Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за възрастни

Какъв курс?

One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове, 

Курс по английски Лондон над 18 one to one (Ref No:296)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Лондон
Език: Английски език
Възраст: над 18,  над 16, 
Вид: One to one,  Сертификационни,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Апартаменти,  Хотел, 
Ниво език: Beginner,   Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 0.00 часа на седмица
Цена на курса: 672 £ 

Информация за училището

Училището е открито през 1990 година и е акредитирано от британското правителство. Намира се в леснодостъпна зона, в близост до търговски центрове и кафенета. Наблизо се намира и градската библиотека, ресторанти, красиви паркове и градини. Учебното заведение разполага с рецепция, класни стаи и общи помещения за студентите, библиотека.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Лондон

снимки от Лондон


Лондон е столицата на Обединеното кралство и Англия. Наред с Ню Йорк, Париж и Токио, Лондон е един от четирите най-важни глобални градове. В него се произвежда 17% от БВП на Великобритания, а Лондонското сити (City of London) е един от основните финансови центрове в света. През Лондон тече река Темза, над която са построени множество мостове. Най-известният сред тях е Тауър Бридж (Tower Bridge), построен през ХІХ век от крепостта Tower of London, откъдето носи и името си. Лондонското метро е първото метро в света. Други забележителности в Лондон са: прочутата часовникова кула Биг бен; Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство; Бъкингамския дворец, резиденцията на кралското семейство; Катедрата Сейнт Пол и разбира се London Eye - колело за наблюдение високо 137 метра. Огромна забележителност в Лондон са музеят с восъчни фигури на Madame Tussauds, British museum и Природоисторическия музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Oxford street, по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току що пристигнал турист.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Този курс е най – бързият и интензивен начин да научите езика или да подобрите езиковите си умения. Форматът на уроците е фокусиран върху нуждите и желанията на курсистите. Часовете на обучение са гъвкави, което позволява едновременното зучаване на два курса по желаниe на обучаващите се. Курсът се фокусира върх поблемни области. Курсистът може самда избере броя на дневните си занимания: две, четири или шест. Нивото на изучаване е: Basic, Intermediate, Advanced.
Цели и задачи на обучението Целта на курса е да даде основни познания по английски език на начинаещите или да подобри нивото на изучаване на курсистите.
Процес на обучение Чрез система от внимателно подбрани лексикални, граматически и устни упражнения и възможност за обръщане на индивидуално внимание на обучаващите се при гъвкаво учебно време, е гарантирано постигането на максимално добри резултати.
Контрол на обучението Проведдат се регулярно контролни, тестове, устни дискусии и др. за проверка на нивото и знанията на курсиста. РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 00:00 - 00:00 Времето и продължителността на обучение е съобразено с предпочитанията на курсиста!
Вторник 00:00 - 00:00 Времето и продължителността на обучение е съобразено с предпочитанията на курсиста!
Сряда 00:00 - 00:00 Времето и продължителността на обучение е съобразено с предпочитанията на курсиста!
Четвъртък 00:00 - 00:00 Времето и продължителността на обучение е съобразено с предпочитанията на курсиста!
Петък 00:00 - 00:00 Времето и продължителността на обучение е съобразено с предпочитанията на курсиста!
Събота -
Неделя -
 

Настаняване

Материалната база В Лондон курсистите могат да избират между 3 вида настаняване - апартаменти, приемни семейства или хотели. И на трите места студентите ще се чувстват достатъчно комфортно и ще имат възможност да упражняват в реална обстановка наученото в часовете. Апартаментите могат да са единични или двойни, разполагат с кухня, осигурява се периодично почистване. Приемните семейства са внимателно подбрани, за да се осигури на курсистите максимално удобство, близост до училището, и да им се даде възможност да опознаят културата на английския народ от първа ръка. Хотелът с три звезди, предлага закуска, почистване, самостоятелна стая, телевизия, телефон и всички необходими екстри за престоя на курсистите в Лондон.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
Цена в

£

Апартамент Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB HB FB HB FB
1 седмица 672
- 772
- 624
- 672
- 400
3 седмици - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Ако обичате да се забавлявате, Лондон е точното място за вас. За тези, които желаят да съчетаят ученето със свободното време, градът предлага безкрайни възможности за развлечение, със своите многобройни театри, кина, музика, изкуство, разглеждане на забележителности.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

£

Апартамент Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB FB NB FB HB FB HB FB
1 седмица 672
- 772
- 624
- 672
- 400
3 седмици - - - - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Развлекателнa програма

Допълнително се заплаща

—   Натоварен сезон от годината - 50.00 £

 Други езикови програми


Спорт
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център