Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Малта

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Курс по английски език за ученици в слънчева Малта - Сейнт Пол (Ref No:372)

Обща информация

виж галерията

Държава: Малта
Град: Сейнт Пол
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Частни квартири,  Апартаменти,  Хотел, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 580 

Информация за училището

Sprachcaffe St. Pauls Bay е едно от езиковите училища, които предлагат английски курс. St. Pauls Bay е прекрасно място за изучаване на английски език, ако сте избрали английски уроци в Малта.

Независимо дали мислите за участие в интензивен езиков курс по време на ваканцията, подготовка за изпити или просто искате да учите език в една приятна обстановка, в училището на St. Pauls Bay може да бъдете сигурни, че ученето на английски език ще бъде забавno. Също така имате шанса да споделите всеки ден с хора от страната, практикувайки какво сте научили в класовете през цялото време.

Училището се намира в северното крайбрежие на туристическото градче Бугиба в St. Pauls Bay. Езиковото училище е лесно да се достигне пеша от хотела и също така е на кратко разстояние пеша от морето.

Учебното заведение разполага с всичко, което се очаква за едно първокласно езиково училище. Ина: обширни и удобни класни стаи; рецепция; всички необходими удобства и материали за обучение, обща стая за учениците.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Малта

снимки от Малта

Красивият остров Малта може да се похвали с грандиозна природа, кристално чисто море и залези. Има толкова много да видите и да правите, от красивите рибарски селца, живописни пристанища и исторически сгради до огромен избор от забавления за свободното време, водни спортове и нощен живот. В Малта, повече от 95 % от населението говори английски език (който е официален език на острова), въпреки че не е непременно майчин език. Местните вестници, телевизия, радио и островните знаци по пътищата са също на английски. Този опит може да предложи перфектна подготовка за всеки, който ще използва английски език за международно, английско използване.

Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг (Малта, Гозо, Комино) в центъра на Средиземно море южно от Италия, източно от Тунис и северно от Либия. Официалният език е малтийски и английски.

Малта е парламентарна република, начело с президент избиран за срок от 5 години. Висшият законодателен орган е Парламента, а изпълнителния - правителство начело с премиер-министър.

Червеният и белият цвят са традиционни за островната държава и присъстват още от Средновековието в герба на Мдина - старата столица на Малта. Георгиевският кръст е отличие, с което е награден малтийският народ за проявената храброст по времето на Втората световна война от краля на Великобритания Джордж VI.Малтийците обичат празненствата. Всяко село и градче има своя празник - "феста", който е посветен на светеца-патрон. Фестата е най-важното събитие в календара на всяко населено място и всички участват активно в нейното подготвяне и провеждане. Улиците се украсяват със знамена, огромни драперии, а вечер - с хиляди разноцветни светлини. Специално внимание се отделя и на украсата на черквите. В деня на празника статуята на светеца-патрон се понася на раменете на няколко мъже из улиците на селището, а тържественият камбанен звън придружава процесията. Вечерта завършва с грандиозни фойерверки.Изключително интересно е да се посети Малта по Коледните и Новогодишните празници. Ще Ви привлекат не само приятните температури (дневни-около 15 градуса), но и невъобразимото оживление и купон навсякъде.На Великден на определени места се организират пищни шествия-процесии, пресъздаващи сцени от Библията. Въодушевлението по празнично украсените и обсипани с безброй светлини площади, улици, магазини, ресторанти и други заведения е изключително.Република Малта е част от Европейския съюз от май 2004, което гарантира свободното придвижване и заселване на български граждани в страната. Основната парична единица е Малтийска лира, равна на около 2,50 EUR.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Малта или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Малта. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Малта.


Прочетете повече за Малта
 

Курс

Описание на курса Стандартният курс по английски език е подходящ, както за абсолютно начинаещи, така и за много напреднали. Курсът съчетава обучението по английски език с ваканционна програма и Възможност за прекарване на една слънчева ваканция на остров Малта. Учениците имат по 20 учебни часа на седмица, като следобедите са предназначени за разходки,спорт и развлечения.
Цели и задачи на обучението Целите и задачи на обучението са курсът да подобри нивото и знанията по английски език на младежите участващи в него. Също така на участниците се предлага уникалната възможност да се запознаят с традициите и културата на страната, да общуват местни жители и да опознаят техния начин на живот. Освен усъвършенстване на езика, курсистите ще се спечелят незабравими спомени от това преживяване в Малта.
Процес на обучение Преподавателските методи се основават най-вече на "принципа на разговора", защото изучаването на английски език трябва да бъде приспособено към практическото му използване. Научената граматика и лексика трябва да се вкарат в употреба. Обучението може да сведе до следните основни аспекти: * граматика - лексика - упражнения - занимания * четене - разбиране на текст - писане - слушане * разговор
Контрол на обучението РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занимания + спорт
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занимания + спорт
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занимания + спорт
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занимания + спорт
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занимания + спорт
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Осигурява се настаняване в приемни семейства и апартаменти – всеки курсист може да избира според предпочитанията и възможностите си.

Приемните семейства са внимателно подбрани от екипа на Sprachcaffe. Избирайки тази опция за настаняване може да упражнявате по всяко време езиковите си умения и да опознаете културата и начина на живот на Малта.

За настаняване в апартаменти курсистите трябва да са на минимум 18 год. Апартаментите се намират на кратко разстояние пеша от езиковото училище и други важни точки в St. Pauls Bay, като магазини, места за нощен живот и туристически области. Всички апартаменти се споделят от курсисти от различни националности. От началото на курса трябва да започнете да говорите на английски език. Предлагат се стандартни апартаменти, обзаведени, двойни стаи, напълно оборудвани бани и кухни, почистване веднъж седмично.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
Цена в

Семейство Residence HB Residence BB Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB HB FB HB FB HB FB BB FB HB FB
2 седмици 580
- - - 780
- - - 680
- - - 240
3 седмици 820
- - - 1120
- - - 970
- - - 330
4 седмици 1060
- - - 1460
- - - 1260
- - - 420
Extra Week 240
- - - 340
- - - 290
- - - 90
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Малта е пълна със занимания, от които може да избирате. Езиковият курс е така организиран и дава възможност курсистите да са заети през целия ден.

Плажните занимания са много популярни в Малта, особено вечерните барбекюта на плажа. Предлагат се също и много екскурзии около Малта, като някои от курсистите се наслаждават на плажните игри като волейбол, футбол и др. Курсистите имат възможност да изучават природата на Малта с организираните от училищния състав екскурзии.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

Семейство Residence HB Residence BB Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB HB FB HB FB HB FB BB FB HB FB
2 седмици 580
- - - 780
- - - 680
- - - 240
3 седмици 820
- - - 1120
- - - 970
- - - 330
4 седмици 1060
- - - 1460
- - - 1260
- - - 420
Extra Week 240
- - - 340
- - - 290
- - - 90
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Медицинска застраховка

—  Целодневна екскурзия

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 0.00 лв.

—   Самолетен билет - 270.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Натоварен сезон от годината - 50.00 €

—   Трансфер до летището - 35.00 €

 Други езикови програми


Спорт
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център