Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Embassy CES summer - плаж, палми и нови приятели (Ref No:674)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Бедфорд
Език: Английски език
Възраст: от 16 - 20, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 1025 $ 

Информация за училището

Великолепието на Форт Лодърдейл се корени в неговото прекрасно разположение, между всеизвестните курортни места Палм Бийч и Маями. Тук вие ще почувствате местното гостоприемство и ще се насладите на лятната атмосфера и животът, който кипи 24 часа в денонощието. Субтропичният климат и атлантическият бриз, са онези две неща, които радват туристите от цял свят. Тук вие можете да се насладите на прекрасните плажове, на разходките до местните забележителности, без да се притеснявате за времето, което е предимно слънчево и меко. Лятната програма на Embassy ще ви запознае с местните атракции. Ще се разходите с лодка по каналите, които опасват града, ще спортувате, ще се забавлявате.

Учебната база се намира в сърцето на North Broward, който заедно с Маями и Форд Лодърдейл образуват голям метрополис, който привлича туристи от цял свят и е прекрасно място за изучаване на английски език и забавления през свободното време. Тук учениците се чувстват много добре в ръцете на професионалните преподаватели и отлична база, които осигуряват необходимите материали за учене и места за релаксация и спорт.

Ежегодно към образователната организация Embassy Smart Express се обръщат над половин милион студенти от цял свят, които желаят да изучават английски език в англоезична среда, която предразполага използването и практикуването на езика във всеки един момент. Акредитирана от British Council, организацията залага на своя 30-годишен опит с над 28 000 курсиста от 51 страни и с 21 учебни центрове в Обединено Кралство и 10 в САЩ.

Град

Информация за Бедфорд

снимки от Бедфорд


Бедфорд е голям град, намиращ се в Източна Англия, административен център на едноименния регион. Населението му наброява около 80 000 жители, а на предградието му – градчето Кемпстън - към 20 000 души. Градът е разположен край Уз. В него има множество културно-исторически забележителности от рода на средновековни катедрали, стари сгради и т.н. Бедфорд има малко нетипична за останалата част на Великобритания тристепенна образователна система състоящата се от т.нар. основни, средни и висши училища. Тя е била одобрена на специален регионален референдум през 2006 година, който отхвърля двустепенния образователен модел. Най-престижните държавни висши учебни заведения в града са St Thomas More Catholic Upper School , Bedford Academy, Mark Rutherford Upper School и Biddenham Upper School. В последно време обаче се правят постъпки регионът постепенно да се ориентира към преминаването към двуфазния модел на обучение. Особено популярни образователни институции в района са и четирите частни училища на организацията Harpur Trust charity, както и независимите от въпросната структура - Rushmoor School, St. Andrew School и Polam Oaks School. В Бедфорд се намира и кампусът на University of Bedfordshire, който заедно с частният Stella Mann College (колеж по изкуствата) и държавният Bedford College съставят системата на висшето образование в региона. В тях учат студенти от цяла Великобритания и чужбина.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Програмата ви предоставя възможността както да прекарате няколко незабравими дни в едно от най-прекрасните места във Флорида, така и да затвърдите знанията си по английски език. Времето прекарано тук ще ви позволи да опознаете както културата и местното население, така и да натрупате значителен запас от лексика, която ще имате възможността да практикувате във всеки един момент от време. Часовете по английски език се провеждат обикновено сутрин, като следобедите са на разположение за много игри, спорт и екскурзии до местните забележителности и атракции. Малките групи от не повече от 15 човека позволява на преподавателите да обръщат повече внимание на всеки един студент, като така по-лесно се проследява напредъка на групата и нивото на усвояване на материала на всеки студент.
Цели и задачи на обучението Обучението в Embassy има за цел да ви запознае с обичаите на американската култура и да ви помогне да усъвършенствате нивото ви на владеене английски език. Двайсетте учебни часа на седмица са достатъчни, за да ви вдъхнат повече увереност в разговорите и да ги направят по-приятни за водене от ваша страна. Многобройни са и възможностите за практикуването на вашите комуникационни умения и лексика – по време на спортните занимания, разходките из града, общуването с преподавателите и местните хора, както и общуването с вашите международни колеги, участници в програмата.
Планирани резултати от курса Още с първите дни, прекарани в Embassy Форд Лодърдейл вие ще усетите промяната и ще започнете по-уверено и по-свободно да използвате английския език. С течение на курса вие ще имате многобройни възможности за упражняване на лексиката и граматиката, които са основно застъпени в програмата. Разговорите в магазините, моловете и с членовете на групата ще стават по-лесни за водене. Вие ще се чувствате по-добре и по-уверени в собствените си възможности.
Процес на обучение В програмата са заложени 20 учебни часа, които се провеждат сутрин. От понеделник до петък вие ще правите много упражнения за граматика и лексика. Ще научите много нови думи, които ще можете по-лесно да употребявате в ежедневието си. Ще участвате в много дискусии, които имат за цел да затвърдят вашите комуникационни умения. През останалата част от деня вие ще имате много възможности за спортни развлечения и разходки до местните забележителности.
Контрол на обучението След пристигането на студентите в кампуса те трябва да държат входящ тест, който да определи нивото им на владеене на езика. Тестът покрива следните компоненти: писане на есе, граматика, лексика и интервю. На база резултатите, които постигне всеки студент той се разпределя в подходяща за нивото му група, където ще има възможността да затвърждава знанията си и да трупа нови. По време на курса вие ще правите регулярни тестове, с които ще се следи нивото ви на усвояване на новия материал. Малкият брой на групите позволява на преподавателите от близо да следят развитието на всеки студент, като тези които изостават им се обръща повече внимание.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 11:00 - 00:00 Спорт и забави
 

