Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Cambridge school – летен курс за всеки! (Ref No:652)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 546 £ 

Информация за училището

Cambridge е изключително интересен град с богата история и прекрасна природа. Разположен на река Кам, с население от около 125 хиляди души, той е голяма туристическа атракция за хора от цял свят.

Кеймбридж, заедно с Оксфорд, са много важни университетски градове не само в Англия, но и в цял свят.

Embassy Cambridge School се помещава в кампуса на Bellerbys Manor, само 20 мин. пеша от центъра на града и на 50 мин. с влак от Лондон. Училището е съвременно оборудвано с мултимедийни зали, библиотека, общи стаи за отдих с телевизор, футболно игрище, тенис кортове, интернет и модерен стол.

Embassy Smart Express е образователна организация, която помага на над половин милион студенти да учат английски език, потапяйки се в една англоезична среда, където научават много повече от просто граматика. Член е на Study Group и е акредитирана от British Council (Британски съвет). Embassy Smart Express предлага модерно образование, базирано на 30-годишния си опит с над 28 000 курсиста от 51 страни и с 21 учебни центрове в Обединено Кралство и 10 в САЩ.

Кеймбридж и Оксфорд са любимите градове на студентите, там те се потапят в една академична и младежка среда, където ученето и живеенето се сливат в едно.

Град

Информация за Кеймбридж

снимки от Кеймбридж


Кеймбридж е компактен космополитен град със стара и нова архитектура. Красотата на старинния център на града се състои в средновековните улици за разходка, дворовете на колежите, обширните градини и паркове, мостовете. Всеки сезон е приятен, за да посетите Кеймбридж. Може да се насладите на многото кафета, ресторанти, пъбове и места за забавление, където може и да пазарувате. В същото време това е един прекрасен град, където може отпочинете и да прекарате и малко време сред природата по бреговете на река Кам. Вдъхновяващи са музеите и галериите за изкуства, местата на звездите на бъдещето – студентски театрални постановки, или да посетите шоу в Театъра на Изкуствата. Филми, всякакъв вид жива музика, поетично четене, открити лекции са едни от начините да надникнете в интелектуалния живот на студентите, докато се в Кеймбридж.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Летният курс е подходящ за тези, които желаят да подобрят знанията си и да затвърдят наученото до сега. Нещо повече, той е идеален за всеки, който иска да започне поетапна подготовка за висшето си образование или специализира в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Англия.Курсовете са от 1 до 4 седмици в зависимост от първоначалното ниво на курсиста, което трябва да е “Elementary”. Групите включват до 15 курсиста на възраст над 16 години. Часовете са 20, сутрин или следобед.
Цели и задачи на обучението Летният курс по английски език цели подобряването на различните аспекти на езика: слушане, говорене, писане, четене и разбиране. Той ще ви помогне да усъвършенствате знанията си по езика и обогатите речника си. Един летен курс включва 20 урока седмично, които се провеждат сутрин или следобед.
Планирани резултати от курса След завършването на курса вие ще сте натрупали повече знания и ще сте по-самоуверени във воденето на разговори на различна тематика. Програмата също така ви дава възможост за много забавления, активен спорт и социални дейности.
Процес на обучение Учебната програма е със стандартно натоварване 20 уч./ч. и съдържа лексика, граматика, упражнения по писане, четене на текст с разбиране, слушане, говорене и дискутиране по различни теми. Освен това, курса включва много тестове, самостоятелни упражнения и домашни работи.
Контрол на обучението Контролът на обучение започва още с постъпване на курсиста с определяне нивото му - чрез входящ тест. Резултатите от този тест се взимат под внимание за разпределението на курсиста в подходяща за него група. Много тестове, контролни и домашни работи се предвиждат по време на целия курс.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 11:00 - 00:00 Спорт и забави
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е в приемно семейство в общи стаи, с обща кухня, безплатна пералня и достъп до интернет. Настаняването е на пълен пансион.

Има възможност и за настаняване в студентското общежитие на Bellerbys Manor. То разполага с единични стаи, платена пералня, телефон, 24 часова спешна помощ и обща баня и кухня.

Като допълнение към програмата, Embassy Smart Express организира, за удобството на своите курсисти, трансфери от различните летища.
Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB NB HB FB HB FB HB FB
1 седмицa - 627
- - - - 546
- -
2 седмици - 1254
- - - - 1092
- -
3 седмици - 1881
- - - - 1638
- -
4 седмици - 2508
- - - - 2184
- -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Обучението, комбинирано с кратки пътувания, спортни дейности и забавления, е истинско удоволствие за всеки курсист.

Спортните дейности са футбол, бейзбол, тенис, баскетбол, крикет, аеробика и бадминтон. Следобедните забавления включват международна вечер, барбекю парти, дискотека, модно шоу и караоке.

Програмата предвижда голямо разнообразие от различни обиколки и пътувания, като най-любимите на курсистите са: Fitzwilliam Museum, Botanic Gardens, Cambridge Colleges, Cambridge shopping, Folk Museum, Punting on the River, Grantchester Meadows, Ely Cathedral и Duxford Air Museum. Допълнителни екскурзии се предлагат, като допълнително се заплащат, са до London sightseeing, London theatre visit, Stratford and Warwick Castle и Alton Tower.
 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB NB HB FB HB FB HB FB
1 седмицa - 627
- - - - 546
- -
2 седмици - 1254
- - - - 1092
- -
3 седмици - 1881
- - - - 1638
- -
4 седмици - 2508
- - - - 2184
- -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

Допълнително се заплаща

—   Трансфер до летището - 0.00 лв.

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център