Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Езикова ваканция в кралска Англия! (Ref No:469)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Бристол
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 990 $ 

Информация за училището

ЕF Bristol school – подходящото за вас училище!

Споменат за първи път като населено място през 10 век, през 16-17 век се превръща в световно известен търговски център, а до края на 18 век се счита за едно от основните пристанища на кралството. Тук вие ще имате уникалната възможност да се запознаете с местните обичаи и култура и да изучавате английкси език в спокойна среда, заобиколени от множеството забележителности и уникална природа.

ЕF Bristol school е разположено в сърцето на града и е най-новото открито училище за изучаване на английски език в програмата на EF. Като такова училището разполага с всички удобства, необходими за вашето успешно обучение, което ще протече сред многобройните международни студенти, изпълнени с очаквания и младежки дух. Градът е синоним на иновациите, изобретателността и проучванията, като носи името „градът на науката” именно заради своите вдъхновяващи студенти. Изучаване на английски език в него означава, че със сигурност ще намерите нещо интересно и подходящо за вас, извън учебните занятия. EF Бристол е идеалното училище за студенти, които имат желание да изучават широка специални предмети, които се фокусират върху търговската и културна среда на Бристол.Град

Информация за Бристол

снимки от Бристол


Бристол е разположен в Южна Англия и си печели посетители със своята красота и зеленина. В града може да се прекара една наистина спокойна ваканция, съчетана с много развлечения и забавления. Бристол има много магазини, кафета и зелени паркове за почивка, срещи и разговори с приятели. В града се провежда ежегоден фестивал с балони.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Ще имате възможността да придобиете значителни познания в основните дисциплини на английския език - четене, говорене, слушане, граматика. Акцентите са върху всекидневното общуване и прилагане на научената лексика. Този внимателно структуриран курс има за цел да ви помогне да усъвършенствате нивото, от което започвате, както и всяко следващо. Един EF общ курс включва 26 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или самостоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 17 часа, 20 минути).

Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 8,12,16,20 и 24 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути.
Цели и задачи на обучението Стандартният курс за подготовка по английски език на EF в Бристол е подходящ за тези от вас, които желаят да усъвършенстват познанията си по английски език, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, като се запознаят с културата и образователната система в Англия.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще усетите вашата увереност във воденето на всекидневните разговори. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте по-свободно с различни събеседници.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът се състои от ежеседмични контролни и тестове, които дават на преподавателите една цялостна картина за вашето представяне и ниво на усвояване на материала. При тяхна преценка ви се дават допълнителни материали, които да ви помогнат да усвоите пропуснатото. Всеки от курсистите получава нужното внимание.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база В цената на курса е включено и настаняване, като то може да бъде в приемно семейство или в общежития. Независимо от вашия избор, вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения.

Програмата предлага и възможност за настаняване в приемни семейства. Ако изберете тази опция вие ще можете по-лесно да се потопите в ежедневния живот на бристолската култура. Освен това този тип настаняване предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо с града, в който изучавате английски език.

Тези от вас, които търсят по-гъвкави възможности за настаняване могат да разчитат на частни квартири, разположени в близост до вашето EF училище, което няма да възпрепятства придвижването ви до там.

Цена в

£

Семейство Общежитие Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB NB FB HB FB HB FB
2 седмици 990
- 1068
- - - 1330
- 1900
- 2650
- -
3 седмици 1485
- 1602
- - - 1995
- 2850
- 3975
- -
4 седмици 1980
- 2136
- - - 2660
- 3800
- 5300
- -
5 седмици 2475
- 2670
- - - 3325
- 4750
- 6625
- -
6 седмици 2970
- 3204
- - - 3990
- 5723
- 7950
- -
8 седмици 3960
- 4272
- - - 5320
- 7600
- 10600
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Бристол ще ви плени със своята градска среда, културни забележителности и хора. Там всеки от вас ще може да намери нещо подходящо – от ръгби и футбол до кино и музика. Можете да се насладите на културния живот в града, музикалната сцена, авангардните ресторанти и музеи от световна класа. След английските занятия вие може да се отправите със своите съученици към идиличната провинция на няколко часа извън града с влак, която ще разкрие пред вас цялата красота на Бристол.
 

Цена

Цена в

£

Семейство Общежитие Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB NB FB HB FB HB FB
2 седмици 990
- 1068
- - - 1330
- 1900
- 2650
- -
3 седмици 1485
- 1602
- - - 1995
- 2850
- 3975
- -
4 седмици 1980
- 2136
- - - 2660
- 3800
- 5300
- -
5 седмици 2475
- 2670
- - - 3325
- 4750
- 6625
- -
6 седмици 2970
- 3204
- - - 3990
- 5723
- 7950
- -
8 седмици 3960
- 4272
- - - 5320
- 7600
- 10600
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Полупансион (закуска + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Самолетен билет - 151.00 €

—   Джобни пари - 100.00 $

—   Натоварен сезон от годината - 38.00 $

—   Допълнителна спортна програма - 0.00 лв.

—   Трансфер до летището - 150.00 $

 Други езикови програми


Танци
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център