Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове, 

Хейстингс - курс по английски език за начинаещи и напреднали! (Ref No:529)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Хейстингс
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Стандартни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство,  Хотел, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 590 £ 

Информация за училището

Добре дошли в Hastings School!

Хейстингс е град в Югоизточна Англия, в графство Източен Съсекс, с интересна и богата история. Разположен на брега, с население от около 85 хиляди души и красива природа, той е известен морски курорт.

Хейстингс е един малък град, който може да ви предложи най-модерните удобства на съвременния свят и в същото време да почувствате специфичната атмосфера и традициите на един древен английски крайморски град.

Embassy Hastings School се намира на St Leonards on Sea, близо до морето и разполага с 15 класни стаи, мултимедийни компютърни зали, просторен стол за хранене и зали за отдих и почивка.

Embassy Smart Express е образователна организация, която помага на над половин милион студенти да учат английски език, потапяйки се в една англоезична среда, където научават много повече от просто граматика. Член е на Study Group и е акредитирана от British Council (Британски съвет). Embassy Smart Express предлага модерно образование, базирано на 30-годишния си опит.

Хора от цял свят посещават Хейстингс, за да изучават езика и да се потопят в една различна и уникална култура, традиция и дух. Ще бъдете заобиколени от красив морски пейзаж, от британския академичен живот и ще се забавлявате докато учите английски.

Град

Информация за Хейстингс

снимки от Хейстингс


Хейстингс е исторически морски град, обграден от красива природа. Градът е любимо място за много английски студенти. Градът предлага една истинска семейна атмосфера. Крайморската част е сърцето на Хейстингс през летните месеци. Хейстингс се превръща в един модерен европейски град и търси да привлече комерсиалния бизнес в различни индустриални сфери. Хейстингс се намира на час и половина път от Лондон.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Целогодишният курс на образователната организация Embassy Smart Express е прекрасна възможност за онези младежи, които искат да подобрят уменията си по английски език и знанията си за Англия, да затвърдят материала, който са научили до момента или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, работа или да специализират в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия или Обединеното Кралство.

Курсовете са с минимална продължителност от 2 до 52 седмици, минималното ниво на изучаване е “Elementary”. Групите включват максимално 16 курсиста на възраст над 16 години. Часовете са 20 по 50 минути, сутрин и/или след обяд.
Цели и задачи на обучението Курсът има за цел да наблегне на всекидневното общуване, което курсистите ще имат възможност да упражняват всеки един ден от програмата. Той ще им помогне да усъвършенстват нивото, от което започват, да подобрят знанията си и да разберат езика по-добре. Един общ курс включва 20 урока седмично, които се провеждат сутрин и/или следобед, като занятията се провеждат изцяло на английски език, без използването на майчиния език или преводи.
Планирани резултати от курса Крайният резултат е много нови знания, увереност при общуването и нови приятелства. Ще подобрите първоначалното си ниво на владеене на езика и ще обогатите значително речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте по-свободно и по-лесно с различни събеседници. Като се върнете в родното си място, ще се чувствате по-енергични, по-положителни и по-удовлетворени от себе си.
Процес на обучение Учебната програма се състои средно от 20 уч./ч. и включва: •Слушане и говорене; •Граматика; •Идиоми и обогатяване на речника; •Писане на есета; •Четене с разбиране.
Контрол на обучението Всекидневните тестове, контролни, изпити, индивидуални задачи, групови проекти и домашни работи са само някои от начините да се наблюдава и следи процеса на обучението на всеки курсист. Първият ден от програмата, курсистът прави тест за определяне на нивото и съответно бива разпределен в група. След края на курса, той отново е тестван за определяне на крайното му ниво.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 13:30 Обучение + развлекателна програма
Вторник 09:00 - 13:30 Обучение + развлекателна програма
Сряда 09:00 - 13:30 Обучение + развлекателна програма
Четвъртък 09:00 - 13:30 Обучение + развлекателна програма
Петък 09:00 - 13:30 Обучение + развлекателна програма
Събота 10:00 - 18:00 Целодневна екскурзия
Неделя 10:00 - 18:00 Целодневна екскурзия
 

Настаняване

Материалната база Настаняването е при приемно семейство, като всеки курсист разполага със своя собствена стая, осигурена закуска и вечеря с домакините. Семействата се намират в радиус от 20 мин. с обществен транспорт от училището.

Настаняването в студентското общежитие St. George Residence е на 5 мин. пеша от училището на пълен пансион, с безжичен достъп до интернет и прекрасна градина.

Настаняването в хотели също се предлага: Grand Hotel, Eagle House Hotel, Tower House Hotel и Royal Victoria Hotel.
Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - - - - 590
- 630
- 404
3 седмици - - - - 885
- 945
- 606
4 седмици - - - - 1180
- 1260
- 808
5 седмици - - - - 1475
- 1575
- 1010
6 седмици - - - - 1770
- 1890
- 1212
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Ученето, комбинирано с кратки пътувания, спортни дейности и забавления е истинско удоволствие. Програмата предвижда голямо разнообразие от различни обиколки и пътувания, като най-любимите на курсистите са: Battle, London, Hastings Castle, Portsmouth, Royal Pavilion, Rye, Cambridge и много други.

Спортните дейности са тенис, плуване, боулинг и различни забавления като кино, театър, разходки.
 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици - - - - 590
- 630
- 404
3 седмици - - - - 885
- 945
- 606
4 седмици - - - - 1180
- 1260
- 808
5 седмици - - - - 1475
- 1575
- 1010
6 седмици - - - - 1770
- 1890
- 1212
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Учебни материали

Допълнително се заплаща

—   Допълнителен учебен час - 40.00 £

—   Депозит за настаняване - 50.00 £

—   Трансфер до летището - 113.00 £

 Други езикови програми


Танци
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център