Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Обучение по английски език + развлекателна програма в Лондон (Ref No:477)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Лондон
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Частни квартири, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 1230 $ 

Информация за училището

ЕF London school ви приветства с Добре дошли!

Лондон - културната столица на Англия и привлекателна дестинация за много туристи. Градът попада сред едни от най-важните световни центрове като Ню Йорк, Париж и Токио. Сред най-големите забележителности в Лондон са зданието на Парламента с прочутата часовникова кула Биг Бен, Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство, Бъкингамският дворец - резиденцията на кралското семейство, Катедралата Сейнт Пол, площадите Трафалгар и Пикадили съркъс. Сред забележителностите в Лондон са и музеят с восъчни фигури на Мадам Тюсо, Британският музей и Природоисторическият музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Оксфорд стрийт (Oxford street), по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените си двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току-що пристигнал турист.

EF London School се намира в центъра на града, на крачка разстояние от гара Ватерло и на няколко минути път от the London Eye и театрите от West End. EF Лондон ви предлага изучаване на английски език в прекрасна викторианска сграда, която ви осигурява спокойна среда за учене. Имате възможността да приложите знанията, придобити в класната стая, чрез самообучение в нашата iLab, която е напълно оборудвана със съвременна и модерна технология.

Специализирани курсове и стаж

След ежедневните занятия вие може да се отпуснете и осамотите под дърветата в двора на открито или в нашето светло и модерно кафене. Сред курсовете, които предлага EF London са специализирани курсове по бизнес и подготовка за IELTS. Също така имате възможността да избирате от широка гама разнообразни и вълнуващи възможности за стаж.Град

Информация за Лондон

снимки от Лондон


Лондон е столицата на Обединеното кралство и Англия. Наред с Ню Йорк, Париж и Токио, Лондон е един от четирите най-важни глобални градове. В него се произвежда 17% от БВП на Великобритания, а Лондонското сити (City of London) е един от основните финансови центрове в света. През Лондон тече река Темза, над която са построени множество мостове. Най-известният сред тях е Тауър Бридж (Tower Bridge), построен през ХІХ век от крепостта Tower of London, откъдето носи и името си. Лондонското метро е първото метро в света. Други забележителности в Лондон са: прочутата часовникова кула Биг бен; Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство; Бъкингамския дворец, резиденцията на кралското семейство; Катедрата Сейнт Пол и разбира се London Eye - колело за наблюдение високо 137 метра. Огромна забележителност в Лондон са музеят с восъчни фигури на Madame Tussauds, British museum и Природоисторическия музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Oxford street, по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току що пристигнал турист.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Вие ще имате възможността да придобиете значителни познания в основните дисциплини на английския език. Акцентите са върху всекидневното общуване и прилагане на научената лексика. Този внимателно структуриран курс има за цел да ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате в рамките на всеки шест седмици. Един EF общ курс включва 26 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или са самотоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 17 часа, 20 минути).
Цели и задачи на обучението Стандартният курс за подготовка по Английски език на EF в Лондон е подходящ за тези от вас, които желаят да усъвършенстват познанията си по английски език, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, като се запознаят с културата и образователната система в Англия и културата на Лондон. Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 8,12,16,20 и 24 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще усетите вашата увереност във воденето на всекидневните разговори. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте свободно с различни събеседници, било то британци или чужденци.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът се състои от ежеседмични контролни и тестове, които дават на преподавателите една цялостна картина за вашето представяне и ниво на усвояване на материала. При тяхня преценка ви се дават допълнителни материали, които да ви помогнат да усвоите пропуснатото. Всеки от курситите получава нужното внимание.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Вторник 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Сряда 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Петък 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Курсът включва настаняване и седмичен план за хранене. Настаняването е предимно в резиденции или хотели, в централните части на Лондон, в близост до училището, което позволява на студентите да свикнат със своя град – домакин и да го опознаят по-добре. Приемните семейства са също опция.

Larch Court предлага двойни, тройни или четворни стаи с общи съоръжения и кухня, която е на самообслужване.

Аbility Towers ви предоставя апартамент с две спални, две бани и стаи с две, три или четири легла, както и кухня на самообслужване в една от топ локациите на Лондон.

Manna Ash представлява студентска резиденция с единични стаи и апартаменти със общи кухни. Намира се на 10 минути път от училището.Цена в

$

Residence-Ability Towers Семейство Residence-Manna Ash Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB HB FB HB FB HB FB HB FB NB FB
2 седмици 1520
- 1710
- 1230
- 1308
- - - 2110
- -
3 седмици 2280
- 2565
- 1845
- 1962
- - - 3165
- -
4 седмици 3040
- 3420
- 2460
- 2616
- - - 4220
- -
5 седмици 3800
- 4275
- 3075
- 3270
- - - 5275
- -
6 седмици 4567
- 5130
- 3690
- 3924
- - - 6330
- -
8 седмици 6080
- 6840
- 4920
- 5232
- - - 8440
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Винаги можете да съчетаете ученето с една приятна обиколка из града, като посетите Бъкингамския дворец, Picadily Circus, Уестминстърското абатство или си направите няколко незабравими снимки в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо. След залез слънце и след приключването на лекциите за деня може да се отправите към нощните клубове, да посетите Сохо или да се нсаладите на топлото посрещане на традиционните лондонски пъбове. Всичко това ще бъде съпроводено с многобройни разговири, в които може да изявите своите комуникативни умения, като обсъждате забележителностите или разговаряте с местните лондончани.
 

Цена

Цена в

$

Residence-Ability Towers Семейство Residence-Manna Ash Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB HB FB HB FB HB FB HB FB NB FB
2 седмици 1520
- 1710
- 1230
- 1308
- - - 2110
- -
3 седмици 2280
- 2565
- 1845
- 1962
- - - 3165
- -
4 седмици 3040
- 3420
- 2460
- 2616
- - - 4220
- -
5 седмици 3800
- 4275
- 3075
- 3270
- - - 5275
- -
6 седмици 4567
- 5130
- 3690
- 3924
- - - 6330
- -
8 седмици 6080
- 6840
- 4920
- 5232
- - - 8440
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Такса за регистрация - 145.00 $

—   Самолетен билет - 129.00 €

—   Джобни пари - 100.00 $

—   Трансфер до летището - 115.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център