Настаняване

Материалната база Настаняването на студентите е в резиденциите на кампуса, които са 3 на брой. Стаите са предимно тройни с общи бани. Тук те ще бъдат разпределени в стаи с други международни студенти, като целта е да се практикува английския език. Общежитията предлагат кабелна телевизия и телефон. На територията на кампуса се разполагат 3 външни басейна, които са предпочитано място от студентите за разговори и летни фиести и партита. На разположение на курсистите са и кафетерията и тенис игрището, където освен игра и нови запознанства, можете да упражнявате своя английски език. На ваше разположение са и студио за танци, футболно, баскетболно и волейболно игрище. Цената на курса включва и пълен пансион – закуска, обяд вечеря през целия престой на курсиста.
Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
1 седмицa - 1025
- - -
2 седмици - 2050
- - -
3 седмици - 3075
- - -
4 седмици - 4100
- - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Кампусът на Fort Lauderdale North Broward разполага с много и различни спортни съоръжения. Тук можете да се сприятелите с другите международни студенти докато играете футбол, волейбол, тенис или се наслаждавате на слънчевите лъчи край един от трите басейна. Вие ще имате възможност да се насладите на организираните екскурзии до местните забележителности на Форт Лодърдейл, като цената на курса включва една еднодневна екскурзия или в Маями, или по протежението на страхотните плажове, или пътешествие с лодка по каналите на американската Венеция. През седмицата се организират и две полудневни разходки до местните магазини, молове, където децата ще имат свободно време да разгледат и опознаят Форт Лодърдейл.

Освен екскурзиите, вие имате възможност за множество спортни мероприятия от които футбол, плажен волейбол, игра с фризби и други. Разбира се всички те се провеждат под ръководството и наблюдението на спортните консултанти, които следят за здравето и доброто настроение на децата. За тези от участниците, които не проявяват интерес към спортните прояви се организира activity group, където те прекарват следобедите в множество игри с табла, пионки, карти и други. Допълнително се заплащат еднодневните екскурзии до Disneyworld, Key West, Rapids Waterpark, Kennedy Space Center като цената варира от $95 до $330 в зависимост от дестинацията. Най-близката спирка до училището е на 15 минути път пеша, като вие можете да закупите карта за една седмица за $13 или еднократно билетче за $1.5. Така имате лесен достъп до Форд Лодърдейл.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
1 седмицa - 1025
- - -
2 седмици - 2050
- - -
3 седмици - 3075
- - -
4 седмици - 4100
- - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Допълнителна екскурзионна програма - 0.00 лв.

—   Трансфер до летището - 72.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център