Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Discovery summer - Разшири своите хоризонти - курс по английски език (Ref No:512)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Кенсингтън
Език: Английски език
Възраст: от 9 - 14, 
Вид: Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 22.50 часа на седмица
Цена на курса: 1680 £ 

Информация за училището

Woldingham School е разположено на площ от 320 хектара в долината Сури, в близост до Окстед. Намира се на 25 км. от Лондон, на 30 мин от летище Gatwick и на 45 мин от Heathrow. Влакът от Лондон стига за 30 мин. Woldingham е изключително сигурно и спокойно място, много подходящо за деца и ученици, които за първи път ще са далеч от дома за по-дълго време. Необичайно за повечето предградия, градчето е изпълнено със зеленина, липсват огромните индустриални сгради. Tо е една уникална смесица между функциалността на съвременния свят и красотата на отминалото време. Градчето е малко, но изключително подредено, добре структурирано и ориентирано към всички новости, характерни за големия град. Предлага спокойна обстановка и в същото време е изключително близо до Лондон.

Кампусът разполага с голяма, модерна и добре оборудвана сграда, отговаряща на всички съвременни изисквания. Има няколко големи зали, театър, библиотека, столова, прожекционна със специално оборудване. За да отговори на всички нужди на участниците, училището разполага с няколко игрални площадки,тенис корт, арт- център и галерия.

Град

Информация за Кенсингтън

снимки от Кенсингтън


Кенсингтън е един от най-престижните и луксозни квартали на британската столица Лондон, намиращ се в западната част на града. Той граничи с Челси (от юг), Найтсбридж (от изток) и Нотинг Хил (от север), като е разположен югозападно от прочутия Хайд Парк. Именно в Кенсингтън се намират едни от най-знаковите лондонски туристически забележителности като световноизвестните Албърт Мемориал, Роял Албърт Хол, музеят „Виктория и Албърт“, Музеят по естествена история, дворецът Кенсингтън (една от лондонските резиденции на английското кралско семейство), зала „Олимпия“ и много други. Основната улица в района е Хай стрийт, която е същевременно и голям търговски, културен и туристически център. В Кенсингтън са разположени и няколко много престижни учебни заведения, в които се обучават или изучават английски език студенти и ученици от всички краища на света. Едно от най-именитите от тях е основаното през 1975 година Collingham College, намиращо се само на пет минути от Gloucester Road.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Този курс по английски е перфектната комбинация, която ти дава както солидна подготовка по езика, така и незабравими спомени и нови приятели. Целта на курса е да усъвършенстваш познанията си, да опознаеш английската култура и начин на живот, да придобиеш опит в общуването в една мултинационална среда.

Една седмица от курсът се състои от 30 урока със средна продължителност от по 45 мин (22.5 часа на седмица). В програмата са включени също така и дейности, ориентирани към работата в екип, развиване на лидерските и комуникативните умения на участниците. Препоръчително е и полагането на устен изпит за проверка на наученото (възможно е след 2-та и след 4-тата седмица). Цената му е от 60 паунда и се заплаща допълнително. Програмата предвижда и 2 екскурзии седмично до известни градове, като Манчестър, Лондон, Ливърпул, Оксфорд и др. Във всички дейности (всекидневни занимания и класни занятия) участие взимат и местни ученици.

Цели и задачи на обучението Стандартният курс по английски език има за цел да наблегне на разбирането и говоренето, съпътстващо всекидневните ситуации и комуникация. Той ще ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате. Един общ курс включва 30 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или са самотоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 22.5 часа седмично). За по - големите ученици, съобразно техните интереси се организират и специални курсове и вечерни занимания. Курсът се провежда само през Юли, като от датата зависи неговата продължителност. Той може да бъде 2, 3 и 4 седмици.
Планирани резултати от курса След завършването на курса вие ще сте по-уверени във воденето на разговори с различна тематика. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте свободно с различни събеседници. Освен всичко това, вече ще познавате от близо английската култура и начин на живот, а също така ще се срещнете и с редица нови националности. На края на курса се провежда финален тест за да се провери до колко е усвоено преподаденото и се издава съответният сертификат.
Процес на обучение Денят започва със закуска с английски ученици. След това е ред на всекидневната сутрешна среща на която се разяснява как ще протече деня. От 9h до 10.30h се провеждат лекции, след които следва половин часова почивка с лека закуска и разговор с английски студенти. От 11 h до 12.45 h отново има езикови занимания, след което се сервира обяда. Следобедът е предвиден за работа в екип, разработване на проекти, спортни занятия и развитие на комуникационните умения. В 18 h се сервира вечерята след което е време за забавления и свободно време . Всеки вторник – следобед е предвидена екскурзия до определена дестинация и време за пазаруване. Събота е деня на целодневната екскурзия, посещават се галерии и музеи, организира се малък круиз, пикник и време за пазар. Последният ден от курса е предвиден за събирания и представяне на разработените проекти, организиране на състезания, барбекю и празнична вечеря.
Контрол на обучението При пристигането на курсиста той държи входящ тест, който се проверява и в зависимост от показания резултат се определя и нивото и групата на участника. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя, и текущите тестове, ученика получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да повишава първоначалното си ниво.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Петък 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Събота 09:00 - 21:00 Целодневна екскурзия
Неделя 09:00 - 21:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е в новопостроени, новооборудвани сгради. Участниците се разпределят в стаи от по 2-6 човека, като съотношението възрастни: ученици е 1:4. Това се прави с цел, осигуряване на по-голяма сигурност на участниците. По-големите ученици могат да бъдат настанени и в единични стаи. В цената е включен и пълен пансион със закуска, обяд и вечеря. Обикновено участниците в една стая или на един етаж са от различни националности, за да може да упражняват езика, дори и когато са извън учебната среда.
Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 1680
- - - - - - -
3 седмици - 2520
- - - - - - -
4 седмици - 3360
- - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Специфичното за този тип програма е, че позволява на курсистите да упражняват английския си език и извън учебните зали и лаборатории. Организират се редица екскурзии, посещават се известни исторически забележителности и местности ( Лондон, Брайтън, ледената пързалка в Гуилдфорд, както и замъкът Леед). Планират се и други занимания, като провеждането на спортни състезания по тенис, плуване, баскетбол, футбол и др, организиране на партита, забави, караоке- вечери и т.н. всичко това е с цел да се практикува наученото и да се създадат нови приятелства и връзки. При желание, участниците могат да се запишат и на езда и тенис на корт, като тези спортове се заплащат допълнително по установените такси. Конната езда е 100 лири, а тениса - 80 на седмица.
 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 1680
- - - - - - -
3 седмици - 2520
- - - - - - -
4 седмици - 3360
- - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Медицинска застраховка

—  Целодневна екскурзия

—  Трансфери до летището

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Пране - веднъж седмично

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 120.00 £

—   Джобни пари - 100.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център