английски език има за цел да наблегне на разбирането и говоренето, съпътстващо типичните ситуации и комуникации във всекидневието. Той ще ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате. Един общ курс включва 20 урока седмично, които се провеждат сутрин и/или следобед, като занятията се провеждат изцяло на английски език, без използването на майчиния език или преводи.
Планирани резултати от курса След завършването на курса вие ще сте натрупали знания и ще сте по-уверени във воденето на разговори с различна тематика. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас и общата си култура. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте по-свободно и по-лесно с различни събеседници.
Процес на обучение Учебната програма е със стандартно натоварване 20 уч./ч. и включва: •Упражнения по слушане, говорене и произношение: развитие на комуникативните способности чрез участие в дискусии; •Граматически упражнения: подобряване знанията по основните правила в английския език •Идиоми и обогатяване на речника на курсиста; •Разработване на уменията по писане на есета.
Контрол на обучението Контролът на обучение започва още с постъпване на курсиста в програмата с определяне нивото му - чрез входящ тест за владеене английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за него група. С течение на курса има и текущите тестове за ученика с цел затвърждаване на знанията.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 20:00 обучение + развлекателна програма
Вторник 09:00 - 20:00 обучение + развлекателна програма
Сряда 09:00 - 20:00 обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:00 - 20:00 обучение + развлекателна програма
Петък 09:00 - 20:00 обучение + развлекателна програма
Събота 11:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
Неделя 11:00 - 20:00 Целодневна развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е в приемно семейство като всеки курсист си има собствена стая, с осигурена закуска и вечеря. Приемните домове се намират в радиус от 20-30 мин. с обществен транспорт до училището.

Има възможност и за настаняване в студентското общежитие - Tripos Court, в Bellerbys College, намиращо се на 15-20 мин. от училището. То разполага с единични стаи и обща кухня, като на шест стаи се пада една кухня.

Настаняването в хотели също се предлага като вариант.

Като допълнение към програмата, Embassy Smart Express организира за удобството на своите курсисти трансфери от различните летища.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB BB HB BB
2 седмици - - 774
- 698
666
746
716
442
3 седмици - - 1161
- 1047
999
1119
1074
663
4 седмици - - 1548
- 1396
1332
1492
1432
884
5 седмици - - 1935
- 1745
1665
1865
1790
1105
6 седмици - - 2322
- 2094
1998
2238
2148
1326
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Ученето, комбинирано с кратки пътувания, спортни дейности и забавления, е истинско удоволствие. Програмата предвижда голямо разнообразие от различни обиколки и пътувания, като най-любимите на курсистите са: Alton Towers, Bath, Belvoir Castle, Brighton, Fly Cathedral, Imperial War Museum at Duxford, Kings College Chapel, London, Oxford, Sterwood Forest, Stratford Upon Avon, Warwick Castle, Windsor Castle.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB BB HB BB
2 седмици - - 774
- 698
666
746
716
442
3 седмици - - 1161
- 1047
999
1119
1074
663
4 седмици - - 1548
- 1396
1332
1492
1432
884
5 седмици - - 1935
- 1745
1665
1865
1790
1105
6 седмици - - 2322
- 2094
1998
2238
2148
1326
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

Допълнително се заплаща

—   Допълнителен учебен час - 50.00 £

—   Такса за регистрация - 81.00 £

—   Депозит за настаняване - 100.00 £

—   Доплащане за самостоятелна стая - 26.00 £

—   Трансфер до летището - 139.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център