Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Френски език

В коя държава?

Франция

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Курс по френски език в Ница - U20 (Ref No:188)

Обща информация

виж галерията

Държава: Франция
Град: Ница
Език: Френски език
Възраст: от 15 - 17, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: от 2009-06-28 до 2009-08-23
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 955 

Информация за училището

Училището на Sprachcaffe се намира в центъра на града в красивата сграда Belle Epoque, на кратко разстояние от катедралата Нотре Дам и централната жп гара. Курсистите могат да отидат до плажа по време на почивката им между класовете или по време на свободното им време, защото е само на 10 мин разстояние до училището. Класните стаи са слънчеви и много приятни. Училището също така има обща стая и достъп до интернет за курсистите.

Училището е реновирано през 2004 год. и има модерни удобства, за да подсигурява приятни преживявания по време на учене за студентите. Класните стаи са напълно оборудвани, с климатици, библиотека, достъп до интернет, обща стая с TV и DVD. Осигуряват се учебни материали от преподавателите.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604

Град

Информация за Ница

снимки от Ница


Ница е красив френски град, разположен на Френската Ривиера. На морския бряг Promenade des Anglais е място, което трябва да бъде видяно, където плажа е място, където да се потопите под топлите слънчеви лъчи, независимо от възраст или разнообразие на плажна настилка. И това не са само богатите, които идват тук – Ница е място, където идват много и различни хора, и живеят напълно живота си... но също така е и много френски и истинско удоволствие да се разгледа града по каквато и причина да попаднете в Ница.
Информация за Франция

снимки от Франция

Франция предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Франция е известна със своите образователни структури, предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Франция е разположена на площ от 547 030 km2, с население приблизително от 59,3 млн. души. Столицата е Париж, официалният език е френски, паричната единица е Евро. Страната е членка на Европейския Съюз и на НАТО. Административно страната е разделена на 95 департамента. Граничи с Испания, Андора, Белгия, Люксембург, Германия, Швейцария, Италия и Монако. Има и брегова линия с Атлантическия океан и Средиземно море. Франция има седем планини и пет главни речни мрежи. Франция е родината на готическото изкуство и Барока. На територията й се намират около 40 000 замъка и феодални владения.

Какво е интересното за Франция:

Изключително богата на исторически и природни забележителности, Франция предоставя на всеки уникалната възможност да се потопи в атмосфера на екстравагантност, традиции, уникална култура и много добра подготовка в учебните заведения. Когато човек чуе Франция я свързва задължително с Айфеловата кула, Триумфалната Арка, Лувър, Версай, изключителните църкви, исторически музеи, чудесното вино и модните ревюта, френската Ривиера за отдих и почивка. Франция е изключително атрактивна дестинация за туризъм, инвестиции и създаване на нов бизнес.

Франция е обширна страна с разнообразни географски райони, чиито инфраструктури са връх на съвременните технологии, особено в транспорта и здравеопазването. Тя е сигурна и толерантна държава.

Френските успехи са многобройни: Еърбъс, високоскоростните влакове, ракетата Ариана, индустрията на луксозни стоки и модни артикули, и много други.
Тези успехи са дело на мъже и жени, обучавали се във Франция. Инженерни науки, мениджмънт, политически науки, изкуства, хуманитарни науки: вие също имате възможност да получите изключително образование във Франция.

Около 260 хиляди са чуждестранни студенти, което е приблизително 10% от броя на всички студенти във Франция. Студентите и учениците, който се обучават днес във висшите и средните учебни заведения, допринасят за обогатяване на френското висше и средно образование с тяхната различна култура, обичаи, ентусиазъм и опит.

Франция е третата страна - приемник на чужди студенти в световен мащаб, непосредствено след САЩ и Великобритания. В Университетите на страната в момента се обучават около 260 000 чужденци. Повече от 2600 от тях са българи.

Българите имат вече свободата да избират между неограничен брой университети и специалности. При кандидатстване във Франция, документите се попълват от самия кандидат, като кандидат-студента задължително трябва, да се съобрази със специфичните условия и дати на всеки университет поотделно. Запазва се и възможността студентите да работят по 20 часа седмично.

Споделете Опит !
Ако сте студенти или ученици във Франция или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Франция.


Прочетете повече за Франция
 

Курс

Описание на курса Курсът ще Ви помогне да си спечелите сигурност и спокойствие в говоренето на френски език и да подобрите произношението си. Речниковото богатство и четенето също ще се подобрят значително.

Всички студенти се явяват на специален изпит на място в училището на първия урок и в зависимост от нивото студентите се разпределят по групи.
Цели и задачи на обучението Целите и задачи на обучението са курсът да подобри нивото и знанията по френски език на младежите участващи в него. Също така на участниците се предлага уникалната възможност да се запознаят с традициите и културата на Франция, да общуват местни жители и да опознаят техния начин на живот. Освен усъвършенстване на езика, курсистите ще се спечелят незабравими спомени от това преживяване в Ница.
Планирани резултати от курса В края на курса всеки получава сертификат за броя изучавани часове и нивото на постигнати резултати.
Процес на обучение Темите и упражненията на стандартните курсове са базирани на съвременни статии във вестници и списания, в зависимост от нивото на езика и дискусиите, които студентите могат да направят по тях. Екипът на училището се стреми да включва съвременни събития и културни теми е обучението. Ученето на френски език с всички включени новости е не само интересно и обширно, но и също така забавно и приятно занимание.
Контрол на обучението Контролът започва още с постъпване на курсиста в програмата–чрез входящ тест за владеене на френски език, на база на който бива разпределен в подходяща за нивото му група. С течение на курса и на база личната преценка на преподавателя и текущите тестове ученикът получава допълнителни материали, домашни работи и внимание, които да му помогнат да повиши своето ниво. РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация:02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 12:00 Уроци по английски език
Вторник 09:00 - 12:00 Уроци по английски език
Сряда 09:00 - 12:00 Уроци по английски език
Четвъртък 09:00 - 12:00 Уроци по английски език
Петък 09:00 - 12:00 Уроци по английски език
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна и спортна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Екскурзионни програми
 

Настаняване

Материалната база Курсистите имат право да избират престой в приемни семейства и училищната резиденция. Независимо коя от опциите за настаняване се избира стаите са двойни, осигурява се пълен пансион, а обядът обикновено е пакетиран. Настаняването е само на 10 минути от училището и плажа.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 1365
- - - 955
- - -
3 седмици - 2025
- - - 1410
- - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Екипът на Sprachcaffe организира различни културни занимания за курсистите си, за да се наслаждават на свободното си време и в същото време да подобряват езиковите си способности. Има толкова много какво да се види и да се прави в Ница, посещение на музеи, разходки по плажа или просто размотаване по улиците на града.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация:02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 1365
- - - 955
- - -
3 седмици - 2025
- - - 1410
- - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Трансфери до летището

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 0.00 лв.

—   Самолетен билет - 260.00 €

—   Джобни пари - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център