Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Научи английски език в Стара Англия! (Ref No:467)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Борнмът
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Хотел, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 26.00 часа на седмица
Цена на курса: 950 $ 

Информация за училището

Борнмът е oснован през 1810 от Луис Tрегонуел, но получава известност едва след прокарването на железопътна линия през 1870г. Разположен е на брега на протока Ла Манш и се слави с едни от най-известните и привлекателни за туристите дестинации, заради красивите си брегови ивици. Ежегодно градът се посещава от близо 6 милиона посетители, които нямат търпение да разгледат океанариума, който дава широк поглед върху дълбините на подводния свят на града.

EF Борнмът се намира на десет минути пеша от плажа и центъра на града. Това малко викторианско училище предлага по-интимна и спокойна среда, в която вие бързо ще намерите нови приятели и ще получите нужното от преподавателите внимание за успешното завърършване на курса. Училището разполага със свободен интернет достъп, който вие може да използвате за целите на курса, като се свързвате и общувате с хора от цял свят.

След ежедневните занятия вие може да се отпуснете и усамотите под дърветата в двора на открито или в нашето светло и модерно кафене. Сред курсовете, които предлага EF London са специализирани курсове по бизнес и подготовка за IELTS. Също така имате възможността да избирате от широка гама разнообразни и вълнуващи възможности за стаж.

Град

Информация за Борнмът

снимки от Борнмът


Това е един от най – красивите морски курортни градчета на южното английско крайбрежие. Градът печели наградата Зелено Знаме с десетте си паркове и зелени площи. Крайбрежното градче разполага с 7 мили безопасна, слънчева плажна ивица и е идеалното място, за да прекарате една ваканция на морето. Градът има и много спортни съоръжения и места за забавление като магазини, нощни клубове, кафета, кина, театри. По плажната ивица имате възможност да карате колело или скейт, както и да играете плажен волейбол. Бърнмут е на по – малко от 2 часа пътуване от Лондон с автобус, влак или кола, и лесен достъп до много регионални културни обекти като градовете Бат, Оксфорд, Салисбъри и Саутхемптън.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Вие ще имате възможността да придобиете значителни познания по английски език. Акцентите са върху всекидневното общуване и прилагане на научената лексика. Този внимателно структуриран курс има за цел да ви помогне да усъвършенствате нивото, от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате в рамките на всеки шест седмици. Един EF общ курс включва 26 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед. Занятията се редуват - в класната стая или са самотоятелни, с пряко наблюдение от учител (общо време за обучение от 17 часа, 20 минути).
Цели и задачи на обучението Стандартният курс за подготовка по aнглийски език на EF в Брайтън е подходящ за тези от вас, които желаят да усъвършенстват познанията си по английски език, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, като се запознаят с културата и образователната система в Англия и културата на Борнмът. Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 8,12,16,20 и 24 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути, сутрин и след обяд.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще усетите вашата увереност във воденето на всекидневните разговори. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте свободно с различни събеседници, било то британци или чужденци.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът се състои от ежеседмични контролни и тестове, които дават на преподавателите една цялостна картина за вашето представяне и ниво на усвояване на материала. По тяхна преценка ви се дават допълнителни материали, които да ви помогнат да наваксате с пропуснатото. Всеки от курситите получава нужното внимание.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Петък 09:00 - 13:30 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Курсът включва удобно настаняване и седмичен план за храненето на курсистите. Настаняването може да бъде в приемно семейство, общежитие или хотел, като те са разположени в близост до училището и плажа. Ако изберете настаняване в приемно семейство вие ще можете по-лесно да се потопите в ежедневния живот на английската култура. Освен това този тип настаняване предлага по-голяма гаранция за по-неопитните пътници от вас, като предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо със своя град-домакин.

Животът в резиденциите на FF Bournmouth е подходящ за всеки, като стилът им варира в зависимост от местоположението им. В много от нашите училища ние предлагаме стил на живеене близък до този на общежитията или апартаменти, които се обитават съвместно от няколко ученика. Някои от училищата предлагат настаняване в младежки хотели, където студентите на EF делят стая с други EF студенти. Няколко от нашите училища предлагат луксозно настаняване в специално пригодени отделни хотели или студентски курорти, които са на много добро ниво.

Резиденция Rylstone предлага на вашето внимание удобни стаи с по две или три легла, с включен полупансион. Резиденцията се намира на 5 минути път от центъра на града и училището.

През летния сезон EF Борнмът предлага различни и атрактивни възможности за настаняване, като това се договаря допълнително.

Цена в

$

Семейство Общежитие - outlook Общежитие - lime regis Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 950
- 1028
- - - 1250
- - - 1500
- -
3 седмици 1425
- 1542
- - - 1815
- - - 2250
- -
4 седмици 1900
- 2056
- - - 2420
- - - 3000
- -
5 седмици 2375
- 2570
- - - 3025
- - - 3750
- -
6 седмици 2850
- 3084
- - - 3630
- - - 4500
- -
Extra Week 420
- 460
- - - 535
- - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Извън учебните занимания вие ще можете да практикувате своя английски език с другите международни EF студенти в на училището. За тези от вас, които обичат да пътуват – Лондон се намира само на 2 часа път с влак. Други, които са привърженици на нощния живот могат да се отправят към местните пъбове и барове, които са повод за много изненади и добро настроение. Представителките на нежния пол могат да разнообразят ученето като посетят магазините или се отдадат на магията на театрите и концертните зали. За авантюристите са подходящи разходките по дългите плажни ивици, карането на водни ски, ездата или издигането с балон и погледа над града. Всичко това може да бъде едновременно и забавно и полезно, ако го съчетаете с други международни курсисти и по този начин споделяте общите си преживявания, използвайки придобитите умения в рамките на курса.
 

Цена

Цена в

$

Семейство Общежитие - outlook Общежитие - lime regis Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 950
- 1028
- - - 1250
- - - 1500
- -
3 седмици 1425
- 1542
- - - 1815
- - - 2250
- -
4 седмици 1900
- 2056
- - - 2420
- - - 3000
- -
5 седмици 2375
- 2570
- - - 3025
- - - 3750
- -
6 седмици 2850
- 3084
- - - 3630
- - - 4500
- -
Extra Week 420
- 460
- - - 535
- - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Полупансион (закуска + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Самолетен билет - 141.00 €

—   Джобни пари - 100.00 $

—   Трансфер до летището - 130.00 $

 Други езикови програми


One to one
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център