Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 

Курс по английски език Брайтън над 18 one to one (Ref No:303)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Брайтън
Език: Английски език
Възраст: над 18,  над 16, 
Вид: One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове,  Зимни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти,  Хотел, 
Ниво език:
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 10.00 часа на седмица
Цена на курса: 560 £ 

Информация за училището

Училището е разположено на 15 мин. пеш от общежитията, в близост до голям търговски център, множество кафенета и не на последно място до плажната извица. Разполага с общи за студентите стаи и помещения за учебни цели, достъп до интернет, радио и телевизия. Около училището има красив зелен парк, предназначен за отдих и спортни дейности.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Брайтън

снимки от Брайтън


Брайтън е разположен на южното крайбрежие на Англия. Градът разполага с красиви плажове, с барове, ресторанти и места за забавление, където можете да поиграете и футбол на пясъка. В същото време центърът на града е активен бизнес и финансов център. Плажовете са известни и посещавани, тъй като се намират в близост до големия град - Лондон. Това е едно чудесно място, където може да си отпочивате, да се наслаждавате на летните слънчеви лъчи, както и да научите повече за английската култура. В града има музеи на изкуствата, фестивали, театри и кино.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Този курс е най – бързият и интензивен начин да научите езика или да подобрите езиковите си умения. Форматът на уроците е фокусиран върху нуждите и желанията на курсистите. Часовете на обучение са гъвкави, което позволява едновременното изучаване на два курса по желаниe на обучаващите се. Курсът се фокусира върху поблемни области. Курсистът може сам да избере броя на дневните си занимания: две, четири или шест. Нивото на изучаване е: Basic, Intermediate, Advanced.
Цели и задачи на обучението Целта на обучението е курсистите да придобият сигурност в знанията си по английски език, да са способни след приключване на курса да водят свободен разговор на съответния език, да сведат до минимум броя на граматическите и лексикалните грешки при писане на английски език.
Процес на обучение Квалифицираните учители са готови да помогнат на курсистите в различни проблемни области дори и след приключване на учебните часове. Те преподават на родния си език, което дава достатъчно основание да твърдим, че ще положат стабилни основи или ще затвърдят нивото на владеене на английски език на обучаващите се.
Контрол на обучението РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 00:00 - 00:00 Времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите!
Вторник 00:00 - 00:00 Времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите!
Сряда 00:00 - 00:00 Времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите!
Четвъртък 00:00 - 00:00 Времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите!
Петък 00:00 - 00:00 Времето на обучение е съобразено с предпочитанията на курсистите!
Събота 00:00 - 00:00
Неделя 00:00 - 00:00
 

Настаняване

Материалната база Курсистите могат да избират между четири типа настаняване, според предпочитанията и изискванията си. Каквото и да изберат, ще имат възможност да упражняват наученото в клас в една реална, практическа обстановка. Апартаментите са за 6 до 10 курсиста, обзаведени с всичко необходимо за престоя им по време на обучението, намират се на 10-15 минути пеш от училището. Общежитията се намират в центъра на Брайтън, в близост до учебното заведение. Осигурява се редовно почистване. За предпочитащите лукса се предлага хотел, с двойни стаи, телефон и всички възможни удобства. Приемните семейства са внимателно подбрани, за да се осигури на курсистите максимална сигурност и комфорт по време на престоя им в Брайтън.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
Цена в

£

Апартамент Семейство Aparthotel Club Residence Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB HB FB HB FB NB FB NB FB HB FB HB FB
1 седмицa 560
- 660
- 572
- 624
- 612
- 824
- 560
- 712
- 400
3 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление За курсистите се предлагат ексурзии до различни дестинации, организират се весели партита и тематични вечери. Обучаващите се могат да участват в разични спортни активитети и културни събития и да се насладят на представленията и прожекциите на местните театри и кина. Цената за всички тези развлекателни дейности е 60 £.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

£

Апартамент Семейство Aparthotel Club Residence Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB HB FB HB FB NB FB NB FB HB FB HB FB
1 седмицa 560
- 660
- 572
- 624
- 612
- 824
- 560
- 712
- 400
3 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

Допълнително се заплаща

—   Самолетен билет - 0.00 лв.

—   Натоварен сезон от годината - 70.00 £

—   Трансфер до летището - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център