Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Малта

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Обучение по английски език в Малта (Ref No:479)

Обща информация

виж галерията

Държава: Малта
Град: Сейнт Джулианс
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Частни квартири, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 930 $ 

Информация за училището

Малта е една прекрасна малка страна, намираща се в южните части на Европа и само на 93 км южно от Сицилия и 288 км североизточно от Тунис.

Територията й обхваща малко над 300 км ², което я прави една от най-малките и една от най-гъсто населените страни в Европа. Националният език тук е малтиския като английският е също официален.

Стратегическото разположение на Малта я прави изключително интересна дестинация за много туристи именно поради събитията от историята, които все още имат отражение върху нея. Страната обявява независимосттта си от Обединеното кралство през 1964 година, като по улиците все още могат да се видят традиционните за Англия червени телефонни бутки. Тази малка страна се врисъединява към голямото семейство на Европа през 2004 година и ежегодно запознава стотици хиляди европейци със своето световно културно наследство и най-вече с мегалитните си храмове, които са най-старите свободно стоящи структури в Европа.

EF Сейнт Джулианс е ярко и модерно училище, намиращо се буквално на няколко крачки от плажа. В непосредствена близост са и най-голямото кино на острова, боулинг центъра и търговската комплекс на улица Бей. Курсовете по английски език се провеждат в климатизирани класни стаи, като малкия брой на студентите във всеки клас дава възможност на учителите да обръщат повече внимание на учениците.

Големите съоръжения, отлична локация

Възползвайте се от курсовете по английски език, провеждани в езиковата лаборатория и от неограничения достъп до интернет. Чрез EF вие ще имате уникалния шанс да се отпуснете под парещите лъчи на слънцето на прекрасната тераса, в компанията на своите връстници и състуденти. Също така може да разнообразите ученето като прекарате остатъка от деня си в частния EF Beach Club.

Град

Информация за Малта

снимки от Малта

Красивият остров Малта може да се похвали с грандиозна природа, кристално чисто море и залези. Има толкова много да видите и да правите, от красивите рибарски селца, живописни пристанища и исторически сгради до огромен избор от забавления за свободното време, водни спортове и нощен живот. В Малта, повече от 95 % от населението говори английски език (който е официален език на острова), въпреки че не е непременно майчин език. Местните вестници, телевизия, радио и островните знаци по пътищата са също на английски. Този опит може да предложи перфектна подготовка за всеки, който ще използва английски език за международно, английско използване.

Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг (Малта, Гозо, Комино) в центъра на Средиземно море южно от Италия, източно от Тунис и северно от Либия. Официалният език е малтийски и английски.

Малта е парламентарна република, начело с президент избиран за срок от 5 години. Висшият законодателен орган е Парламента, а изпълнителния - правителство начело с премиер-министър.

Червеният и белият цвят са традиционни за островната държава и присъстват още от Средновековието в герба на Мдина - старата столица на Малта. Георгиевският кръст е отличие, с което е награден малтийският народ за проявената храброст по времето на Втората световна война от краля на Великобритания Джордж VI.Малтийците обичат празненствата. Всяко село и градче има своя празник - "феста", който е посветен на светеца-патрон. Фестата е най-важното събитие в календара на всяко населено място и всички участват активно в нейното подготвяне и провеждане. Улиците се украсяват със знамена, огромни драперии, а вечер - с хиляди разноцветни светлини. Специално внимание се отделя и на украсата на черквите. В деня на празника статуята на светеца-патрон се понася на раменете на няколко мъже из улиците на селището, а тържественият камбанен звън придружава процесията. Вечерта завършва с грандиозни фойерверки.Изключително интересно е да се посети Малта по Коледните и Новогодишните празници. Ще Ви привлекат не само приятните температури (дневни-около 15 градуса), но и невъобразимото оживление и купон навсякъде.На Великден на определени места се организират пищни шествия-процесии, пресъздаващи сцени от Библията. Въодушевлението по празнично украсените и обсипани с безброй светлини площади, улици, магазини, ресторанти и други заведения е изключително.Република Малта е част от Европейския съюз от май 2004, което гарантира свободното придвижване и заселване на български граждани в страната. Основната парична единица е Малтийска лира, равна на около 2,50 EUR.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Малта или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Малта. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Малта.


