Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Курс по английски език - Sprachcaffe-Devon U20 (Ref No:165)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Девон
Език: Английски език
Възраст: от 13 - 17, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: от 2009-06-28 до 2009-08-23
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 670 £ 

Информация за училището

Учебната база е разположена в сърцето на Ексмоут, в новооборудвана и добре поддържана сграда, на няколко минути от впечатляващите, слънчеви плажове, смятани за едно от природните чудеса, заедно с Гранд Канйон и Големият Бариерен Риф.

Достъпът е лесен, тъй като се намира съвсем близо до центъра на града.

Около базата има и множество малки магазини и кафенета, където може да си починете, да разговаряте и да се забавлявате с новите си приятели.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604

Град

Информация за Девон

снимки от Девон


Девон - ваканция на английската ривиера! Девон се намира в Южна Англия недалеч от Тотнес, където се срещат съвременните хора на изкуството. Прекрасно време, плажове, полета, Бакервилската гора... това е легендарния Девон.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Курсът ще Ви помогне да си спечелите сигурност и спокойствие в говоренето на английски език и да подобрите произношението си. Речниковото богатство и четенето също ще се подобрят значително.

Всички студенти се явяват на специален изпит на място в училището на първия урок и в зависимост от нивото студентите се разпределят по групи.
Цели и задачи на обучението Целта на обучението е да повиши нивото на знанията ии да даде основни познания по английски език на курсистите, чрез система от внимателно подбрани устни и писмени упражнения. Квалифицираните преподаватели се грижат изучаването на езика не само да даде високи резултати, но и да превъзнат учебния процес в едно наистина проятно изживяване.
Планирани резултати от курса В края на курса всеки получава сертификат за броя изучавани часове и нивото на постигнати резултати.
Процес на обучение Темите и упражненията на стандартните курсове са базирани на съвременни статии във вестници и списания, в зависимост от нивото на езика и дискусиите, които студентите могат да направят по тях. Екипът на училището се стреми да включва съвременни събития и културни теми е обучението. Ученето на английски език с всички включени новости е не само интересно и обширно, но и също така забавно и приятно занимание.
Контрол на обучението РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48 ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ Летни езикови ваканции в чужбина! За повече информация: 02/ 9888 604
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 12:00 4 урока по аглийски език на ден
Вторник 09:00 - 12:00 4 урока по аглийски език на ден
Сряда 09:00 - 12:00 4 урока по аглийски език на ден
Четвъртък 09:00 - 12:00 4 урока по аглийски език на ден
Петък 09:00 - 12:00 4 урока по аглийски език на ден
Събота 09:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е в приемни семейства в тройни стаи с курсист, който не говори същия език. По този начин курсистите имат възможност да практикуват това, което са научили в класовете по английски език. Закуска и вечеря се сервират от приемното семейство, а обядът се предоставя в училището. За дните на екскурзиите се предоставя пакетиран обяд.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
Цена в

£

Семейство Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 670
- - - - - - -
3 седмици - 965
- - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Ако бихте искали да имате по - малко напрегната ваканция от Лондон, то Девон е идеалното за вас място. Извън училището и близо до плажа! Плуване, плажен волейбол, кану каяк - са спортовете, които се практикуват на Английската Ривиера. Разбира се има също така и много екскурзии, които се организрат.

Имате възможност да опознаете Екзитър с близките улици и градове, известния Plymouth, паметниците на ЮНЕСКО в Бат и Бристол в западната част на страната, и разбира се Лондон, задължителен за всички фенове на Англия. Други развлекателни програми са филмови нощи, караоке партита, барбекю и много повече.РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48

Летни езикови ваканции в чужбина!

За повече информация: 02/ 9888 604
 

Цена

Цена в

£

Семейство Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - 670
- - - - - - -
3 седмици - 965
- - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Целодневна екскурзия

—  Трансфери до летището

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 0.00 лв.

—   Самолетен билет - 159.00 €

—   Джобни пари - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център