Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Канада

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Курс по английски за ученици в Канада - U20 (Ref No:494)

Обща информация

виж галерията

Държава: Канада
Град: Торонто
Език: Английски език
Възраст: от 16 - 17, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1480 $ 

Информация за училището

Училището в Канада се намира в близост до центъра на Торонто, в близост до Кебиджтаун. Учиището разполага с рецепция, светли и просторни класни стаи, кухня, библиотека и компютърна зала. Сградата на училището е разположена в историческата част на града и има частна градина с маси и столове - идеалното място за почивка след учебните занятия.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Торонто

снимки от Торонто


Торонто е едно мултикултурно място, където всеки е добре дошъл. Всяко притеснение, което човек може да изпита покрай напускането на родината си, ще бъде облекчено от гостоприемността на този град. Торонто има репутация на културна и бизнес столица на Канада. Града се намира на северния бряг на езерото Онтарио и заема важно място в света – той е лидер в политиката, индустрията, изкуствата и академичния напредък. Също така градът дава възможност за професионално развитие и забавления.
Информация за Канада

снимки от Канада

Канада е високоразвита и модерна северноамериканска държава, чиято територия е втора по големина в световен мащаб. Тя има много малка гъстота на населението, което обуславя факта, че приема немалко емигранти, търсещи професионална реализация, работа и нов, по-добър стандарт на живот. Страната граничи на юг и северозапад със САЩ, на североизток с датското владение Гренландия и на изток с френското – Сен-Пиер и Микелон. Бреговете й мият водите на три океана - Атлантическия, Тихия и Северния ледовит океан. Територията на страната е  34 213 000 кв. км., а броят на жителите й наброява около 9 984 670 души.

 

За Канада са характерни силното национално промишлено производство и широкото приложение на високите технологии в стопанската сфера. Качеството на живот в тази страна е следствие от голямото наличие и разнообразие от природни ресурси в нея и активният й търговски обмен с мощна икономика като американската. Официалните езици в Канада са два – английският и френският. Тя е федерална държава, включваща в себе си три автономни територии и десет провинции. Широка автономия също така притежава нейният френскоговорящ регион Квебек. Останалата част от страната се нарича „Английска Канада”. Най-много от вярващите хора в тази държава изповядват католическата религия.

 

Най-известните и големи градове в Канада са, освен столицата Отава, центърът на френскоезичната култура Монреал (от своя страна столица на високите технологии, финансовата дейност и модния бизнес), Торонто (най-развитият англоезичен икономически и културен център), Ванкувър (високоразвит индустриален град с огромно външнотърговско значение), Уинипег (важен селскостопански център), градът на Зимните олимпийски игри – Калгари (известен със своята енергетика и промишленост) и др.

 

Важна характеристика на канадския начин на живот е неговия мултикултурализъм. В Канада са си дали среща десетки развити и интересни микро и макрокултурни рамки, ценностни нагласи и исторически традиции. Като цяло доста елементи от канадската култура са силно повлияни и от американската, като при това страната определено е запазила своята неповторима, национална идентичност и независим, толерантен и либерален дух. Уникалното културно лице на Канада, основано на мултикултурализма, е плод на нагласата, че е необходимо да бъдат развивани традициите на отделните езикови и етнически общности, които стават все по-пъстри, благодарение на емиграцията в страната.


Прочетете повече за Канада
 

Курс

Описание на курса Курсът е с минимум на изучаване две седмици, като на ден се провеждат по 4 часа, с продължителност 45 минути. Подходящ е както за начинаещи, така и за тези, които просто искат да подобрят нивото на писане и говорене. Курсът отговаря на изискванията и критериите на всички, желаещи да се обучават по съответния език. След приключване на курса участниците остават не само с натрупаните знания по английски език, но и с нови приятели от цял свят. Набляга се на малките класове и индивидуалното внимание към всеки курсист.
Цели и задачи на обучението Учителите са подбрани внимателно, защото те са ключът към успеха на курсистите. Те са способни и квалифицирани, добронамерени и приветливи и чрез разнообразна система от писмени и устни упражнения правят процеса на обучение лесен и приятен.
Планирани резултати от курса В края на курса всеки получава сертификат за броя изучавани часове и нивото на постигнати резултати.
Процес на обучение Темите и упражненията на стандартните курсове са базирани на съвременни статии във вестници и списания, в зависимост от нивото на езика и дискусиите, които студентите могат да направят по тях. Екипът на училището се стреми да включва съвременни събития и културни теми е обучението. Ученето на английски език с всички включени новости е не само интересно и обширно, но и също така забавно и приятно занимание.
Контрол на обучението Контролът започва още с постъпване на курсиста в програмата–чрез входящ тест за владеене на английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за нивото му група. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя и текущите тестове ученикът получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да повиши своето ниво. РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Вторник 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Сряда 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Петък 09:30 - 12:30 обучение + развлекателна програма
Събота 00:00 - 00:00 развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Курсистите се настаняват в общежитие. По този начин могат да упражняват наученото в часовете в една реална обстановка. Общежитието е приятно и комфортно, с общи бани, снабдени с всичко необходимо. Интернетът е достъпен навсякъде в района на сградата. Намира се на 15-20 минути път от училището.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 1480
- - 1000
- 1100
- -
3 седмици - 2100
- - 1470
- 1640
- -
4 седмици 1730
- 2060
- 1950
- 2170
- 980
Extra Week 400
- 500
- 460
- 520
- 220
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Предлагат се много различни възможности за забавление през свободното време за курсистите – като плаване с кану, разходка сред природата, каране на ски, посещение на забележителности, галерии и музеи.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 1480
- - 1000
- 1100
- -
3 седмици - 2100
- - 1470
- 1640
- -
4 седмици 1730
- 2060
- 1950
- 2170
- 980
Extra Week 400
- 500
- 460
- 520
- 220
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Трансфери до летището

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 0.00 лв.

—   Самолетен билет - 799.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център