Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

САЩ

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Екзотична езикова ваканция в Маями (Ref No:481)

Обща информация

виж галерията

Държава: САЩ
Град: Маями
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 1190 $ 

Информация за училището

Ние Ви приветстваме в ЕF Miami school!

Най-слънчевият и най-горещ щат на Америка е Флорида, а най-доброто място за почивка - Маями. Избирайки тази дестинация за изучаване на английски език вие ще имате уникалната възможност да се намирате директно на плажната ивица на най-оживеното през летния сезон място – Miami Beach. Училището разполага с просторни зали и е едеално за ученици, които вземат на сериозно както ученето, така и доброто прекарване на свободното си време. Маями ще ви покаже красивите си плажове, цветния си нощен живот и разхождайки се по крайбрежния булевард можете да станете свидетели на представянето на някое модно ревю или заснемането на някой от следващите блок –бастъри.

Училище съ стил

Въпреки, че се намира на крайбрежната ивица, EF Маями разполага със свой басейн който „гледа” към океана. Стаите са снабдени със собствен санитарен възел, телевизор и климатична инсталация. Част от тях са „гледат” към океана, а друга към оживените и пълни със туристи улици на „горещия” град. Не забреавяйте да донесете със себе си и своя лап топ, за да споделяте мигоевте с близките си – училището има свобовен WiFi интернет.

Град

Информация за Маями

снимки от Маями


Американският град Маями привлича ежегодно милиони туристи със своите слънчеви плажове, луксозни хотели, нощни клубове и много възможности за развлечения. Маями обаче има и славата на град с голяма престъпност, която понякога пречи на посетителите да останат за по-дълго на това красиво и интересно място. Известният като „Магическия град" Маями е разположен в югоизточната част на американския щат Флорида, в област Маями-Дейд на река Маями. От неговото обявяване за град през 1896 г. Маями е нараснал значително, трансформирайки се в един от известните центрове на света, където хората могат да работят, живеят и почиват, докато се наслаждават на високия стандарт на живот. Град Маями е известен с неговата разнообразна култура и етноси. Той е най-големият в област Маями-Дейд. Според преброяването през 2000 г., градът има население от 362 470 души. До 2010 г. населението на града се очаква да се увеличи на 390 191 души. Маями, който е известен като вход за Латинска Америка, привлича огромно количество туристи, включително много латиноамериканци.
Информация за САЩ

снимки от САЩ

С огромната си площ не е изненадващо, че САЩ има феноменално разнообразие от климат и хора. покривайки четири различни часови зони и с различно пейзажи от снежно покрити планини до големи езера, огромни пустоши и световно известни крайбрежия, то преживяването ви на американска земя ще бъде наистина много велико от източното до западното крайбрежие. Но това е само една част от забавлението.

За страна, която е станала глобален пример и има такова голямо влияние в света, може да я посетите много пъти и всеки път да откриете различен ъгъл, където вярата, традициите и начина на живот нямат да намерят прилика с предишните ви възприятия. И с някои от световно най – известните градове само с техните имена, то посещението ви на САЩ наистина ще бъде запомнящо се.


Прочетете повече за САЩ
 

Курс

Описание на курса Стандартният курс за подготовка по английски език на EF в Маями е подходящ за тези, които желаят да усъвършенстват знанията си, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование или специализират в САЩ, Канада или Австралия.

Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 8,12,16,20 и 24 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите включват до 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.

Цели и задачи на обучението Стандартния курс по английски език има за цел да наблегне на разбирането и говоренето, съпътстващо всекидневните ситуации и комуникация. Той ще ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате в рамките на всеки шест седмици. Един EF общ курс включва 26 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или са самотоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 17 часа, 20 минути).
Планирани резултати от курса След завършването на курса вие ще сте по-уверени във воденето на разговори с различна тематика. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да гразговаряте свободно с различни събеседници.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът започва още с постъпване на курсиста в програмата–чрез входящ тест за владеене английски език, на база на който бива разпределен в подходяща за нивото му група. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя и текущите тестове ученика получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да поддържа нивото на курса.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Обучение по английски език
Вторник 09:00 - 14:00 Обучение по английски език
Сряда 09:00 - 14:00 Обучение по английски език
Четвъртък 09:00 - 14:00 Обучение по английски език
Петък 09:00 - 14:00 Обучение по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Нурсът включва удобно настаняване и седмичен план за храненето на курсистите. Независимо от начина на живот, който ви подхожда, вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения.

Училището предлага и настаняване в общежития.

EF International House предлага двойни тройни или четворни стаи с включен полупансион.

Студентските апартаменти на EF Маями предлагат удобствата на дома – кухня, просторен хол и самостоятелна баня. Идеални са за студенти, които са независими и искат да се насладят на своето уединение.

Апартаментите Polo – апартаменти с четири стаи. Намират се на известния Lincoln Road и включват полупансион.

Цена в

$

Семейство Ef Campus Residence AnNell Apartaments Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 1190
- 1268
- 1600
- - - 1500
- 2060
- -
3 седмици 1785
- 1902
- 2400
- - - 2250
- 3090
- -
4 седмици 2380
- 2536
- 3200
- - - 3000
- 4120
- -
5 седмици 2975
- 3170
- 4000
- - - 3750
- 5150
- -
6 седмици 3570
- 3804
- 4800
- - - 4500
- 6420
- -
8 седмици 4760
- 5072
- 6400
- - - 6000
- 8560
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Забавленията в Маями са повече от броя на хората там. След лекции можете да опитате кубинската кухня в известните заведеня и ресторанти в „Малката Хавана” – много известен квартал. Вечерта е на ваше разположение с многобройните си клубове и денс сцени, където може да пробвате своите танцови умения по салса или да танцувате под латино ритмите, които струят от всякъде. Мекото време в Маями позволява да се провеждат повече спортни прояви, в които може да вземете участие бе проблеми. Те включват плажен волейбол, гмуркане, каране на сърф, скуба дайвинг, голф в близкото Бей Шор голф игрище, риболов и много други.
 

Цена

Цена в

$

Семейство Ef Campus Residence AnNell Apartaments Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 1190
- 1268
- 1600
- - - 1500
- 2060
- -
3 седмици 1785
- 1902
- 2400
- - - 2250
- 3090
- -
4 седмици 2380
- 2536
- 3200
- - - 3000
- 4120
- -
5 седмици 2975
- 3170
- 4000
- - - 3750
- 5150
- -
6 седмици 3570
- 3804
- 4800
- - - 4500
- 6420
- -
8 седмици 4760
- 5072
- 6400
- - - 6000
- 8560
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 0.00 лв.

—   Такса за регистрация - 145.00 $

—   Самолетен билет - 650.00 €

—   Джобни пари - 100.00 $

—   Куриерска такса - 85.00 $

—   Трансфер до летището - 50.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център