Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Незабравимо лято в Брайтън! (Ref No:468)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Брайтън
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 1070 $ 

Информация за училището

Добре дошли в ЕF Brighton school!

Брайтън е динамичен град, със собствена идентичност, разположен на южния бряг на Англия, близо до Лондон (55 минути). Този факт го прави изключително популярна дестинация за лондончани, които приииждат през почивните дни. Градът се намира в желан от мнозина жилищен район, само на броени минути от морето. Крайбрежната му улица се откроява с многобройните си ресторанти, заведения и магазини, които се посещават от много чуждестранни и местни туристи.

EF Brighton предлага на своите студенти отлично оборудвани училища, с модерни за учене съоръжения, както и повече от 20 години опит в ученето на английски език в Брайтън.

Град

Информация за Брайтън

снимки от Брайтън


Брайтън е разположен на южното крайбрежие на Англия. Градът разполага с красиви плажове, с барове, ресторанти и места за забавление, където можете да поиграете и футбол на пясъка. В същото време центърът на града е активен бизнес и финансов център. Плажовете са известни и посещавани, тъй като се намират в близост до големия град - Лондон. Това е едно чудесно място, където може да си отпочивате, да се наслаждавате на летните слънчеви лъчи, както и да научите повече за английската култура. В града има музеи на изкуствата, фестивали, театри и кино.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Вие ще имате възможността да придобиете значителни познания в основните дисциплини на езика. Акцентира се върху всекидневното общуване и прилагане на езика. Този внимателно структуриран курс има за цел да ви помогне да усъвършенствате нивото от което започвате, както и всяко следващо. Един EF общ курс включва 26 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или самотоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 17 часа, 20 минути).

Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 8,12,16,20 и 24 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум Beginner.

Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.
Цели и задачи на обучението Стандартният курс за подготовка по английски език на EF в Брайтън е подходящ за тези от вас, които желаят да усъвършенстват познанията си по английски език, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, като се запознаят с културата и образователната система в Англия и културата на Брайтън.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще ставате все по-уверени във воденето на разговори. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. В края на курса всеки участник получава сертификат за завършеното ниво.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът се състои от ежеседмични контролни и тестове, които дават на преподавателите една цялостна картина за вашето ниво на усвояване на материала. По тяхня преценка ви се дават допълнителни материали, които да ви помогнат да наваксате пропуснатото. Обръща се специално внимание на всеки.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Вторник 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Сряда 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Петък 09:00 - 13:30 Обучение по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база EF Брайтън предлага два вида настаняване - в общежитие или в приемно семейство. И в двата случая вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на английските обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения.

Ако изберете настаняване в приемни семейства вие ще можете по-лесно да се потопите в ежедневния живот на брайтънската култура. Освен това този тип настаняване предлага по-голяма гаранция за по-неопитните пътници от вас, като предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо със своя град-домакин.

Животът в резиденциите на FF Brighton е подходящ за всеки, като стилът им варира в зависимост от местоположението им. Предлагат се двойни и единични стаи с включен полупансион. Общежитието е разположено в близост до плажа и магазините. Разполага с голяма кафетерия, интернет кафе,перално помещение и голяма градина. Безжичният интернет е безплатен в района на сградата.

Цена в

$

Семейство Общежитие Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 1070
- 1148
- 1390
- 1550
- -
3 седмици 1605
- 1722
- 2085
- 2325
- -
4 седмици 2140
- 2296
- 2780
- 3100
- -
5 седмици 2675
- 2870
- 3475
- 6975
- -
6 седмици 3210
- 3444
- 4170
- 4650
- -
Extra Week 440
- 480
- 525
- 605
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление След ежедневните ви занятия по английски език вие можете да посетите богатата театрална сцена на града, на която се поставят продукции, идващи от лондонския West End. Може да се възползвате от изключителните пиеси и постановки в театър Royal, както и от опияняващия нощен живот на Брайтън с неговите многобройни клубове и студентски пъбове. Много скоро вие ще разберете защо градът е известен като „Лондон на брега на морето”.

Друга възможност за приятно прекарване на свободното време са водните спортове и тонизиращите разходки по плажната ивица с приятели или с други EF курсисти, като разбира се, прилагате натрупаната до момента лексика и вашите комуникативни умения.
 

Цена

Цена в

$

Семейство Общежитие Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 1070
- 1148
- 1390
- 1550
- -
3 седмици 1605
- 1722
- 2085
- 2325
- -
4 седмици 2140
- 2296
- 2780
- 3100
- -
5 седмици 2675
- 2870
- 3475
- 6975
- -
6 седмици 3210
- 3444
- 4170
- 4650
- -
Extra Week 440
- 480
- 525
- 605
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Полупансион (закуска + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Такса за регистрация - 145.00 $

—   Самолетен билет - 155.00 €

—   Джобни пари - 100.00 £

—   Трансфер до летището - 175.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център