Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Куба

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 

Куба Хавана курс по испански над 18 one to one (Ref No:341)

Обща информация

виж галерията

Държава: Куба
Град: Хавана
Език: Испански език
Възраст: над 18,  над 16, 
Вид: One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 
Настаняване: Хотел,  Къщи за гости, 
Ниво език: Beginner,   Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 545 $ 

Информация за училището

Училишето се намира в Мирамар, открито е през 2001 година. Училището е едно от най - новите и модерни езикови училища, разполага с прекрасни класни стаи, кафене и компютърни зали с интернет достъп. Класните стаи са шест на брой, има и танцово студио. Учебното заведение разполага с аудио - визуални съоръжения.

РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Хавана

снимки от Хавана


Хавана е създадена през 1515 год. е била един от най – ранните търговски центрове в новия свят. сега е столица и комерсиален център на Куба. Хавана е съставена от три области: Старата Хавана, Ведадо и по – новите предградия, области на запад (включително Мирамар, където се намира и училището). Старата Хавана, древния градски център е от световното културно богатство на Юнеско. Хавана е известна с разнообразния нощен живот. Каза де ла Музика и Тропикана са някои от най – известните нощни клубове, където местни и туристи могат да покажат някои салса движения. Съшо така има изобилие от по – малки барове, където може да се наслаждавате на чаша ром и кубинска музика. В страни от всичко това театрите и кината предлагат много интересни и евтини алтернативи за прекарване на нощта навън. Ла Хавана е кубинския икономически, културен и политически център. Градът се наслаждава на великото културно богатство на Куба и е най – прекрасната испанска форма на колониален американски комплекс. Ще бъдете залети от богатството от исторически паметници и буйството и приятелството на кубинците. Уникалната весела култура на Куба произхожда от карибските, африканските и испанските традиции. Има музеи, паметници, замъци и белези на историята по целия остров. Старият град на Хавана е защитен от Юнеско като страна на културна и историческа важност; отговорността на поддържането и реставрирането на неговата инфраструктура лежи на ръцете на неговите хора, които се опитват да запазят стария град чист с приоритет въпреки трудната икономическа ситуация. Кубинците са топли приятелски настроени хора и ние предлагаме уникална възможност да опознаете добре кубинското общество и култура.
Информация за Куба

снимки от Куба

Куба се намира на Карибите под наблюдението на Кастро, островът отваря ръцете си за туристите, но съвсем не ги оставя да си ходят ... все още. С история основана на революция и настояще изградено на комунизъм, има още много, което може да се срещне в Куба: посетители със слънчеви очила и пиещи коктейли. Със заразното туптене на саласа, където и да отидете и топлите кубински сърца приветстват всички посетители, и ще видите че е невъзможно да не се изпотите като цяло. Следвайки стъпките на Хемингуей и ти сваляме шапка ако можеш да последваш своя танцов партньор. Въпреки не оптимистичната политическа ситуация Куба си остава страна на непрекъснати забавления, партита и непрекъснати танци.


Прочетете повече за Куба
 

Курс

Описание на курса Този курс е най – бързият и интензивен начин да научите езика или да подобрите езиковите си умения. Форматът на уроците е фокусиран върху нуждите и желанията на курсистите. Часовете на обучение са гъвкави, което позволява едновременното изучаване на два курса по желаниe на обучаващите се. Курсът се фокусира върх поблемни области. Курсистът може сам да избере броя на дневните си занимания: две, четири или шест. Нивото на изучаване е: Basic, Intermediate, Advanced.
Цели и задачи на обучението Целта на обучението е да даде на курсистите познания по испански език. Процесът на обучение се базира на пронципа на комуникацията. Квалифицираните учители използват различни материали, за да превърнат времето, прекарано в класните стаи, в едно приятно изживяване.
Планирани резултати от курса В края на обучението всеки курсист получава диплома за успешно преминато обучение и постигнати резултати от него.
Процес на обучение Програмата за обучение на курсистите е съобразена с техните предпочитания и заетост. Провеждат се специално подбрани устни и писмени упражнения, диктовки и дискусии.
Контрол на обучението РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 00:00 - 00:00 времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите
Вторник 00:00 - 00:00 времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите
Сряда 00:00 - 00:00 времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите
Четвъртък 00:00 - 00:00 времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите
Петък 00:00 - 00:00 времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите
Събота 00:00 - 00:00
Неделя 00:00 - 00:00
 

Настаняване

Материалната база Курсистите могат да избират между 2 типа настаняване - хотел или къща за гости, според предпочитанията и възможностите си. Който и вариянт да предпочетат, ще имат възможност да упражнят изучаваното в часовете в една реална обстановка. Хотелите са уютни, модерни и снабдени с всички удобства за престоя на курсистите в Хавана. Има интернет достъп, стаите са единични или двойни, намират се в близост до училището. Къщите за гости са идеални за курсисти с ограничен бюджет. Стаите са единични или двойни, осигурява се ежеседмично почистване, намират се в близост до учебното заведение.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
Цена в

$

Луксозен апартамент Къща за гости Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB
2 седмици 545
- 685
- 510
- 615
- 300
3 седмици - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Хавана е място, на което никога няма да скучаете. Извън учебно време курсистите могат да се възползват от възможностите за разходка из красивата местност, да се присъединят към организираните екскурзии до известните цигарени фабрики и др. интересни места, а вечер могат да потанцуват на обшите тържества и партита. За тези, които са решили да се отдадат повече на почивка и желаят да е почувстват като истински туристи се предлага т. нар. Holiday Course - в него се включват 2 часа на обучение дневно. Курсистите разполагат с достатъчно свободно време, което могат да отдадат на почивка и забавление. За любителите на морските спортове се предлагат допълнителни курсове по гмуркане. Цената им за една седмица варира между 154 и 385 евро.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

$

Луксозен апартамент Къща за гости Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB NB FB NB FB
2 седмици 545
- 685
- 510
- 615
- 300
3 седмици - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

Допълнително се заплаща

—   Натоварен сезон от годината - 55.00 €

—   Трансфер до летището - 33.00 €

 Други езикови програми


One to one
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център