Прочетете повече за Малта
 

Курс

Описание на курса Вие ще имате възможността да придобиете значителни познания в основните дисциплини на английския език. Акцентите са върху всекидневното общуване и прилагане на научената лексика. Този внимателно структуриран курс има за цел да ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате в рамките на всеки шест седмици. Един EF общ курс включва 26 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или са самотоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 17 часа, 20 минути).
Цели и задачи на обучението Стандартният курс за подготовка по Английски език на EF в Малта е подходящ за тези от вас, които желаят да усъвършенстват познанията си по английски език, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, като се запознаят с културата и образователната система в Англия и културата на Брайтън. Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 8,12,16,20 и 24 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще усетите вашата увереност във воденето на всекидневните разговори. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте по-свободно с различни събеседници, било то британци или чужденци.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът се състои от ежеседмични контролни и тестове, които дават на преподавателите една цялостна картина за вашето представяне и ниво на усвояване на материала. При тяхня преценка ви се дават допълнителни материали, които да ви помогнат да усвоите пропуснатото. Всеки от курситите получава нужното внимание.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Включено е удобно настаняване и седмичен план за храненето на курсистите. Независимо от начина на живот, който ви подхожда, вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения.

Програмата предлага и възможност за настаняване в приемни семейства. Ако изберете тази опция вие ще можете по-лесно да усетите живота в града, в който се намирате. Освен това този тип настаняване предлага по-голяма гаранция за по-неопитните пътници от вас, като предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо със своя град-домакин.

Животът в резиденциите на FF Малта е подходящ за всеки, като стилът им варира в зависимост от местоположението им. В много от нашите училища ние предлагаме стил на живеене близък до този на общежитията или апартаменти, които се обитават съвместно от няколко ученика. Някои от училищата предлагат настаняване в младежки хотели, където студентите на EF делят стая с други EF студенти. Няколко от нашите училища предлагат луксозно настаняване в специално пригодени отделни хотели или студентски курорти, които са на много добро ниво. „Малта Хамлет Апартамен” ви предлага настаняване в апартаменти с две и три стаи (октомври - май) и тройни и четворни апартаменти (юни - септември). Има безплатен интернет достъп и басейн, както и включен полупансион.

В резиденция Малта Плаза вие може да намерите стаи с едно и две легла (само октомври - май), както и стаи с три и четири легла и включен полупансион.

Малта Дийн Residence е разположена в близост до училището и предлага собствена единични, двойни (само октомври - май), тройни и четворни стаи, достъп до басейн, безплатен WiFi и включен полупансион.

Малта Рафаел Spinola е оборудвана с двойни, тройни и четворни стаи. Полупансионът е включен,. Резиденцията разполага още с TVстая и басейн със слънчева тераса.

Цена в

$

Семейство Residence - Dean Hamlet Residence-Baystreet Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 930
- 1008
- 1130
- - - 1060
- - - -
3 седмици 1395
- 1512
- 1695
- - - 1590
- - - -
4 седмици 1860
- 2016
- 2260
- - - 2120
- - - -
5 седмици 2325
- 2520
- 3065
- - - 2650
- - - -
6 седмици 2790
- 3024
- 3390
- - - 3180
- - - -
8 седмици 3720
- 4032
- 4520
- - - 4240
- - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Въпреки, че националния език тук е малтийския, вие можете да практикувате своите натрупани лексикални и граматични умения без да се притеснявате, тъй като английският е също официален и много разпространен език в Малта. Забавленията варират – от традиционните за малта механи до танцовите фиести, които се вихрят в известния Paceville.

Проучване английски език в Малта, облян от слънце Средиземно море! Този остров е страна-членка на Европейския съюз с английски език като официален език. Можете да видите примери на британските колониални миналото на Малта навсякъде - от червени телефонни будки на традиционните механи. Вие можете да запълните своето свободно време като посетите неолитните храмове Hagar Qim или "тихия град" Mdina. Дейностите на открито също не са за пренебрегване - конна езда и водни спортове, вариращи от ветроходство, гмуркане и каране на водни ски.
 

Цена

Цена в

$

Семейство Residence - Dean Hamlet Residence-Baystreet Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 930
- 1008
- 1130
- - - 1060
- - - -
3 седмици 1395
- 1512
- 1695
- - - 1590
- - - -
4 седмици 1860
- 2016
- 2260
- - - 2120
- - - -
5 седмици 2325
- 2520
- 3065
- - - 2650
- - - -
6 седмици 2790
- 3024
- 3390
- - - 3180
- - - -
8 седмици 3720
- 4032
- 4520
- - - 4240
- - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Такса за регистрация - 145.00 $

—   Самолетен билет - 170.00 €

—   Джобни пари - 100.00 $

—   Трансфер до летището - 35.00 $

 Други езикови програми


Спорт
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център