Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Френски език

В коя държава?

Франция

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 

Франция Ница курс по френски език над 18 one to one (Ref No:349)

Обща информация

виж галерията

Държава: Франция
Град: Ница
Език: Френски език
Възраст: над 18,  над 16, 
Вид: One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Апартаменти,  Хотел,  Студио, 
Ниво език: Beginner,   Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 10.00 часа на седмица
Цена на курса: 655 

Информация за училището

Училището е разположено в центъра на града в красива сграда, на близко разстояни до катедралата Нотердам и до жп гарата. Курсистите имат възможност през извънучебно време да отидат на плажа, защото той се намира само на 10 минути разстояние от училището. Класните стаи са светли и просторни. Училището разполага с компютри и свободен достъп до интернет. Има климатици, библиотека и обща стая с телевизор и аудио - визуални съоръжения.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604

Град

Информация за Ница

снимки от Ница


Ница е красив френски град, разположен на Френската Ривиера. На морския бряг Promenade des Anglais е място, което трябва да бъде видяно, където плажа е място, където да се потопите под топлите слънчеви лъчи, независимо от възраст или разнообразие на плажна настилка. И това не са само богатите, които идват тук – Ница е място, където идват много и различни хора, и живеят напълно живота си... но също така е и много френски и истинско удоволствие да се разгледа града по каквато и причина да попаднете в Ница.
Информация за Франция

снимки от Франция

Франция предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Франция е известна със своите образователни структури, предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Франция е разположена на площ от 547 030 km2, с население приблизително от 59,3 млн. души. Столицата е Париж, официалният език е френски, паричната единица е Евро. Страната е членка на Европейския Съюз и на НАТО. Административно страната е разделена на 95 департамента. Граничи с Испания, Андора, Белгия, Люксембург, Германия, Швейцария, Италия и Монако. Има и брегова линия с Атлантическия океан и Средиземно море. Франция има седем планини и пет главни речни мрежи. Франция е родината на готическото изкуство и Барока. На територията й се намират около 40 000 замъка и феодални владения.

Какво е интересното за Франция:

Изключително богата на исторически и природни забележителности, Франция предоставя на всеки уникалната възможност да се потопи в атмосфера на екстравагантност, традиции, уникална култура и много добра подготовка в учебните заведения. Когато човек чуе Франция я свързва задължително с Айфеловата кула, Триумфалната Арка, Лувър, Версай, изключителните църкви, исторически музеи, чудесното вино и модните ревюта, френската Ривиера за отдих и почивка. Франция е изключително атрактивна дестинация за туризъм, инвестиции и създаване на нов бизнес.

Франция е обширна страна с разнообразни географски райони, чиито инфраструктури са връх на съвременните технологии, особено в транспорта и здравеопазването. Тя е сигурна и толерантна държава.

Френските успехи са многобройни: Еърбъс, високоскоростните влакове, ракетата Ариана, индустрията на луксозни стоки и модни артикули, и много други.
Тези успехи са дело на мъже и жени, обучавали се във Франция. Инженерни науки, мениджмънт, политически науки, изкуства, хуманитарни науки: вие също имате възможност да получите изключително образование във Франция.

Около 260 хиляди са чуждестранни студенти, което е приблизително 10% от броя на всички студенти във Франция. Студентите и учениците, който се обучават днес във висшите и средните учебни заведения, допринасят за обогатяване на френското висше и средно образование с тяхната различна култура, обичаи, ентусиазъм и опит.

Франция е третата страна - приемник на чужди студенти в световен мащаб, непосредствено след САЩ и Великобритания. В Университетите на страната в момента се обучават около 260 000 чужденци. Повече от 2600 от тях са българи.

Българите имат вече свободата да избират между неограничен брой университети и специалности. При кандидатстване във Франция, документите се попълват от самия кандидат, като кандидат-студента задължително трябва, да се съобрази със специфичните условия и дати на всеки университет поотделно. Запазва се и възможността студентите да работят по 20 часа седмично.

Споделете Опит !
Ако сте студенти или ученици във Франция или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Франция.


Прочетете повече за Франция
 

Курс

Описание на курса Този курс е най – бързият и интензивен начин да научите езика или да подобрите езиковите си умения. Форматът на уроците е фокусиран върху нуждите и желанията на курсистите. Часовете на обучение са гъвкави, което позволява едновременното изучаване на два курса по желаниe на обучаващите се. Курсът се фокусира върх поблемни области. Курсистът може сам да избере броя на дневните си занимания: две, четири или шест. Нивото на изучаване е: Basic, Intermediate, Advanced.
Цели и задачи на обучението Квалифицираните учители, чрез система от внимателно подбрани лексикални и гтраматически упражнения, гарантират постигането на високи резултати в обучението.
Планирани резултати от курса В края на курса обучаващите се получават сертификат за завършено обучение и за постигнатите резултати.
Контрол на обучението РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация:02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 00:00 - 00:00 Учебната програма е суобразена с предпочитанията на курсистите
Вторник 00:00 - 00:00 Учебната програма е суобразена с предпочитанията на курсистите
Сряда 00:00 - 00:00 Учебната програма е суобразена с предпочитанията на курсистите
Четвъртък 00:00 - 00:00 Учебната програма е суобразена с предпочитанията на курсистите
Петък 00:00 - 00:00 Учебната програма е суобразена с предпочитанията на курсистите
Събота 00:00 - 00:00 развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Предлагат се 4 вида настаняване според възможностите и предпочитанията на курсистите. Който и вариант да изберат, те ще имат възможност да упражнят наученото в часовете в една реална практическа обстановка. Апартаментите са комфортни, за 5-6 човека, намират се в близост до училището, а някой от тях дори са в сградата на самото учебно заведение. За тези, които обичат комфорта и уединението се предлага настаняване в студио. Хотелът е с 3 звезди и се намира в непосредствена близост до училището. Разполага с единични и двойни стаи. Приемните семейства са внимателно подбрани, за да се осигури на курсистите максимален комфорт и сигурност по време на престоя им в Ница.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604
Цена в

Апартамент Семейство Луксозен апартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB BB HB BB HB NB FB NB FB NB FB NB FB
1 седмицa 655
- 735
- 675
725
755
805
735
- 865
- 835
- 1045
- 445
3 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Училището организира различни развлекателни програми извън уебно време, чрез които курсистите има възможност да упражняват наученото в часовете.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

Апартамент Семейство Луксозен апартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB BB HB BB HB NB FB NB FB NB FB NB FB
1 седмицa 655
- 735
- 675
725
755
805
735
- 865
- 835
- 1045
- 445
3 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 0.00 лв.

—   Натоварен сезон от годината - 50.00 €

—   Трансфер до летището - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център