Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Езикова ваканция за ученици в Лондон (Ref No:522)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Кенсингтън
Език: Английски език
Възраст: над 19,  над 16, 
Вид: Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 15.00 часа на седмица
Цена на курса: 520 £ 

Информация за училището

Collingham College e разположен в района на Кенсингтън, Лондон, на пет минути пеша от Gloucester Road. Кенсингтън е един от най- заможните квартали в Лондон, известен с богата си история и активна дейност. Името му идва от двореца, който се намира там, известен е и с многобройните изложби, които се провеждат на територията му. Училището е основано през 1975 година, а сградата в която се помещава първоначално е била образцов дом. Разполага с няколко просторни и светли класни стаи, с напълно оборудвани кабинети по физика, химия, биология и компютри. Освен това има и театрална зала, арт- студио, специален кабинет за проявяване на негативи, кино- галерия и филмова зала. Всички ученици имат достъп до компютри, копирни машини и интернет. И всичко това се намира в столицата на Англия - Лондон. В този град човек никога не може да скучае, винаги има какво още да се направи и да се види. Той е уникална смесица между старите обичаи и съвременната култура. Ако желаеш, можеш да посетиш някои от 134 музея, да се насладиш на изложбите в над 298- те галерии или да обогатиш познанията си по история, възползвайки се от уникалната възможност да видиш 283 исторически сгради на едно място.

Град

Информация за Кенсингтън

снимки от Кенсингтън


Кенсингтън е един от най-престижните и луксозни квартали на британската столица Лондон, намиращ се в западната част на града. Той граничи с Челси (от юг), Найтсбридж (от изток) и Нотинг Хил (от север), като е разположен югозападно от прочутия Хайд Парк. Именно в Кенсингтън се намират едни от най-знаковите лондонски туристически забележителности като световноизвестните Албърт Мемориал, Роял Албърт Хол, музеят „Виктория и Албърт“, Музеят по естествена история, дворецът Кенсингтън (една от лондонските резиденции на английското кралско семейство), зала „Олимпия“ и много други. Основната улица в района е Хай стрийт, която е същевременно и голям търговски, културен и туристически център. В Кенсингтън са разположени и няколко много престижни учебни заведения, в които се обучават или изучават английски език студенти и ученици от всички краища на света. Едно от най-именитите от тях е основаното през 1975 година Collingham College, намиращо се само на пет минути от Gloucester Road.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Този интензивен курс по английски е перфектната комбинация, която ти дава както солидна подготовка по езика, така и незабравими спомени и нови приятели. Целта на курса е да усъвършенстваш познанията си, да опознаеш английската култура и начин на живот, да придобиеш опит в общуването в една мултинационална среда.Стандартно курсът е с продължителност 20 учебни часа на седмица. Всеки ден от понеделник до петък съчетава занимания по английски език и спортни прояви и незабравими екскурзии, които имат не само развлекателна, но и образователна цел. Курсовете са подходящи за хора, които искат да се развият, да обогатят познанията си и общата си култура, както и да създадат много нови контакти с различни връстници от цял свят, да прекарат една незабравима ваканция и в същото време да подобрят знанията си по английски език. Това е идеалният начин за прекарване на лятната ваканция!
Цели и задачи на обучението Стандартният курс по Английски език има за цел да наблегне на разбирането и говоренето, съпътстващо всекидневните ситуации и комуникация. Той ще ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате. Уроците могат да се провеждат сутрин или следобед, като занятията се редуват - в класната стая или са самостоятелни, с пряко наблюдение от учител.
Планирани резултати от курса След завършването на курса вие ще сте по-уверени във воденето на разговори с различна тематика. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте свободно с различни събеседници, а също така ще се срещнете и с редица нови националности и ще посетите едни от най- известните туристически дестинации в цял свят.
Процес на обучение Денят започва със закуска с английски ученици. След това е ред на всекидневната сутрешна среща на която се разяснява как ще протече деня. В зависимост от избраното време за провеждане на занятията се започва учебният процес (9ч. - 12.30ч ) или да се отиде на екскурзия. След обед занятията се провеждат от 13.30ч. до 17ч. Часовете се провеждат с малки групи от максимум 8 човека, като по този начин може да се обърне необходимото внимание за всеки един от тях. Всяка седмица се провежда и специализирано обучение на различна тематика. Последният ден от курса е предвиден за събирания и представяне на разработените проекти, организиране на състезания, барбекю и празнична вечеря.
Контрол на обучението При пристигането на курсиста той държи входящ тест, който се проверява и в зависимост от показания резултат се определя и нивото и групата на участника. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя, и текущите тестове, ученика получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да повишава първоначалното си ниво.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Петък 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Събота 09:00 - 21:00 Целодневна екскурзия
Неделя 09:00 - 21:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е в новопостроени, новооборудвани сгради. Участника може да бъде в единична стая или в стаи с няколко човека. Има общи стаи с телевизор, уредба и DVD. Кампусът разполага и с басейн, тенис маси, футболно игрище и др. В цената се включва и менюто на участника за целия ден.

Обикновено във всяка стая се настаняват хора от различни националности, като по този начин участниците упражняват повече езика. Ако стаите са единични, то в такъв случаи хората на един етаж са от различни части на света.
Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
2 седмици 520
3 седмици 780
4 седмици 1040
Extra Week 260
10 седмици -
12 седмици -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Специфичното за този тип програма е, че позволява на курсистите да упражняват английския си език и извън учебните зали и лаборатории. Организират се редица екскурзии, посещават се известни исторически забележителности и местности ( Лондон, Манчестър, стадионът Олд Трафърд, Ливърпул, Оксфорд и др). Планират се и други занимания, като провеждането на спортни състезания по тенис, плуване, баскетбол, футбол и др, организиране на партита, забави, караоке- вечери и т.н. всичко това е с цел да се практикува наученото и да се създадат нови приятелства и връзки.

 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
2 седмици 520
3 седмици 780
4 седмици 1040
Extra Week 260
10 седмици -
12 седмици -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Медицинска застраховка

—  Целодневна екскурзия

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 120.00 £

—   Джобни пари - 100.00 £

—   Допълнителна спортна програма - 0.00 лв.

—   Трансфер до летището - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център